Ανατροπή στο #MasterChefGR! Η απίστευτη αποχώρηση!

Στο Master Chef τα… αίματα άναψαν, η ένταση ήταν έκδηλη σε κάθε σημείο της ψηφοφορίας των παικτών μέχρι που τελικά ο Σταμάτης έφερε τη μεγάλη ανατροπή. 'Εκανε το θαύμα του! Και τότε ξεκίνησαν όλα στο ριάλιτι μαγειρικής. Τα κλάματα και οι αποκαλύψεις της προσωπικής ζωής της Σπυριδούλας! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο λόγος; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι παίκτες της ομάδας που έχασαν στην ομαδική δοκιμασία, έπρεπε να δώσουν την ψήφο τους για τον συμπαίκτη τους που ήθελαν να μπει σε δοκιμασία αποχώρησης. Εκεί λοιπόν ξεκίνησαν όλα. Τις περισσότερες ψήφους είχε ο Πάνος ενώ ο Σταμάτης είχε ήδη βγει στον «ντάκο» αφού ανέλαβε τις ευθύνες του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όσα δεν γνωρίζεις για τον Χαράλαμπο Κοτσώνη του #MasterChefFGR!

Ο τρίτος παίκτης που θα αντιμετώπιζε Πάνο και Σταμάτη «παιζόταν» ανάμεσα στην Εύα και τη Σπυριδούλα, λόγω ισοψηφίας. Ο Σταμάτης λοιπόν κλήθηκε να επιλέξει ποια από τις δύο θα έθετε απέναντί του στη δοκιμασία. Η μεγάλη ανατροπή λοιπόν ήρθε όταν ο Σταμάτης ανακοίνωσε πως θέλει να αντιμετωπίσει τη Σπυριδούλα και όχι την Εύα που ήταν και η πρώτη παίκτρια που έφυγε από το ριάλιτι μαγειρικής αλλά ξαναμπήκε μετά από απόφαση της παραγωγής.

Φυσικά, η απόφαση του Σταμάτη σόκαρε τους συμπαίκτες του και ειδικά τη Σπυριδούλα η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Όπως είπε όμως ο Σταμάτης, επέλεξε την Σπυριδούλα γιατί θέλει αν φύγει από το παιχνίδι, να φύγει από δύο πολύ καλούς σεφ, όπως πιστεύει πως είναι τόσο η νεαρή Βολιώτισσα όσο και ο Πανούλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

 

Απίστευτες αποκαλύψεις έγιναν για τις δυσκολίες που περνάει παίκτρια του Master Chef. Μάλιστα τα αποκάλυψε η ίδια... 

Ο λόγος για τη Σπυριδούλα η οποία σε ένα ξέσπασμά της μετά την απόφαση του Σταμάτη να την αντιμετωπίσει στη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τον Πάνο, θέλησε να μιλήσει για τη ζωή της.

Η ίδια παραδέχτηκε on camera πως δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη ζωή της, όπως είπε. Μίλησε μάλιστα για τον σύντροφό της, τον Απόστολο, που όπως είπε, τα δέκα χρόνια που είναι στο πλευρό της, έχει περάσει πολύ δύσκολα μαζί της. Αναφέρθηκε επίσης στα χρέη που όπως είπε έχει η οικογένειά της, μίλησε για τον χωρισμό των γονιών της αλλά και για τον γάμο της που επίσης με δυσκολία προσπαθεί να οργανώσει. Όπως αποκάλυψε σε προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, οργανώνει την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της για τις 8 Ιουνίου, χωρίς όμως να γνωρίζει αν μέχρι τότε θα έχει φύγει από το παιχνίδι.

Μέσα σε κλάματα και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, η Σπυριδούλα ήταν πολύ ταραγμένη, καθώς ένιωθε πως απειλείται προς αποχώρηση από το Master Chef.

Όπως είπε, το θεωρούσε πολύ πιθανό να φύγει από το ριάλιτι μαγειρικής, για το οποίο πάσχισε πολύ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε αλλά και το ξέσπασμά της...

 

Επεισόδιο για… γερά νεύρα ήταν το Master Chef. Συνέβησαν πάρα πολλά, που χάλασαν τις ισορροπίες που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Και όλα αυτά γιατί ο Σταμάτης πήρε μία απόφαση που δεν περίμενε κανείς και που σόκαρε τους πάντες και κυρίως τους συμπαίκτες του οι οποίοι από τον εξώστη παρακολουθούσαν τις προσπάθειές του να κάνει τα πάντα για να καταστρέψει το πιάτο του και να παρουσιάσει μία Παρασκευή στην οποία ήταν όλα λάθος.

Οι συμπαίκτες του που παρακολουθούσαν από τον εξώστη είχαν σοκαριστεί και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τον μεταπείσουν όμως εκείνος είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από την ψηφοφορία των παικτών με τον Σταμάτη να βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Όταν μετά την ψηφοφορία ο Πάνος ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και η Σπυριδούλα με την Εύα είχαν ισοψηφία, ο Σταμάτης που ήταν και ο αρχηγός της ομάδας αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη Σπυριδούλα, έχοντας όμως σκεφτεί καλά το πλάνο του.

 

«Με έχει κουράσει πάρα πολύ το ότι κρύβονται κάποια άτομα πίσω από άλλα άτομα. Και το έκανα αυτό για να ξυπνήσουν κάποια άτομα. Δεν ξέρω αν είναι λάθος ή σωστό. Αλλά αν δεν γινόταν έτσι, θα συνεχιζόταν το ίδιο πράγμα» είπε ο Σταμάτης όταν οι κριτές τού είπαν πως είχε το χειρότερο πιάτο. «Έπρεπε να γίνει κάτι» είπε ο Σταμάτης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του τονίζει πως: «Αυτό εδώ (σ.σ. εννοούσε το πιάτο του) δεν είναι ο Σταμάτης που ξέρουμε».

 

Εννοείται βέβαια ότι ο Σταμάτης αποτελεί πλέον παρελθόν από το ριάλιτι μαγειρικής και όπως είπε και ο ίδιος, έφυγε όπως ακριβώς ήθελε: Με το κεφάλι ψηλά...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Συγκλόνισε ο Σταμάτης Κωβαίος με το πρόβλημα υγείας του

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!