Το είδαμε και αυτό! Υποψήφια προς αποχώρηση ολόκληρη ομάδα στο #MasterChefGR!

Την Τετάρτη (20/3), είδαμε τις δυο ομάδες του MasterChef να διαγωνίζονται φτιάχνοντας το μενού που τους ζητήθηκε από τους κριτές. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην παρασκευή των φαγητών, ωστόσο δεν υπήρχε η καλύτερη συνεργασία ανάμεσά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Μάλιστα, μια ομάδα δεν κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία, με αποτέλεσμα η διαφορά ανάμεσα στους μπλε και τους κόκκινους να είναι πολύ μεγάλη.

Στο χθεσινό επεισόδιο της Πέμπτης (21/3), ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε τους παίκτες πως η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι 40 βαθμοί και μάλιστα κάτι τέτοιο καταγράφεται για πρώτη φορά στο MasterChef.

Οι παίκτες αναστατώθηκαν και «πάγωσαν» στο άκουσμα της είδησης, αλλά ενθουσιάστηκαν όταν ενημερώθηκαν πως η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει θα ταξιδέψει στην Ρώμη.

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα, οι παίκτες της οποίας κέρδισαν ένα ταξίδι στη Ρώμη με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Η κόκκινη ομάδα ήταν η μεγάλη νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef και μάλιστα με ψήφους 48-8, με τους παίκτες να κερδίζουν ένα ταξίδι στη Ρώμη με τον Γιάννη Αποστολάκη. Ο Ζαχίρ Γιαβαρί, όμως, δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως η παραγωγή έχει κάνει τα πάντα, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει και αυτός, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση. Τον διαβεβαίωσε, όμως, πως μόλις λυθεί το πρόβλημα, θα τον πάρουν και θα ταξιδέψουν μαζί του στην ιταλική πρωτεύουσα. Και αυτό διότι η παραγωγή συνεχίζει όλες τις προσπάθειες, προκειμένου να καταφέρει ο Ζαχίρ να πάει στη Ρώμη, έστω και αργότερα.

Ο γνωστός σεφ, όμως, είχε ακόμα μία έκπληξη για τον παίκτη. Το ίδιο βράδυ, του υποσχέθηκε πώς θα τον πάρει με τη μηχανή του και θα βγουν να φάνε και να πιούνε.

«Να πούμε το εξής, το οποίο έχει να κάνει, Ζαχιράκο, με σένα. Κάναμε ότι ήταν δυνατό, ότι προσπάθεια μπορούσαμε σε ότι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία που έχει να κάνει με τα χαρτιά. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρούμε μια λύση για να μπορέσεις να έχεις ταξιδιωτικά έγγραφα. Ένα εισιτήριο για σένα υπάρχει και όταν λύσουμε αυτό το πρόβλημα θα σε πάρουμε και θα πάμε παρέα στη Ρώμη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα λάβεις κι εσύ το έπαθλό σου γιατί ενδεχομένως αυτό που σκεφτήκαμε να είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ένα ταξίδι στη Ρώμη. Δηλαδή, θα σε πάρω με τη μηχανή μου και θα πάμε βόλτα να φάμε και να πιούμε. Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα μπορέσεις να κάνεις αυτό το ταξίδι, στο χρωστάμε δηλαδή, το έχουμε κάβα για σένα», του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

 

Ο Ζαχίρ, μάλιστα, προχώρησε και σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για το τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον.

«Σε τρία χρόνια από τώρα τι θα ήθελες να κάνεις;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Εγώ θα ήθελα να ανοίξω ένα εστιατόριο, όπου μια μέρα την εβδομάδα θα φιλοξενώ άστεγους, να έρχονται και να τρώνε. Έχω μείνει κι εγώ άστεγος, το έχω ζήσει… Και μου έχει μείνει αυτό από παλιά, μου έχει κολλήσει και θέλω οπωσδήποτε να κάνω κάτι τέτοιο. Από την άλλη, πάλι, σκέφτομαι πώς θα βγω…», είπε αρχικά ο Ζαχίρ.

