Έλληνας παίκτης κέρδισε το αυτοκίνητο στο #SurvivorGR!

Πριν λίγο καιρό η παραγωγή του Survivor έβαλε ως έπαθλο μια μοτοσυκλέτα, ενώ χθες αποφάσισε να χαρίσει σε έναν τυχερό ένα αυτοκίνητο. Η ανακοίνωση, φυσικά, του επάθλου άφησε τους πάντες άφωνους, ωστόσο, οι δύο ομάδες δεν αγωνίστηκαν κανονικά, δηλαδή Έλληνες απέναντι σε Τούρκους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Όταν ο Acun είπε πως έρχονται απίστευτες εκπλήξεις και για τις δυο ομάδες του Survivor το εννοούσε.

O Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το απίστευτο έπαθλο στους παίκτες, οι οποίοι όταν άκουσαν περί τίνος πρόκειται «τρελάθηκαν» από την χαρά τους

Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και ο Acun τόνισαν στους παίκτες τους ότι δεν είναι εύκολο να το κερδίσουν ως ομάδες και τότε οι παίκτες έδειξαν πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουν. Η αμφισβήτηση που τους έδειξαν δεν φάνηκε να τους αρέσει και τους παραξένεψε.

Οι απορίες τους λύθηκαν, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τους εξήγησε πως θ’ αγωνιστούν για ένα αυτοκίνητο. Μόλις το είδαν Έλληνες και Τούρκοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Όταν τους εξήγησαν τον τρόπο με τον οποίο ένας από αυτούς θα το κερδίσει δεν πίστευαν ούτε στα … αυτιά τους.

Έπειτα από κλήρωση, η Δήμητρα και η Σαμπριγιέ έπρεπε να συνθέσει η καθεμία την ομάδα της, από παίκτες και των δυο ομάδων.

Η ομάδα της Δήμητρας ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει και να περάσει στην επόμενη φάση. Εκεί, τους περίμενε μια έκπληξη, καθώς δεν έπρεπε ν’ αγωνιστούν, αλλά να… μαντέψουν!

Ο Acun Illicali τους εξήγησε πως κάθε παίκτης θα έπρεπε να διαλέξει έναν αριθμό και να μαντέψει εάν μέσα υπάρχει το άσπρο ή το μαύρο. Όποιος το έβρισκε να πέρναγε στον τελικό.

Ο Τόνι και ο Παναγιώτης ήταν οι δυο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό. 

Ο Τόνι Σταυράτης πήρε τελικά τη νίκη με 5-3 αλλά και το αυτοκίνητο! 

Στο αγώνισμα πάντως είδαμε και μια κατάρρευση στην Τούρκικη ομάδα. 

Η Sabriye Sengul εντάχθηκε στην τούρκικη ομάδα του Survivor πριν από καιρό, προκειμένου να βοηθήσει όσο μπορεί με την εμπειρία της. Άλλωστε, πριν από δύο χρόνια που είχε συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης, είχε φτάσει μέχρι την εξάδα.

Φέτος, όμως, δεν φαίνεται να είναι το ίδιο δυνατή, καθώς δυσκολεύεται πάρα πολύ σε κάθε αγώνισμα. Οι νίκες που έχει πάρει είναι μετρημένες στα δάχτυλα, κάτι που την κάνει την πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας.

Στο χθεσινό αγώνισμα, λοιπόν, όπου Έλληνες και Τούρκοι έπαιξαν σε μικτές ομάδες, η Sabriye αντιμετώπιζε την Busra, η οποία πήρε τη νίκη στο… νήμα.

Μόλις η Τουρκάλα μποξέρ κατάλαβε ότι έχασε και σε αυτό το παιχνίδι έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει γοερά. Αμέσως δίπλα της έτρεξε η Κατερίνα Δαλάκα, προκειμένου να την εμψυχώσει.

Η Sabriye σηκώθηκε και με κλάματα γύρισε στον πάγκο, όπου και πάλι γονάτισε κάτω και έκλαιγε συνεχώς. Όλοι οι συμπαίκτες της, βέβαια, προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν…

Όσο αφορά τα ευτράπελα του χθεσινού επεισοδίου, στο επίκεντρο βρέθηκε το ροχαλητό του Ογκουνσότο! 

Στην ελληνική ομάδα του Survivor δεν ροχάλιζε κανείς και όλοι ήταν ευχαριστημένοι με αυτό, καθώς δεν υπήρχαν τα… σχετικά προβλήματα με τον ύπνο. Όλα αυτά, όμως, μέχρι τη στιγμή, που ο Πάτρικ Ογκουνσότο ενσωματώθηκε στην ομάδα.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής κάνει …δύσκολο τον ύπνο ορισμένων συμπαικτών του, καθώς ροχαλίζει και όπως καταλαβαίνουμε, αυτό είναι πρόβλημα. Χθες το βράδυ, μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα, η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Κυριάκος Πελεκάνος ξύπνησαν από το ροχαλητό του συμπαίκτη τους και δεν μπορούσαν να κοιμηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»