Τα δάκρυα του Κυριάκου Πελεκάνου για τον γιο του στο #SurvivorGR!

Το μήνυμα fan που έφερε δάκρυα στον Κυριάκο Πελεκάνο-Η αναφορά στον γιο του! Ο τρόμος της Τουρκάλας παίκτριας Σαμπριέ και η προσπάθεια της Δαλάκα να τη βοηθήσει! Ανατροπή! Η ομάδα που κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία! Μετανοημένος ο Τούρκος για τη συμπεριφορά τους προς τον Ογκουνσότο!Χαμός στο Συμβούλιο-Τόνι και Βασιλικός εναντίον Χικμέτ! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη, κι εκείνος λύγισε

Οι Έλληνες παίκτες του Survivor αναμετρήθηκαν, με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε, ότι θα διαβάσουν μηνύματα από fans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την προβολή ταινίας μαζί με ποπ κορν.

Το αγώνισμα ήταν απαιτητικό και ήταν αγώνισμα ισορροπίας, πάνω σε ξύλο, το οποίο βασιζόταν σε κύλινδρο, ενώ με τα χέρια τους κρατούσαν σχοινιά. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο κλήθηκαν να κλείσουν τα μάτια τους και να ισορροπήσουν κρατώντας το σχοινί μόνο με το ένα τους χέρι.

Νικητής από τους άντρες ήταν ο Νίκος Κοσμάς, ο οποίος πήρε μαζί του τον Κυριάκο και τον Παναγιώτη, ενώ από τις γυναίκες νικήτρια ήταν η Κατερίνα Δαλάκα , η οποία επέλξε την Αφροδίτη και την Δήμητρα.

Οι παίκτες πήγαν στον χώρο, που θα διάβαζαν τα μηνύματα και ξεκίνησαν την ανάγνωση. Ένα μήνυμα, όμως, προκάλεσε τη συγκίνηση στον Κυριάκος Πελεκάνος, αφού του ανέφερε ότι ο γιος του θα είναι υπερήφανος για εκείνον, και ότι αξίζει τον κόπο η συμμετοχή του στο παιχνίδι. Ο Κυριάκος συγκινήθηκε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με τους συμπαίκτες του να τον ενθαρρύνουν.

Δείτε το βίντεο.

 

"Ούτε να σταθεί στα πόδια του δεν μπορεί"!

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο προστέθηκε στην ελληνική ομάδα του Survivor και κατάφερε να εμψυχώσει και να ενώσει τους Έλληνες παίκτες, ώστε να κερδίσουν με άνεση το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Οι κόντρες μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής ομάδας στο Survivor δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο των Τούρκων βρέθηκε αιφνίδια και εντελώς αδικαιολόγητα ο πολύ συμπαθής Πάτρικ Ογκουνσότο.

Ο ίδιος πρόλαβε να τρέξει σε μια κούρσα μόνο, ωστόσο, από ατυχία στις βολές έχασε για λίγο τη νίκη μέσα από τα χέρια του.

Μετά το τέλος της συγκεκριμένης κούρσας, οι Τούρκοι παίκτες, συγκεκριμένα ο Χικμετ, έκανε ένα απίστευτα κακό σχόλιο για τον Πάτρικ Ογκουνσότο και τις επιδόσεις του στο Survivor. «Όχι, αυτός δεν μπορεί να βελτιωθεί. Δεν μπορεί να τρέξει καθόλου. Ούτε να σταθεί στα πόδια του δεν μπορεί», είπε ο Χικμετ.

Ο Μπόρα προχώρησε σε μια προκλητική συμπεριφορά που ξάφνιασε τον Σάκη Τανιμανίδη και ανάγκασε την Κατερίνα Δαλάκα να επέμβει.

Ο Bora Edin και ο Πάτρικ Ογκουνσότο έπαιζαν μαζί, ενώ ο παίκτης της ελληνικής ομάδας δυσκολευόταν αρκετά, κάτι που όλοι γνώριζαν από πριν γιατί έχει κακή σχέση με το νερό και τα αθλήματα που γίνονται σε αυτό. Ο Μπόρα κέρδισε εύκολα τον Πάτρικ και μόλις ολοκλήρωσε, κινήθηκε αγριεμένος προς τον Ογκουνσότο, ο οποίος σερνόταν ακόμα στην άμμο και άρχισε να ουρλιάζει!