«Σκέφτεσαι πολύ καλά, δεν υπάρχει το… θα βγω, δεν χρειάζεται να γίνουμε πλούσιοι. Αυτό που σκέφτεσαι είναι υγιές, αυτό είναι το σωστό, ότι όταν παίρνεις, πρέπει και να δίνεις. Το να δίνεις είναι μεγαλύτερο πράγμα από το να έχεις, αυτό είναι δεδομένο. Αυτή η ιστορία από το MasterChef θα σου δώσει λίγο ώθηση. Το υπόλοιπο θα είναι στο χέρι σου. Υπάρχει κάτι που λέγεται συμπαντική δικαιοσύνη. Το σύμπαν συνωμοτεί και είναι δίκαιο. Ότι κάνεις παίρνεις. Υπάρχει ένας αυτοματισμός σε αυτό, αλλά εγώ το πιστεύω πάρα πολύ», του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Εγώ έχω αυτό το σχέδιο γιατί το έχω ζήσει στο παρελθόν και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό στα δύσκολα να σου προσφέρει κάποιος ένα ζεστό πιάτο φαγητό. Το MasterChef σίγουρα θα με βοηθήσει στο μέλλον. Ήδη νιώθω ότι είμαι πάρα πολύ κοντά στο όνειρό μου. Κάποια στιγμή είχα χάσει την αυτοπεποίθησή μου. Έλεγα ότι δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή μου να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή έχω ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή μου κι έχω ξαναχτίσει την ελπίδα μου», είπε αργότερα ο Ζαχίρ.

Στο συμβούλιο των παικτών με τους κριτές, μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε την κόκκινη ομάδα τι δεν πήγε καλά με το ψωμί. Υπεύθυνος γι’ αυτό ήταν ο Παντελής Βούρος, η απάντηση του οποίου, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον γνωστό σεφ.

«Το ψήσιμο μου έφυγε λίγο παραπάνω απ’ όσο ήθελα, αλλά η αρχική μου ιδέα ήταν να πάρει ένα χρωματάκι… Το ήθελα αυτό και το ξεκίνησα σε δυνατή θερμοκρασία γι’ αυτό το λόγο. Δεν θέλω να πουλήσω κάτι, όχι όχι. Υπάρχει ένας τρόπος που ψήνεις το ψωμί, σε δυνατή θερμοκρασία και μετά το χαμηλώνεις», είπε ο Παντελής Βούρος.

«Τι πρέπει να πάρει χρωματάκι; Αυτό μην πας να το πουλήσεις πουθενά, δεν θα το πουλήσεις πουθενά. Όχι, αυτό κάνεις τώρα. Υπάρχει ένας τρόπος; Κοίτα, κάτι ψιλά γνωρίζω κι εγώ από ψωμί, έχω ασχοληθεί λιγάκι. Αυτό που λες δεν το έχω ξανακούσει. Και αν το έχω ακούσει εγώ, πίστεψέ με δεν υπάρχει», του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια ο Παντελής προσπάθησε ξανά να δικαιολογηθεί, με τον γνωστό σεφ να του απαντάει «συνεχίζεις; Συνεχίζεις; Κάνω ότι δεν το άκουσα».

Η μπλε ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις οχτώ βαθμούς, με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες της ομάδας να πρέπει να διαγωνιστούν για την ατομική τους ασυλία.

Από την πρώτη δοκιμασία με τον αστακό, η Ιωάννα και η Σπυριδούλα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και ν’ ανέβουν το πατάρι, ενώ ο Σταμάτης, η Άλκηστις και ο Μανώλης. Η δεύτερη δοκιμασία άγχωσε τους διαγωνιζόμενους, με αποτέλεσμα να μην ακούνε τις οδηγίες των κοριτσιών από το πατάρι που ήθελαν να τους βοηθήσουν.

Η μέχρι τώρα πορεία του στο MasterChef ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, την Πέμπτη βρέθηκε για πρώτη φορά στην διαδικασία της ασυλίας, καθώς η ομάδα του κατάφερε να συγκεντρώσει για πρώτη φορά οχτώ βαθμούς.

Ο λόγος για τον Σταμάτη, ο οποίος κατάφερε να πλησιάσει αρκετά το πιάτο των κριτών και να πάρει την ατομική ασυλία για πρώτη φορά.

Για ακόμη μία φορά, η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας έφτασε. Ένας παίκτης, θα φύγει οριστικά από το MasterChef!

Δειτε Επισης

Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears