Spoiler! O Τάσος Κυρικλάκης κάρφωσε την επόμενη αποχώρηση στο #MasterChefGR

Ο παίχτης που διχάζει με την παρουσία του είναι ήδη εκτός!
Ο Τάσος Κυρικλάκης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή από το MasterChef. Όσο βρισκόταν στο σπίτι η Άλκηστις Αλεξάκη τον είχε πολλές φορές συμπεριλάβει στην «κλίκα» του MasterChef. Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να απαντήσει για αυτό Στη Φωλιά των Κου Κου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

«Παρέα ναι εννοείται ότι είμαστε και το λέμε κιόλας, δεν το έκρυψε κανείς ποτέ. Τώρα, τα περί κλίκας και σκευωρίας… καμία σχέση. Παρέα κάνουμε, είναι λογικό και λογικό είναι να μην κάνεις και με όλους παρέα. Ταιριάξαμε σαν χαρακτήρες. Είσαι σε ένα σπίτι 24 ώρες το 24ωρο με κάποια άτομα. Ξεκινήσαμε 21 άτομα, δεν γίνεται να κάνουμε παρέα και οι 21, να ταιριάζετε. Ας πούμε στο δωμάτιο ήμασταν 4, είστε εκεί στο δωμάτιο κοιμάστε μαζί, λέτε πράγματα, λογικό είναι να έρθετε πιο κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Με τον Γιώργο Ορφανό τα βρήκαμε. Με την Άλκηστη είμαστε άλλοι χαρακτήρες. Δεν πιστεύω ότι με εμένα έχει κάτι προσωπικό, από ότι έχω δει και ακούσει, έχει κράξει όλο τον κόσμο. Με πήρε και εμένα η μπάλα, δεν στραβώνω εγώ. Μπροστά μου ποτέ δεν έγινε κάτι. Μπροστά μου ας πούμε να πει κάτι σαν επίθεση: «Είστε κλίκα!», δεν έχει συμβεί ποτέ. Τώρα τι λέει ο καθένας μόνος του όταν είναι με την κάμερα και δεν τον ακούει κανείς, δεν με απασχολεί εμένα και πολύ. Πίσω σου μπορεί να σε δέρνουν. Δεν είναι σωστό αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να βγω στα media και να πω «α την Άλκηστη τι έλεγε…». Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κράξω κανέναν που δεν είναι μπροστά», ξεκαθάρισε ο Τάσος Κυρικλάκης που επέμεινε στην άποψη του πως δεν ψηφίζει φίλους, όταν αναφέρθηκαν στην ψήφο του στον Παντελή.

 

Ανάμεσα σε άλλα, ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef ανέφερε ποιους πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσουν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef λέγοντας: «Πολύ δυνατός είναι ο Πάνος. Πολύ καλό παιδί κιόλας. Φίλος μου. Ο Χρήστος είναι και αυτός δυνατός. Έχει και πολλά χρόνια εμπειρίας. Ο Στάματης είναι και αυτός καλός, το έχει με την οργάνωση. Και η Σπυριδούλα είναι καλή μαγείρισσα και γρήγορη. Ξέχασα και τον Μανώλη, πολύ δυνατός. Για πρόβλεψη θα πάω στον Πάνο».

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου του ζήτησε να του πει δυο λόγια για τον Παντελή ο ήρεμος χαρακτήρας του οποίου έχει κερδίσει τους τηλεθεατές ο Τάσος Κυρικλάκης ανέφερε: «Ο Παντέλος είναι μορφή μεγάλη. Έχω γελάσει πάρα πολύ. Έχουμε κάνει παρέα μέσα. Είναι ψυχούλα. Για αυτό και όταν τον ψήφισα του είπα «με μισή καρδιά», μακάρι να γινόταν να μην τον ψηφίσω. Είναι έτσι όπως τον βλέπετε ο Παντελής και πιστεύω περνούσε πιο καλά από όλους μέσα. Έκανε διακοπές ο τύπος.»

Τηλεοπτικά ο Παντελής Βούρος παραμένει στο MasterChef, όμως ο Τάσος Κυρικλάκης αναφέρθηκε σε αυτόν σε παρελθοντικό χρόνο, προδίδοντας την αποχώρηση του από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»