Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που επέστρεψαν στο #MasterChefGR!

Η εβδομάδα, που όλοι περίμεναν, ήρθε. Η στιγμή της δεύτερης ευκαιρίας έφτασε για κάποιους ώστε να επιστρέψουν δυναμικά πάλι στο παιχνίδι του MasterChef. Δέκα μόνο από αυτούς έχουν την ευκαιρία.

Ο Τάσος, ο Χαράλαμπος, η Άλκηστις, η Γιάννα, η Εύα, ο Ντέιβιντ, ο Θάνος, ο Γιώργος ,η Ελίζαμπεθ, η Κωνσταντίνα, είχαν αρκετό χρόνο να καταλάβουν τα λάθη τους, να αναθεωρήσουν και να μην επαναλάβουν ίδιες συμπεριφορές αλλά να εστιάσουν αποκλειστικά και μόνο στη μαγειρική, προκειμένου να μπουν και πάλι στο σπίτι του MasterChef!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Οι διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι μαγειρικής χάρηκαν όταν άκουσαν τους κριτές να τους ανακοινώνουν πως οι πρώην συμπαίκτες τους που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι, θα είχαν μία ακόμα ευκαιρία να διεκδικήσουν ξανά τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι.

Οι παίκτες λοιπόν που είχαν αποχωρήσει είχαν στη διάθεσή τους αρκετό χρόνο προκειμένου να δημιουργήσουν τα πιάτα της αρεσκείας τους και να κριθούν από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη ώστε να μπουν ξανά στο Master Chef. Κανένας από τους τρεις σεφ, δεν γνώριζε σε ποιον ανήκουν τα πιάτα που δοκίμαζαν αλλά μόνο μετά τη βαθμολογία που τους έδιναν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέλεξε ανάμεσα στα δύο πιάτα που είχε μπροστά του τα οποία είχαν φτιάξει ο Γιώργος και ο Θάνος. Νικητής τελικά ο Θάνος, ο οποίος είχε φτιάξει αποδομημένη τυρόπιτα κουρού.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έπρεπε να αποφασίσει ανάμεσα στον Ντέιβιντ, την Κωνσταντίνα, την Άλκηστις και την Ελίζαμπεθ. Τελικά αποφάσισε να περάσει στο παιχνίδι ο Ντέιβιντ ο οποίος εντυπωσίασε με την παρασκευή του.

Τελευταίος ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος δοκίμασε τα πιάτα του Χάμπου, του Τάσου, της Γιάννας και της Εύας. Τελικά τη νίκη κέρδισε ο Χάμπος ο οποίος πήρε και την ποδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!