O Τόνι, η αντίδραση της Δήμητρας & τα καρφιά της Αφροδίτης στο #SurvivorGR!

Χαμός στο Survivor! «Το θέατρο δεν μπορούν να το παίξουν άλλο. Είναι κακοί ηθοποιοί»! Τα παράπονα του Τόνι στην ομάδα του! Η αντίδραση της Δήμητρας και τα καρφιά της Αφροδίτης! Το μεγάλο ντέρμπι για το έπαθλο φαγητού! Ποια ομάδα τα κατάφερε; Αποχώρησε ο Hakan Kanik! «Πάγωσαν» όλοι με το αποτέλεσμα…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ένταση στην ελληνική ομάδα στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία!

Και ενώ κάποιος θα περίμενε οι Έλληνες παίκτες να είναι ήρεμοι μιας και κέρδισαν την ασυλία, τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι παίκτες θα έρθουν σε αντιπαράθεση και ο ένας θα κατηγορεί τον άλλον! 

Ποιος παίκτης θα πει σε έντονο ύφος: «Το θέατρο δεν μπορούν να το παίξουν άλλο. Εγώ τουλάχιστον δε θα αγοράσω το εισιτήριο Είναι κακοί ηθοποιοί»!

Ο Τόνι εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του προς τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τόσο για το γεγονός ότι κανείς δεν πανηγύρισε μαζί του, όταν κατάφερε να κερδίσει το αυτοκίνητο, όσο και για το ότι δεν επιλέγεται να παίξει στα αγωνίσματα.

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας συζήτησαν στην καλύβα, όχι ήρεμα, αλλά με το κλίμα αρκετά τεταμένο.

Ο Τόνι τους είπε ότι κανείς δεν φώναξε μαζί του, όταν κέρδισε το αυτοκίνητο, αλλά και ότι νιώθει αποκομμένος:

«Δεν έχω νιώσει την ομάδα να με πιστεύει ούτε σε έναν αγώνα. Κι εχθές που κέρδισα…πολλές φορές συζητάτε σα να μην είμαι στην ομάδα. Έχω τέσσερις φορές που επιλέγομαι».

Η Δήμητρα, συζητώντας μαζί του και φανερά ενοχλημένη του είπε:

«Μου έκανες τη ζωή δύσκολη για περίπου δύο εβδομάδες».

Ο Τόνι της απάντησε σε έντονο ύφος:

«Να είσαι σίγουρη ότι δε νιώθω καθόλου μόνος μου…Για εμένα δεν υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες. Δεν ήρθα να κάνω ούτε εχθρούς ούτε φίλους, όπου βγει».

Η Αφροδίτη ήταν επίσης δεικτική προς εκείνον, μη μπορώντας να κατανοήσει τις κινήσεις και την συμπεριφορά του, λέγοντας ότι «κέρδισε ένα έπαθλο χωρίς καμία νίκη, εκμεταλλεύτηκε την ομάδα και έκανε πολλή αρνητική εντύπωση», ενώ ο Τόνι πέταξε το καρφί του κάνοντας λόγο για θέατρο, ενώ τους χαρακτήρισε κακούς ηθοποιούς.

Δείτε το βίντεο από το Survivor.

 

Το έπαθλο φαγητού ήταν κάτι που επιθυμούσαν διακαώς.

Οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους, αφού επιθυμούσαν όσο τίποτα να νικήσουν, ώστε να γευτούν το έπαθλο φαγητού. Ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε, ότι η ομάδα που θα κερδίσει θα φάει μια λαχταριστή και θρεπτική κιμαδόπιτα, ενώ θα έχει και γλυκό το μενού, ένα κέικ από κακάο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την τουρκική ομάδα να υπερτερεί σε αρκετά σημεία, αλλά η ελληνική ομάδα δεν εγκατέλειπε. Μάλιστα, ισοφάρισαν σε αρκετά σημεία κάνοντας την αγωνία να χτυπήσει κόκκινο.

Έγινε το 9-9, σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα, αλλά τελικά η ελληνική ομάδα πήρε τη νίκη και το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού, μοιράζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό.

