Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη μετά την αποχώρησή από την εκπομπή του Κωστόπουλου!

Όπως έγινε την Πέμπτη γνωστό, η Άννα Μαρία Βέλλη, αποχώρησε από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, Όλα Λάθος δύο μόλις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Όλα έγιναν λίγες ημέρες μετά τον φημολογούμενο καβγά τους στο διαφημιστικό διάλλειμα της εκπομπής. Και ενώ πολλοί είπαν πως το επεισόδιο έγινε για τη θέση της καρέκλας, η Άννα Μαρία Βέλλη υποστήριξε πως αιτία της έντασης ήταν ένα αστείο του Πέτρου Κωστόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Λίγες ώρες μετά την είδηση της αποχώρησής της, η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μια απίστευτη ανάρτηση στα instastories. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να τραγουδάει την επιτυχία της Σαμπρίνας… Λάθος.

«Καλέστε για βοήθεια» έγραψε σε σχόλιο της η Άννα Μαρία Βέλλη. Σε ποιόν απευθύνεται; Για ποιον τραγουδά η Άννα Μαρία Βέλλη; 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της:

Τις πρώτες δηλώσεις, μετά την είδηση της αποχώρησής της από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου έκανε πάντως μιλώντας στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον Γρηγόρη Μπάκα, η Άννα Μαρία. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν μπορεί σίγουρα να απαντήσει αν θα βρίσκεται στο Όλα Λάθος το Σαββατοκύριακο, ενώ η ίδια δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή τη στο Open.

«Δεν έχω να σου απαντήσω αν θα είμαι στην εκπομπή το Σαββατοκύριακο σίγουρα. Είναι όλα στον αέρα. Τουλάχιστον μέσα μου. Καλά ακούσατε ότι στο τέλος της συνάντησης είπα πως θα σκεφτώ αν θα συνεχίσω. Προφανώς και μου πρότειναν αλλαγές. Όχι μόνο σε μένα. Ο καθένας έχει να σκεφτεί και να απαντήσει. Δεν μου έδειξαν την πόρτα της εξόδου, ούτε πήρα το καπελάκι μου και είπα πάω σε άλλη παραλία. Οι άνθρωποι του Open πρέπει να αποφασίσουν αν τους κάνει αυτό που θα αποφασίσω. Εννοείται πως αν αποφασίσω να αποχωρήσω δεν θα μαλώσω με κάποιον. Εννοείται πως στο Open έχω ανοιχτές και όχι κλειστές πόρτες. Δουλεύω πάρα πολλά χρόνια σε πράγματα που δυστυχώς η τηλεόραση δεν γνωρίζει. Ελπίζω και εύχομαι να εκτιμηθεί», είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Βέλλη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»