Ο επικός καβγάς Άννας-Νέρτζη στο #PowerOfLoveGR

Η γεροντοκόρη, η καραφλή μύξα, η μαμάδες τους, η Μαρία Μπακοδήμου και οι φωνές και τα ουρλιαχτά! «Άννα γεροντοκόρη βαλιτσούλα  σου και σπιτάκι σου, να πας να βρεις την καραφλή μύξα…»
Ένα πικρόχολο σχόλιο που έγινε στα social media σε βάρος της Άννας και η Νέρτζη πάτησε… like και ένα δεύτερο κακό σχόλιο, που ήρθε αργότερα από τη μητέρα της Νέρτζη επίσης σε βάρος της Άννας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η Άννα φαίνεται πως έχει ενοχληθεί από κάποια πράγματα και εξέφρασε τα παράπονά της στο σημερινό επεισόδιο του Power of love.

Η Άννα πλησίασε την Νέρτζη της είπε πόσο άσχημα αισθάνθηκε με αυτά που άκουσε και η Νέρτζη ανταπαντούσε την ώρα που η Άννα μιλούσε για τον πόνο της… Ο καβγάς εντάθηκε και στο τέλος το μόνο που μπορούσε να ακούσει κανείς ήταν οι τσιρίδες τους.

Το κακό σχόλιο της μάνας

Αυτό που φάνηκε ότι πίκρανε την Άννα είναι ότι αναφέρθηκαν στο πρόσωπό της ως γεροντοκόρη. Η μητέρα δε της Νέρτζη φέρεται να είπε ότι η Άννα προσπαθεί να κλέψει την δόξα της γεγονός το οποίο έκανε την Άννα έξαλλη… Ήταν τόσο έξαλλη που έτρεμε το χέρι της όπως μπορεί να διακρίνει κανείς στο παρακάτω βίντεο.

«Η δική σου μαμά έλεγε διάφορα πράγματα και έφτασε η ώρα που είπε «Αυτή η Άννα πω πω» και άλλα πράγματα που δεν θέλω να πω τώρα και εσύ εκείνη την ώρα χαμήλωσες την ένταση του κινητού», είπε η Άννα στην Νέρτζη.

Η Νέρτζη φυσικά και αρνήθηκε τα πάντα, υποστηρίζοντας πως ο μόνος σκοπός της μητέρας της ήταν να τη συμβουλεύσει, λέγοντας απλά πως μέσα στις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι, η συμπεριφορά της Άννας δεν ήταν η καλύτερη ως προς εκείνη. 
Οι φωνές τους ακούστηκαν σε όλο το σπίτι, ενώ οι παίκτες παρακολουθούσαν τον καβγά μέσω τηλεόρασης.

Η Άννα έγινε έξαλλη και ζήτησε εξηγήσεις από τη Νέρτζη για ένα μήνυμα που πίστευε ότι γράφτηκε από την συμπαίκτριά της: «Εξήγησέ μου γιατί γραφείς “γεροντοκόρη Αννούλα,  βαλιτσούλες και σπιτάκι σου. Να πάρεις τη βαλίτσα σου και να πας σε άλλη παραλία”. Δεν είναι μόνο αυτό Νέρτζη, είναι και άλλα μηνύματα». Η Νέρτζη, ωστόσο, αρνήθηκε ότι έγραψε αυτά τα σχόλια. Δείτε τα επίμαχα μηνύματα εδώ!

Λίγο μετά, παρενέβη και η Μαρία Μπακοδήμου, προκειμένου να βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

 

Η Άννα ήταν φανερά αναστατωμένη, ενώ η Νέρτζη της έλεγε ότι δεν άκουσε ολοκληρωμένη την συζήτηση και έβγαλε δικά της συμπεράσματα.

Ο καβγάς τους όμως δεν τέλειωσε εκεί αφού η Άννα για μια ακόμα φορά κατηγόρησε την Νέρτζη ότι φώναζε και την κατηγορούσε μπροστά σε άλλες συμπαίκτριές τους ότι εκείνη δίνει τα spoils. Τότε, οι δυο γυναίκες άρχισαν να κατηγορούν η μια την άλλη για το συγκεκριμένο θέμα και επικράτησε ξανά χαμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
To #TvQueen, το νέο λαμπερό reality show του Omega Channel, έρχεται για να αναδείξει την επόμενη star της tv!