Χάρης Αριστείδου και Α. Παρίσσης σε ένα σατανιστικό «ΚΑΡΜΑ»

Η ιστορία μίας ραδιούργας γυναίκας που αποφάσισε να εξοντώσει τον πιο κοντινό της άνθρωπο με τον πιο σατανικό τρόπο, έρχεται στην κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά «ΚΑΡΜΑ» του ALPHA Κύπρου, την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 22:15.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 
Ένα στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε τη μικρή κοινωνία της Κύπρου, για τα πρωτοφανή κίνητρά του και το σκοτεινό παρασκήνιό του, γεννώντας, παράλληλα, ποικίλα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα.
 
Η ψυχή και το μυαλό μίας γυναίκας κυριεύθηκαν σταδιακά ή και ξαφνικά από αισθήματα πάθους, ζήλιας και θυμού και οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στη διάπραξη της αποτρόπαιας πράξης που συντάραξε τους Κύπριους πολίτες. Πρόκειται για ένα αληθινό έγκλημα που έμεινε στην ιστορία, ενώ στατιστικές έρευνες που ακολούθησαν διαπίστωσαν ότι τα πιο φρικτά εγκλήματα έχουν γίνει από γυναίκες, είτε σαν δράστες είτε σαν ηθικοί αυτουργοί. Η γυναικεία φιγούρα και παράνοια, λοιπόν, θα κάνει επιβλητική την παρουσία της στο εν λόγω αυτοτελές επεισόδιο και αναμένεται να κινήσει έντονα την προσοχή των τηλεθεατών. Παρόλο που ένας νοήμων άνθρωπος αδυνατεί ακόμη να καταλάβει πώς θόλωσε το μυαλό του θύτη και διέπραξε το βάναυσο αυτό φονικό, κάποιοι έκαναν λόγο για «εκδίκηση» και άλλοι για «παραφροσύνη»...
 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιχνίδια του μυαλού μπορούν να πάρουν από στιγμή σε στιγμή διαφορετική διάσταση και αυτό θα προσπαθήσει να αποδείξει και η σεναριογράφος Χριστιάνα Αρτεμίου που μελέτησε προσεκτικά το προφίλ του πρωταγωνιστικού ρόλου, σε μια προσπάθεια να «μεταφέρει» τηλεοπτικά την εξωφρενική αυτή ιστορία. Σε σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου και δυνατές ερμηνείες από τους ηθοποιούς Γιόλα Κλείτου, Αλέξανδρο Παρίση, Χάρη Αριστείδου και Γιόλαντα Χριστοδούλου, η σειρά «ΚΑΡΜΑ» θα δώσει και αυτή την Κυριακή το δυναμικό της παρόν... με ένα έντονο δύσοσμο άρωμα γυναίκας.

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»