«Είναι όμορφος! Θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα» Ελληνοτουρκικός έρωτας στο #SurvivorGR

Η Κατερίνα Δαλάκα εκδήλωσε τα πραγματικά συναισθήματα για Τούρκo παίκτη! Η ατάκα του Πάτρικ Ογκουνσότο που τρέλανε τον Λιανό: «Το άκουσα κι αυτό στο Survivor»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ποια Ελληνίδα παίκτρια “κοκκίνισε” μιλώντας για τον Τούρκο;

Τα καλύτερα λόγια είπε, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα για τον Atakan Isiktutan, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι ο πιο όμορφος.

«Τη στιγμή που περιμέναμε την ανακοίνωση του αποτελέσματος για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, είδα ότι ο Atakan κρατούσε με το ένα χέρι το κομποσκοίνι που του έκανα δώρο, ανταλλάξαμε βασικά. Και η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα γιατί αυτό δείχνει ότι τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε τις φορές που τον έχω πετύχει, του έδωσαν πολλή δύναμη και πιστεύω ότι τα θεώρησε σημαντικά και μπορεί να πήρε δύναμη από αυτό.

Και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Χάρηκα που έμεινε ο Atakan γιατί είναι πολύ συμπαθητικό παιδί, τον συμπαθώ ιδιαίτερα και είναι από τα άτομα που έχω έρθει πιο κοντά από την αντίπαλη ομάδα. Θα ήθελα να τον γνωρίσω ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του παιχνιδιού. Είναι ο πιο όμορφος από την αντίπαλη ομάδα. Τι άλλο να πω, δεν ξέρω…», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

 

Μπήκε στοSurvivor κι έφερε «αέρα» ανανέωσης!

Ο 36χρονος επιθετικός, Πάτρικ Ογκουνσότο που πριν από περίπου δύο χρόνια είχε αποκαλύψει πως έκανε αίτηση για το «Survivor 2», τελικά τα κατάφερε και μπήκε στο παιχνίδι. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν αναφέρουν ότι η άφιξή του στο ριάλιτι σίγουρα θα φέρει ανατροπές καθώς είναι εκρηκτικός και γεννημένος νικητής.

Για την ώρα ωστόσο απολαμβάνουμε το χιούμορ του Νιγηριανού, ο οποίος με την ατάκα που πέταξε στον Γιώργο Λιανό μετά το τέλος του αποψινού αγωνίσματος, τον τρέλανε.

«Επειδή πολύς λόγος έχει γίνει για το φυσικό ξανθό των κοριτσιών, το μαλλί σου με τι το βάφεις ρε συ;», τον ρώτησε με τον Πατρίκ να απαντά: «Μπορεί να μην τους αρέσει αλλά θα σου πω… έτσι γεννήθηκα», απάντησε ο παίκτης με τον Γιώργο Λιανό να τρελαίνεται:

«Μου κάνεις πλάκα, έτσι γεννήθηκες; Το άκουσα κι αυτό στο Survivor. Ο Πάτρικ Ογκουνσότο είναι φυσικός ξανθός», του είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Μετά το ροχαλητό ο Πάτρικ Ογκουνσότο κατάφερε και πάλι να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. H άφιξή του στο Survivor έχει σκορπίσει πολύ γέλιο και ειδικά χθες ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικός στο παιχνίδι «Βρες τη λέξη». 

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έδωσε ρεσιτάλ όταν κλήθηκε να κάνει την περιγραφή στους συμπαίκτες του οι οποίοι έπρεπε να βρουν τη σωστή λέξη.  Το βίντεο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό...
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»