Η παγίδα της παραγωγής και οι παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι στο #MasterChefGR!

Στην κουζίνα του MasterChef μπήκαν χθες οι 13 εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι, προκειμένου να πάρουν μέρος σε δύο δοκιμασίες. Η πρώτη ήταν το Mystery Box, όπου η παραγωγή τους είχε ετοιμάσει μια μεγάλη παγίδα. Η επιλογή για το αν θα ακολουθήσουν τον εύκολο ή τον δύσκολο δρόμο ήταν των παικτών, τέσσερις εκ των οποίων επέλεξαν τον εύκολο και την… πάτησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef συζητούσαν στο πρωινό για το τι δοκιμασία θα κληθούν να φέρουν εις πέρας σήμερα. Η Ασημίνα Ουστάλλι μίλησε για το γεγονός ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έχει μόνο δύο παίκτες στην ομάδα του και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Η παγίδα της παραγωγής άφησε άφωνους τους παίκτες!

Α.ΟΥ.: Στον Κοντιζά έχουμε πάρα πολλούς παίκτες, και στον Κουτσόπουλο πολλούς παίκτες, ο Ιωαννίδης δεν έχει τίποτα. Μπορεί να έρθουν στον Ιωαννίδη.

ΣΠ.Κ.: Τι θες τώρα Ασημίνα; Θα ήθελες να πας;

Μ.Σ.: Θες να πας στην ομάδα του κυρίου Ιωαννίδη;

Α.ΟΥ.: Εγώ τον μέντορά μου δεν τον αλλάζω.

Π.Β.: Όχι ότι θα σε χάλαγε να πας στο Ιωαννίδη…

Α.ΟΥ.: Το ακούω

«Ο έρωτας της Ασημίνας με τον κύριο Ιωαννίδη, εντάξει, κάτι ασχολίαστο. Φαντάζομαι θα της άρεσε πριν το παιχνίδι, δεν νομίζω να δημιουργήθηκε εδώ αυτός ο έρωτας», είπε ο Πάνος Τόγιας.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες πως το εύκολο κουτί τους στερούσε δέκα λεπτά από τη δοκιμασία. Κοινώς οι παίκτες που είχαν επιλέξει το εύκολο κουτί είχαν μόλις 35 λεπτά και όχι 45 λεπτά για την παρασκευή τους όπως εκείνοι που επέλεξαν τον… δύσκολο δρόμο.

Αν και τα υλικά που έκρυβε το mystery box όπως σχολίασαν οι περισσότεροι παίκτες ήταν σχετικά εύκολα, όλοι τους αγχώθηκαν καθώς δεν ήξεραν αν θα κατάφερναν βάσει χρόνου να ολοκληρώσουν ένα πιάτο.

Ο Χαράλαμπος ήταν από τους πρώτους παίκτες που οι κριτές δοκίμασαν το πιάτο του. Το δεύτερο πιάτο που εντυπωσίασε τους σεφ ήταν αυτό του Πάνου με τον Κοντιζά να του λέει ότι θα πρέπει να προσέχει λίγο το αλάτι που ρίχνει στο φαγητό.

Τρίτο πιάτο που επέλεξαν οι κριτές να δοκιμάσουν ήταν αυτό της Σπυριδούλας.

Τελικά, μεγάλος νικητής ανάμεσα στους τρεις παίκτες αναδείχθηκε η Σπυριδούλα η οποία άκουσε τα καλύτερα λόγια για το πιάτο της.

Η Σπυριδούλα, είχε προβάδισμα σε σχέση με τους συμπαίκτες της μετά τη νίκη. Όπως της ανακοίνωσαν οι κριτές, θα όριζε εκείνη ποιο βασικό συστατικό, ανάμεσα στο νωπό μοσχαρίσιο κρέας, το κορν μπιφ και τον παστουρμά θα μαγείρευαν οι συμπαίκτες της.

Οι κριτές δοκίμασαν όλα τα πιάτα και τα καλύτερα από αυτά ήταν της Ιωάννας, του Μανώλη και του Σταμάτη στους οποίους έδωσαν τα συγχαρητήριά τους. Ο Μάνος, όπως ανακοινώθηκε από τα χείλη του Σωτήρη Κοντιζά, κέρδισε επάξια τη θέση του αρχηγού για την επόμενη ομαδική δοκιμασία.

Από τα χειρότερα πιάτα όμως ήταν αυτά του Ντέιβιντ, του Πάνου, του Ζαχίρ, της Εύας και του Θάνου. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες πέρασαν στον εξώστη, που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν προς αποχώρηση.

Τελικά, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Ζαχίρ, ο Ντέιβιντ και ο Θάνος.

Κορν μπιφ με μυρωδικά, κροκέτα σελινόριζας και μανιταριών shiitake και σάλτσα raspberry ετοίμασε και παρουσίασε στους κριτές του MasterChef ο Ντέιβιντ Τζίμερσον. Ο διαγωνιζόμενος δεν τα πήγε καλά, με τους σεφ να παρατηρούν πως η κροκέτα της σελινόριζας είχε μεγάλο πρόβλημα.

Η παγίδα της παραγωγής άφησε άφωνους τους παίκτες!

«Τι είναι αυτό ρε;», ρώτησε ο Κοντιζάς, με τον Ιωαννίδη να απαντάει: «Δεν ξέρω». «Σελινόριζα είπε», πρόσθεσε ο Κουτσόπουλος και τόνισε ο Ιωαννίδης: «Ναι αλλά πόσο αλεύρι έχει βάλει μέσα;».

«Αυτό είναι αλεύρι με λίγη σελινόριζα», του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα είμαι τόσο μαλακός σε αυτό που θα σου πω. Αυτή η προσπάθεια που έκανες σήμερα ίσως να είναι η χειρότερη προσπάθεια που έχεις κάνει ποτέ. Και συγγνώμη αν σε έχω στεναχωρήσει, αλλά είναι η αλήθεια. Το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι καν μέτριο, ήταν κακό. Και από σένα δεν το περίμενα. Και λυπάμαι πολύ, αλλά είσαι ο πρώτος υποψήφιος».

Οι κριτές του Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, είπαν να κάνουν μία αλλαγή και αντί να φύγουν μετά το τέλος της δοκιμασίας για τα σπίτια τους να πάνε στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής για να περάσουν λίγο χρόνο με τους παίκτες. 

Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες έσπευσαν στην κουζίνα για να σερβίρουν το φαγητό-delivery που έφτασε στο σπίτι για να φιλέψουν τους κριτές οι οποίοι δήλωσαν πολύ πεινασμένοι.

Όλοι τους απόλαυσαν ένα καθαρά ελληνικό γεύμα με σουβλάκια ενώ αμέσως μετά οι παίκτες, άρχισαν τις μιμήσεις με τον Πάνο να χαρίζει απλόχερα γέλιο, μιμούμενος τη ναζιάρα Ασημίνα.

Ακολούθησε πλούσιο... μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τον Καλύμνιο Παντελή να παίζει με το βιολί του τον αγαπημένο του "Ικαριώτικο" και τον Μανώλη με την κιθάρα του να τον συνοδεύει. Και το κέφι... άναψε όπως ήταν φυσικό. 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»