Ο Μιχάλης Σοφοκλέους σε ένα συγκλονιστικό ρόλο στο «ΚΑΡΜΑ» με θέμα τα ναρκωτικά και έναν αιφνίδιο θάνατο!

Η κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά «ΚΑΡΜΑ» του ALPHA Κύπρου, έρχεται με ένα ακόμη αυτοτελές επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 22:15, ανοίγοντας το κεφάλαιο «ξαφνικών θανάτων που προκαλούνται από ανακοπή καρδίας, μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών», μέσα από μία πραγματική ιστορία που συντάραξε την Κύπρο. Ο θάνατος εισβάλει ύπουλα σε μια φιλήσυχη οικογένεια και σκορπίζει, αναπόφευκτα, πόνο, οργή και πόθο για άμεση ηθική δικαίωση...
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 
Οι γονείς τραντάζονται στο άκουσμα ότι η θυγατέρα τους απεβίωσε, πέφτοντας θύμα επιτήδειων που της έριξαν κρυφά ναρκωτικά στο ποτό της, ενώ οι δράστες παραμένουν ατιμώρητοι. Από τη μία, τα πορίσματα της Αστυνομίας συγκλονίζουν και από την άλλη, η μάνα και ο πατέρας μετατρέπονται σε τραγικές φιγούρες, έτοιμες να «εκραγούν» από στιγμή σε στιγμή.
 
Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν το πένθος, τα παράπονα που εκφράζουν, η αίσθηση της αδικίας που συσσωρεύεται μέσα τους και τους «πνίγει» θα κερδίσουν τη συμπόνοια του τηλεοπτικού κοινού, αλλά παράλληλα θα το προβληματίσουν. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των νέων της εποχής θα δώσει το ηχηρό του παρόν, υπενθυμίζοντας στους Κύπριους πολίτες ότι τα ναρκωτικά μπορούν να σκοτώσουν τον άνθρωπο ακόμη και εν αγνοία του.
 
Η συναναστροφή με γνωστούς και αγνώστους, ένα βλέμμα που στράφηκε αλλού, μία παρόρμηση... έχουν τη δύναμη να ανατρέψουν τα πάντα εν ριπή οφθαλμού και να φέρουν την καταστροφή. Πρόκειται για ένα καλογραμμένο επεισόδιο που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και φέρει τον απόηχο μίας απώλειας που μέχρι και σήμερα αποτελεί ανοικτή πληγή για την οικογένεια της θανούσας.
 
Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, η λέξη «τιμωρία» θα γίνει αυτοσκοπός των πρωταγωνιστών, χωρίς να ξέρει ή και να μπορεί να φανταστεί κανείς ποια θα είναι η τελευταία καυτή λέξη του δράματος. Ανδρέας Αργυρίδης, Ελένη Καούλα, Μιχάλης Σοφοκλέους, Άντρια Ζένιου, Νάγια Καρακώστα και Γιάννης Κόκκινος είναι το καστ ηθοποιών που θα ερμηνεύσει υπαρκτά πρόσωπα που «γονάτισαν» και έκλαψαν γοερά μπροστά στη μάστιγα των ναρκωτικών που αφαίρεσε τη ζωή ενός αγαπημένου τους προσώπου.
 
«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 24 Μαρτίου στις 22.15 στον ALPHA Κύπρου.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι