Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Συγκίνησε την Ελλάδα η 18χρόνη Κύπρια Νεφέλη Αντωνίου

  02/04/2019 10:40
Συγκίνησε την Ελλάδα η 18χρόνη Κύπρια Νεφέλη Αντωνίου

Συγκίνησε την Ελλάδα η 18χρόνη Κύπρια Νεφέλη Αντωνίου

  02/04/2019 10:40

Τη φωνάζουν Νεφέλη της… σιωπής, και μπορεί μετά από ένα ιατρικό λάθος να έχασε την ικανότητα της ομιλίας της, όμως, σαν από θαύμα, με την αγγελική της φωνή μαγεύει όποιον την ακούσει να τραγουδά σαν επαγγελματίας τραγουδίστρια. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Την Κύπρια 18χρόνη και την μητέρα της Κατερίνα Αντωνίου φιλοξένησε στην εκπομπή της "Αλήθειες με την Ζήνα", η Ζήνα Κουτσελίνη και κανείς δεν έμεινε ασυγκίνητος. 

Κάθε φορά που καλείται να τραγουδήσει, όσοι είναι παρόντες ζουν ένα μικρό θαύμα, που ακόμα οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να του δώσουν μια επιστημονική εξήγηση. 

Η Νεφέλη μπορεί να μη μιλά, αλλά τραγουδά τα πάντα… 

Στα τρία της χρόνια διαγνώστηκε για πρώτη φορά με όγκο στον εγκέφαλο. Νοσηλεύτηκε για τρεις μήνες σε κλινική στο Λονδίνο πάλεψε γενναία και επέστρεψε στην Κύπρο. Πέντε χρόνια αργότερα όμως ο εφιάλτης επέστρεψε. Η Νεφέλη μπήκε ξανά στο χειρουργείο, αλλά κατά την ανάρρωση προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και μετά από έναν λάθος ιατρικό χειρισμό υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.  Μετά από αυτό απέκτησε μόνιμη βλάβη και παραλυσία στη δεξιά πλευρά και δεν μπορούσε πλέον να μιλήσει, να περπατήσει, να διαβάσει, να γράψει ή να εκτελέσει τις πιο απλές καθημερινές εργασίες. 

Η Νεφέλη συμπεριφερόταν σαν νεογέννητο βρέφος και έπρεπε να τα μάθει πάλι όλα από την αρχή. Αυτό που εξέπληξε όλους όμως είναι ότι μουρμούριζε μελωδίες, κυρίως από δύο cd του Μάριου Φραγκούλη και της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, τα οποία έβαζε η μητέρα της να ακούει όσο ήταν σε κώμα. 

Η Νεφέλη ζει για τη μουσική και μπορεί να βυθίζεται στη σιωπή, όμως με την πρώτη νότα μεταμορφώνεται και συγκλονίζει με τις ερμηνείες της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας