Ο παίκτης που τρέλανε τις αεροσυνοδούς & η Άλκηστις αρχηγός στο #MasterChefGR!

Ανδρέας Παπανδρέου έγινε… ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Το ημερολόγιο έγραφε 22 Οκτωβρίου 1988 όταν ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος επέστρεφε από το Λονδίνο, όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο νοσοκομείο του Χέρφιλντ.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού και το συγκεντρωμένο πλήθος τον περίμενε να κατέβει. Η πόρτα άνοιξε και ο Ανδρέας Παπανδρέου εμφανίστηκε στην κορυφή της σκάλας. Χαιρέτησε το πλήθος και ύστερα με ένα νεύμα του χεριού του, κάλεσε κοντά του τη Δήμητρα Λιάνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Οι τρεις κριτές,βγήκαν από ένα αεροπλάνο, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να γίνεται Ανδρέας Παπανδρέου και να καλεί τους κριτές να βγουν με ένα νεύμα.

Στη χθεσινή ομαδική δοκιμασία του MasterChef, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ετοιμάσουν ένα μενού τριών διαφορετικών επιλογών για 50 μέλη του πληρώματος καμπίνας της Aegean και της Olympic Air. Οι δύο ομάδες ετοίμασαν τα μενού και όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσουν. Λογάριαζαν, όμως, χωρίς τους τρεις κριτές, οι οποίοι είδαν τα μενού και απαίτησαν από τους παίκτες να κάνουν αλλαγές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

 

«Εμείς διαβάσαμε τα μενού και έχουμε να σας πούμε το εξής: Θα σας δώσουμε άλλα δέκα λεπτά να πιεστείτε και να προτείνετε καλύτερα μενού. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες παρασκευές που δεν είναι για τη φάση που βρισκόμαστε. Είμαστε στο MasterChef, είμαστε στους δέκα, έχουμε δει από τον καθένα σας ότι μπορείτε να δώσετε παραπάνω. Είναι η μέρα να μην μαγειρέψουμε αποκλειστικά και μόνο με ασφάλεια. Έχετε, λοιπόν, άλλα δέκα λεπτά να αλλάξετε κάποια στοιχεία από τα μενού σας», τους είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στη χθεσινή δοκιμασία του Master Chef η Ασημίνα ήταν η τελευταία αλλαγή από τους δύο αρχηγούς και ενοχλήθηκε!

Η Άλκηστις διάλεξε τον Ζαχίρ για δεύτερο αρχηγό, προκαλώντας την έκπληξη όλων, ωστόσο αυτό δεν άλλαξε τη σειρά επιλογής παικτών με την Ασημίνα να μένει τελευταία.

«Πήγα να πάρω την ποδιά πάλι μόνη μου. Εντάξει πρωτότυπο. Με ενοχλεί λίγο, αλλά εντάξει δεν νομίζω πως μου άξιζε να μείνω και τελευταία, αλλά εξαρτάται και πως το βλέπει ο καθένας», ήταν η ατάκα της Ασημίνας μετά το τέλος στη διαδικασία επιλογής των παικτών.

Στην ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία  η Άλκηστις ήταν αρχηγός της μπλε ομάδας και οι τόνοι ανέβηκαν!

Η Κρητικιά τα είχε βάλει πάλι (σχεδόν) με όλους και «φόρτωσε»!

«Αρχίζω και σκέφτομαι πραγματικά ότι είμαι ένα ψιλομηδενικό... Μετά εγώ φταίω; Μετά εμένα θα βγάλουν τάκο; Μετά εγώ θα λουστώ;», ανέφερε μεταξύ άλλων η Άλκηστις στις δηλώσεις του στην κάμερα.

Aπό την Κρητικιά δεν γλύτωσε ούτε η Σπυριδούλα! 

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef έπρεπε να ετοιμάσουν ένα μενού τριών διαφορετικών επιλογών για 50 μέλη του πληρώματος καμπίνας της Aegean και της Olympic Air. Τα μέλη του πληρώματος ήταν στην πλειοψηφία γυναίκες, ενώ υπήρχαν και ελάχιστοι άντρες, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Το πλήρωμα κάθισε στις θέσεις και οι αρχηγοί των δύο ομάδων έπρεπε να πάρουν το μικρόφωνο και να παρουσιάσουν τα μενού που ετοίμασαν. Ο Ζαχίρ, όμως, έβαλε τον Χρήστο Μπάρκα να αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

Ο Γιαννιώτης, μάλιστα, έκανε κι ένα κομπλιμέντο στις αεροσυνοδούς, με τους Κοντιζά και Κουτσόπουλο να τον αποκαλούν… σατανά!

«Καλησπέρα και από μένα. Ονομάζομαι Μπάρκας Χρήστος και είναι τιμή μου που εκπροσωπώ την ομάδα μου να παρουσιάσω το μενού μπροστά στις πιο όμορφες υπάρξεις που πάντα ζεστά εξυπηρετούν στις πτήσεις της Aegean και Olympic Air», είπε ο Χρήστος Μπάρκας και επικράτησε ένας… χαμός μέσα στο αεροσκάφος.

Η εξωτερική δοκιμασία έλαβε τέλος. Απόψε όμως, τα αποτελέσματα θα στεναχωρήσουν μία από τις δύο ομάδες του MasterChef

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας κατά Νίκου Μάνεση & Νίκου Μουτσινά - Ξέσπασε ξανά και ξανά