Έξω φρενών ο Μανώλης, ξενερωμένος ο Πάνος και η Ασημίνα στον κόσμο της!

Στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης, ο Μανώλης έγινε έξαλλος με την ομάδα του! Όλα ξεκίνησαν όταν, στην εξωτερική δοκιμασία της ημέρας τους ζητήθηκε να παρασκευάσουν ένα ατομικό -καθιστό μενού για 30 άτομα με συνολικό χρόνο παρασκευής των πιάτων 1 ώρα και 45 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Στο τέλος της δοκιμασίας οι παίκτες και των δύο ομάδων ρωτήθηκαν από τους κριτές αν όλα πήγαν καλά και τότε όλοι απάντησαν ομόφωνα «ναι», εκτός από τον Μανώλη, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος με τα αποτελέσματα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, όταν η Ιωάννα είπε στους κριτές ότι όλα πήγαν μια χαρά, ο Μανώλης «αρπάχτηκε» και της είπε ότι τίποτα δεν πήγε καλά, αφού «κρέμα μανταρίνι δεν υπάρχει!

Ενοχλημένος με αυτή την συμπεριφορά του Μανώλη έδειξε ο Χρήστος. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από την άλλη, πρόσφερε γέλιο στους τηλεθεατές όταν προσπάθησε να μάθει στην Ασημίνα πως να λέει την λέξη "εσπεριδοειδή".

Σήμερα το πρωί, το Happy Day, ασχολήθηκε με την Ασημίνα και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να πει την λέξη εσπεριδοειδή με τον chef και κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσπαθεί να της μάθει να λέει την λέξη, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα γιατί δεν μπόρεσε ποτέ.

Ο Πάνος από το Master Chef άδειασε πάντως τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι του Star, με δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»!

Η εκπομπή, βρέθηκε στα backstage και όλοι οι παίκτες μίλησαν για τις δοκιμασίες, για το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι αλλά και εκτός κάμερας! 

Κάποιοι μάλιστα, ρωτήθηκαν πως ένιωσαν όταν είδαν τους παίκτες που είχαν αποχωρήσει να ξαναμπαίνουν μέσα στο παιχνίδι. Ο Πάνος λοιπόν, ήταν τόσο ειλικρινής που δεν δίστασε να αναφέρει ότι:

«Ξενέρωσα, μου βγήκε μια ψυχολογική κούραση. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι η Άλκηστις, σε μια δοκιμασία που είχαμε πάει είχε κόψει μόνο τα φρούτα». Και τώρα που μιλάμε για τον Πάνο.... την μαμά του την έχετε δει; 

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 το ομαδικό συμβούλιο και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ποια ομάδα θα «αποδράσει» με τον Γιάννη Αποστολάκη και ποια θα μείνει πίσω για να δοκιμαστεί ξανά; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της