Αυτές είναι οι δύο νέες μεικτές ομάδες του #SurvivorGR!

Η αποχώρηση λίγο πριν την ένωση, ο καυγάς που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με τον Τόνι Σταυράτης να βρίζει και να χειροδικεί στον Νίκο Κοσμά, η ένταση μεταξύ Δαλάκας και της Seda και οι δύο νέες μεικτές ομάδες που δημιουργήθηκαν! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ένας απίστευτος χαμός, που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί, συνέβη στην καλύβα της ελληνικής ομάδας του Survivor. Ο Τόνι Σταυράτης ξεπέρασε ότι όριο υπήρχε και χωρίς κανέναν σεβασμό άρχισε να βρίζει χυδαία τον Νίκο Κοσμά.

Μάλιστα, δεν του έφτανε αυτό, κόλλησε το κεφάλι του στο κεφάλι του Νίκου και με απίστευτη προκλητικότητα συνέχισε ξανά να βρίζει. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να σπρώξει μπροστά σε όλους τον συμπαίκτη του.

Τόνι, Σπύρος και Βασίλης Βασιλικός τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού για αποχώρηση από το Survivor. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους υποδέχτηκε στο Συμβούλιο του νησιού και τους επεσήμανε ότι ένας θα εγκαταλείψει λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων.

Τελικά ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Βασίλης Βασιλικός, ο οποίος είπε:

«Νιώθω άσχημα κι είμαι λίγο απογοητευμένος που σταμάτησα να προσπαθώ. Πήρα εμπειρίες, έφτασα στα όριά μου, αλλά νιώθω κι ανακούφιση».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα με την αποχώρηση και τη συμβουλή που έδωσε στους συμπαίκτες του.

Το κεφάλαιο “Ελλάδα – Τουρκία” στο Survivor ολοκληρώθηκε και πλέον δημιουργήθηκαν από το μηδέν δύο νέες μεικτές ομάδες με Έλληνες και Τούρκους. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Seda Ocak ψηφίστηκαν ως αρχηγοί και ήταν αυτές που επέλεξαν τους παίκτες για να στελεχώσουν τις ομάδες τους.

Οι δύο νέες ομάδες είναι λοιπόν οι εξής:

Κατερίνα Δαλάκα (Μαύρη): Sude, Δήμητρα Βαμβακούση, Melisa, Ελπίδα Μεζιρίδου, Atakan, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Yusuf, Σπύρος Γουρδούπης, Emre.

Seda Ocak (Άσπρη): Αφροδίτη Σκαφίδα, Busra, Ρία Κολοβού, Sabriye, Νίκος Κοσμάς, Hikmet, Τόνι Σταυράτης, Bora, Κυριάκος Πελεκάνος, Okay.

Στο συμβούλιο του Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα και η Seda, ως αρχηγοί, επέλεξαν από το μηδέν τους παίκτες των ομάδων τους. Μετά το τέλος της επιλογής και αφού οι ομάδες δημιουργήθηκαν από την αρχή, η Κατερίνα Δαλάκα ξέσπασε κατά της Seda.

Η Ελληνίδα παίκτρια αποκάλυψε πως είχαν συμφωνήσει να πάρει η ίδια στην ομάδα της την Αφροδίτη και η Seda να πάρει την Sude. Η Seda, όμως, αυτό δεν το τήρησε και στην πρώτη της επιλογή πήρε την Αφροδίτη. Έριξε, μάλιστα, τα καρφιά της στην Δαλάκα τονίζοντας πως «φοβόταν μη χάσει την ευκαιρία να επιλέξει τον Atakan».

«Είμαι πολύ πληγωμένη που δεν είμαι μαζί με την Αφροδίτη στην ίδια ομάδα. Δεν θα το συγχωρέσω ποτέ αυτό στη Seda. Η Seda ξέρει για ποιο λόγο την έβαλα να επιλέξει πρώτη. Γιατί είχαμε πει ότι εγώ θέλω να κρατήσω την Αφροδίτη και η Seda τη Sude. Και επειδή ήμουν σίγουρη ότι δεν θα κρατήσει την υπόσχεσή της γι’ αυτό την έβαλα να επιλέξει πρώτη γυναίκες», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

«Πρέπει να πω κάποια πράγματα γι’ αυτά που είπε η Δαλάκα. Είπε ότι δεν θα με συγχωρέσει. Αφού η Αφροδίτη είναι τόσο σημαντική για εκείνη, τότε έπρεπε να κάνει την επιλογή της ξεκινώντας από τις γυναίκες. Φοβόταν μη χάσει την ευκαιρία να επιλέξει τον Atakan και γι’ αυτό ξεκίνησε την επιλογή της από τους άντρες. Εγώ δεν θα μπορούσα να βάλω σε κίνδυνο την ομάδα μου. Ρίσκαρα να χάσω τη Sude και πήρα την Αφροδίτη για το καλό της ομάδας μου. Εγώ πάντα κρατάω τις υποσχέσεις μου και το ίδιο θα κάνω και από εδώ και στο εξής», είπε μεταξύ άλλων η Seda.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»