Ο Σάκης Τανιμανίδης παρατήρησε αμέσως την αντιαθλητική συμπεριφορά, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε στη μέση και του επισήμανε ότι δεν έπρεπε να το κάνει αυτό. Ο Bora Edin δεν φάνηκε να συμμερίζεται αυτή την άποψη, ωστόσο, αργότερα στο συμβούλιο ανέφερε ότι μετά το παιχνίδι ζήτησε συγγνώμη από τον Πάτρικ.

Σταματούσε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Οι δυο ομάδες του Survivor διαγωνίστηκαν στον θαλάσσιο αγωνιστικό χώρο, με σκοπό τη νίκη. Ωστόσο, υπήρξε ένα περιστατικό με την Τουρκάλα παίκτρια Σαμπριέ.

Συγκεκριμένα, εκείνη βρέθηκε αντιμέτωπη με την Κατερίνα Δαλάκα, αλλά λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας η Σαμπριέ εξέφρασε τον φόβο της, καθώς έπρεπε να πηδήξουν στο νερό από ένα υπερυψωμένο σημείο. Εκείνη φώναξε ότι φοβάται, με το πρόσωπό της να δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα όντως αληθινό συναίσθημα, ενώ διέκοψε για λίγο τον αγώνα.

Η Κατερίνα Δαλάκα έσπευσε να την καθησυχάσει, δίνοντάς της οδηγίες και εξηγώντας της ότι πρέπει να κατευνάσει τον φόβο της. H Tουρκάλα, μάλιστα, ζήτησε να δέσει τα μάτια της για να πηδήξει, θεωρώντας ότι αυτό θα μπορούσε να τη βοηθήσει, κάτι το οποίο δεν έγινε. Εκείνη έπεσε στο νερό με μια μικρή κραυγή και κλείνοντας τα μάτια της με τα χέρια.

Η Σαμπριέ ζήτησε να αλλάξει το σημείο, από το οποίο θα έκανε την βουτιά της, παροτρύνοντας και την Δαλάκα να κάνει το ίδιο, ώστε ο αγώνας να είναι επί ίσοις όροις.

Τελικά νικήτρια βγήκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε το βίντεο.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι.

Το αγώνισμα για την ασυλία ήταν απαιτητικό, καθώς οι παίκτες έπρεπε να ανταπεξέλθουν τόσο εντός όσο και εκτός θαλάσσης, ενώ ο στόχος δεν ήταν και πολύ εύκολος.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε με νίκες, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος η τουρκική ομάδα κατάφερε να κοντράρει τους Έλληνες και το αγώνισμα να γίνει ντέρμπι. Μάλιστα, οι Τούρκοι κατόρθωσαν να προηγηθούν και να περάσουν μπροστά, αυξάνοντας τη διαφορά και φτάνοντας το 9-6. Οι Έλληνες, όμως, με την Κατερίνα Δαλάκα και τη Δήμητρα μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά στο 9-8 δίνοντας ελπίδα στους συμπαίκτες τους για την κατάκτηση της ασυλίας.

Ο Χικμέτ και ο Βασίλης Βασιλικός αναμετρήθηκαν, αλλά ο Τούρκος παίκτης κατάφερε να κάνει το 10-8, χαρίζοντας την ασυλία στην ομάδα του και ισοφαρίζοντας στο 3-3 τις νίκες ασυλίας με την ελληνική ομάδα.

Ακολούθησε, λοιπόν, ένα ακόμη μικρό αγώνισμα, το οποίο θα καθόριζε σε ποια ομάδα του Survivor θα πήγαινε τελικά η πολυπόθητη ασυλία. Στο εν λόγω αγώνισμα ήρθαν αντιμέτωποι τέσσερις παίκτες από κάθε ομάδα.

Τελικά η ασυλία πέρασε στα χέρια των Ελλήνων παικτών, χάρη στη Δήμητρα σε έναν απόλυτα ανατρεπτικό αγώνα.

Δείτε το απόσπασμα.

 

 Όσα είπε στο Συμβούλιο του νησιού σχετικά με την συμπεριφορά του.