Ο Τόνι με την Αφροδίτη ανταγωνίστηκαν τη Σουντέ και τον Χακάν και ήταν αυτοί που τα κατάφεραν.

Τα πάντα κρίθηκαν στην κόψη του ξυραφιού.

Αφού επικράτησαν στον πρώτο αγώνα επάθλου και κέρδισαν με 10-9 τους Τούρκους, καταφέρνοντας να αποκτήσουν το έπαθλο φαγητού, έδειξαν και στον δεύτερο αγώνα ότι είναι δυνατοί, παρόντες και δεν εγκαταλείπουν.

Το αγώνισμα ήταν απαιτητικό και αγώνισμα συνεργασίας, ενώ το τελευταίο «ματσάρισμα» ήταν καθοριστικό, αφού οι δυο ομάδες μπήκαν στον χώρο ισόπαλες. Τα έδωσαν όλα, με σκοπό να καταφέρουν να κερδίσουν ένα γεύμα με κοτόπουλο και πατάτες τηγανιτές, το δεύτερο στη σειρά έπαθλο φαγητού για το αποψινό Survivor.

H Κατερίνα Δαλάκα ήρθε αντιμέτωπη στον τελικό στόχο με τη Σουντέ και έκανε την απόλυτη ανατροπή. Σήκωσε το νικητήριο σημαιάκι κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της και κάνοντας τους συμπαίκτες της να…τρελαθούν! Η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει, ενώ οι συμπαίκτες της, φώναζαν με ενθουσιασμό, σηκώνοντάς την στα χέρια τους.

Δείτε το βίντεο.

 

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλιλίγο πριν την ανακοίνωση του Τούρκου παίκτη που θα εγκατέλειπε το νησί, προέβη σε μια ανακοίνωση, η οποία έκανε όλους τους παίκτες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Τούρκος παραγωγός είπε σε όλους ότι «το αφεντικό φέτος τρελάθηκε», αφού για τις επόμενες εβδομάδες θα δοθούν ως έπαθλα όχι ένα, ούτε δύο αλλά…δέκα αυτοκίνητα, ενώ τους τόνισε ότι αν είναι τυχεροί μπορεί να κερδίσουν παραπάνω από ένα ο καθένας.

Όλοι έμειναν άφωνοι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους με αυτήν την απρόσμενη ανακοίνωση.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις τους.

 

Κανείς τους δεν ήθελε να φύγει.

Οι Τούρκοι έχασαν έναν παίκτη στο αποψινό Survivor, με υποψήφιους προς αποχώρηση τον Ατακάν, τον Μπόρα και τον Χακάν.

Πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι τρεις υποψήφιοι πήραν τον λόγο και είπαν ο καθένας μερικά λόγια.

Ο Ατακάν είπε: «Είναι το πιο ωραίο και πιο δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα σχολείο. Χαίρομαι που είμαι εδώ και θέλω να παραμείνω, το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να φτάσω ως το τέλος».

Ο Χακάν τόνισε με τη σειρά του: «Δεν ξέρω γιατί βρίσκομαι σε αυτήν τη θέση…Μέχρι τώρα έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Ελπίζω να παραμείνω, αλλά αν αποχωρήσω ζητώ συγγνώμη αν πλήγωσα κάποιον».

Τέλος ο Μπόρα, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Τέτοιον ενθουσιασμό δεν έχω ξαναζήσει. Είχα δυο στόχους πριν έρθω κι αν φύγω δεν θα καταφέρω να τους εκπληρώσω. Είναι νωρίς για να φύγω. Ας γίνει, όμως, το καλύτερο. Καλή επιτυχία και στους τρείς μας».

Τελικά, ο παίκτης που αποχώρησε από τη Δομινικανή Δημοκρατία είναι ο Χακάν.

«Πιστεύω ότι αποχωρώ πρόωρα, είχα κι άλλα να δώσω…Έζησα μια πολλή ωραία εμπειρία», δήλωσε, ενώ στη συνέχεια πέταξε το καρφί του στη Μπουσρά λέγοντας «ότι την αφήνει με τις τύψεις της».

Δείτε το βίντεο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!