Ο Μπόρα στο αποψινό αγώνισμα με τον Πάτρικ Ογκουνσότο ήταν προκλητικός, καθώς μετά τη νίκη του άρχισε να ζητοκραυγάζει, ενώ ο Πάτρικ ζοριζόταν και δεν είχε καταφέρει ακόμη να βγει από το νερό. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα του εξέφρασαν την ενόχλήση τους για τη στάση του.

Στο Συμβούλιο του νησιού, πριν οι Τούρκοι ψηφίσουν τυς υποψήφιους προς αποχώρηση, ο Μπόρα, με αφορμή τον Τόνι, έδωσε τη δική του εξήγηση, ενώ αποκάλυψε ότι μετά το παιχνίδι ζήτησε συγγνώμη από τον Πάτρικ Ογκουνσότο, και πως όλη αυτή η συμπεριφορά προκλήθηκε λόγω άγχους.

Δείτε το βίντεο από το Συμβούλιο του Survivor.

 

«Τραγουδούσε και με κοιτούσε ειρωνικά»

Ο Χικμέτ φαίνεται να προκαλεί με τη συμπεριφορά του, καθώς λόγω της κακής σχέσης που έχει με τον Τόνι, έχει αποφασίσει να μην μιλά σε κανένα μέλος της ελληνικής ομάδας, και είναι αμετάκλητος στην απόφασή του.

Στο αποψινό Συμβούλιο του Survivor, η αντιπαλότητα Τόνι και Χικμέτ έγινε φανερή για ακόμη μια φορά, με τον Τόνι να χαρακτηρίζει την συμπεριφορά του Τούρκου «παιδιάστικη».

Τα πράγματα, όμως, οξύνθηκαν περαιτέρω, όταν ο Βασίλης Βασιλικός πήρε τον λόγο και ανέφερε την προκλητική, κατά τον ίδιο, συμπεριφορά του Τούρκου διαγωνιζόμενου προς το πρόσωπό του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα, όταν περπατούσαμε στη θάλασσα, με κοιτούσε πολύ προκλητικά, τραγουδούσε, με ένα εχθρικό βλέμμα»

Ο Χικμέτ έδωσε την δική του απάντηση, λέγοντας:

«Εγώ τραγουδάω πάντα πριν την έναρξη των παιχνιδιών , τα αγαπημένα μου τραγούδια, έτσι παίρνω δύναμη για τα αγωνίσματα…Είμαστε σε ένα αγώνισμα, όσο πιο χαρούμενος φαίνεσαι στον αντίπαλό σου, τόσο πιο πολύ αποσυντονίζεται».

Πρώτος υποψήφιος από την τουρκική ομάδα μέσα από την ψηφοφορία των συμπαικτών του αναδείχθηκε ο Ατακάν.

Η Μπουσρά έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο τον Χακάν ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξη του.

Ο Γιουσούφ επέλεξε ως υποψήφιο τον Μπόρα.

Δείτε το βίντεο

 

Δύο εκπλήξεις περιμένουν τους παίκτες της τουρκικής αλλά και της ελληνικής ομάδας στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία! 

O Acun τόνισε στο συμβούλιο: «Σας περιμένουν δύο εκπλήξεις, η μία καλύτερη από την άλλη. Θα συμβούν περίεργα πράγματα. Εμπιστευτείτε με, το λέω και στην ελληνική ομάδα, περίεργα πράγματα! Θα το δείτε εσείς, θα το δουν και οι τηλεθεατές».
Oι δύο ομάδες την επόμενη μέρα μετά το συμβούλιο έχουν αγώνα επάθλου! Και τι έπαθλο, ένα αυτοκίνητο! 
Την περασμένη εβδομάδα είδαμε στο Survivor την Τουρκία και την Μπουσρά να κερδίσει μία μηχανή Harley Davidson, αλλά σήμερα οι δύο ομάδες θα παλέψουν για ένα ακόμα μεγαλύτερο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο Honda! Ποιος θα το κερδίσει που στο σημερινό αγώνισμα οι δύο ομάδες θα είναι μικτές με Έλληνες και Τούρκους και φαίνεται και στα πλάνα του σχετικού τρέιλερ;

Δείτε το βίντεο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες