Δόθηκε μάχη για την πρωτιά στο #YFSFgr!

Την μεταμφίεση που την άγχωσε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, ενσάρκωσε η Χρύσπα στο YFSF. 

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να σου αναθέτουν να μιμηθείς την μία και μοναδική Μαρινέλλα. Απ' όποια πλευρά κι αν το δεις. Τελικά το buzzer έχει αποφασίσει να της δίνει ντίβες, όπως την Jessica Rabbit, ή την Madonna που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Αυτήν την εβδομάδα, της έδωσε την Μαρινέλλα και η εμφάνιση αυτή έκανε την Χρύσπα να είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Πραγματικά δούλεψε πάρα πολύ για αυτήν την μεταμόρφωση. Μελέτησε ατέλειωτες ώρες το απαράμιλλο στιλ της μεγάλης ελληνίδας τραγουδίστριας με τις τεράστιες επιτυχίες. Και όταν ήρθε η ώρα να βγει στη σκηνή ήταν καθ' όλα έτοιμη. Και η αλήθεια είναι πως ειδικά στα κουπλέ σχεδόν πέτυχε την απόλυτη μίμηση. Όπως και τις περισσότερες καταλήξεις της Μαρινέλλας (νομίζουμε πως μόνο αυτές που ήταν σε ε, της ξέφυγαν λίγο από το πρωτότυπο).

Σίγουρα πάντως, ήταν -τουλάχιστον κατά τη γνώμη μας- η καλύτερή της εμφάνιση. Και αυτό δεν το προσέξαμε μόνο εμείς αλλά και οι κριτές του YFSF5 οι οποίοι και δεν το άφησαν ασχολίαστο. Όσο περνάει ο καιρός η Χρύσπα απελευθερώνεται και το απολαμβάνει όλο και πιο πολύ και αυτό φαίνεται και στο αποτέλεσμα. 

 

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις έκανε σήμερα στη σκηνή του YFSF, η Εύα Τσάχρα. 

Μετά την -κατά κοινή ομολογία-  παταγώδη αποτυχία της μίμησης του Πάνου Κιάμου, την περασμένη εβδομάδα σήμερα η Εύα ξαναβρήκε τον καλό της εαυτό. Για να είμαστε και δίκαιοι βέβαια, η μίμηση της Jessie Jείναι σαφέστατα πολύ κοντά στην ίδια και σίγουρα πολύ πιο εύκολη για να "βγει" σε σχέση με άλλες που κλήθηκε να κάνει το προηγούμενο διάστημα. 

Και φυσικά η ίδια η Εύα, όπως παραδέχτηκε, απόλαυσε ιδιαίτερα μετά από καιρό, το act που της δόθηκε. Και αυτό φάνηκε και από την διάθεσή της ακόμα και πίσω στα παρασκήνια. "Μπήκε στο πετσί του ρόλου" από νωρίς και το χαιρόταν. Καλά έκανε φυσικά, σίγουρα δεν γίνεται να απολαμβάνουν όλες τις μιμήσεις που τους δίνονται από την πετυχημένη παραγωγή του δημοφιλούς show του Antenna, αλλά το νόημα του παιχνιδιού είναι ακριβώς αυτό. Να το χαίρονται, ότι κι αν αναλαμβάνουν, όσο έξω από τα νερά τους ή δύσκολο κι αν είναι. 

Αυτός πάντως που χαίρεται ιδιαίτερα την Εύα, όταν εμφανίζεται με την πιο σέξι εκδοχή της επί σκηνής είναι σίγουρα ο Αλέξης Γεωργούλης και δεν το κρύβει. Κάτι η ολόσωμη φόρμα που κόλλαγε σαν γάντι πάνω στο άψογο κορμί της, κάτι το μελαχρινό μαλλί, ο γνωστός ηθοποιός έχασε τα λόγια του και όταν η Μαρία Μπεκατώρου του ζήτησε να ξεκινήσει εκείνος την κριτική της εμφάνισης, το δήλωσε πως δεν μπορεί, χρειάζεται λίγο χρόνο να ηρεμήσει. Σιγά που θα το άφηνε να πέσει κάτω αυτό το Σταρόβας.... "Σου θυμίζει κάτι;" του έριξε την μπηχτή, αλλά ο Αλέξης  δεν τσίμπησε και απλά δεν απάντησε... 

 

Παίκτες, κριτές αλλά και το κοινό στο στούντιο το γλέντησαν με την Μελίνα Μακρή που έγινε ο κλώνος της Άντζελας Δημητρίου. Και η ίδια η τραγουδίστρια πάντως το ευχαριστήθηκε με την ψυχή της. Ίσως και περισσότερο από την εμφάνισή της την περασμένη εβδομάδα ως Jennifer Lopez. 

"Έλιωσε" να βλέπει το κλιπ του τραγουδιού της Άντζελας "Κάνω come back" που της δόθηκε να μιμηθεί αλλά πήγε και από το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Λαίδη, με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Νίκο Κουρκούλη για να την μελετήσει καλύτερα και από κοντά.  Και πέτυχε πραγματικά μια εμφάνιση που θα μείνει.  Epic.... Ίσως σε κάποια πράγματα ελαφρά υπερβολική, αλλά για να πετύχεις να θυμίζεις το πρωτότυπο πολλές φορές χρειάζεται να τονίσεις κάποια χαρακτηριστικά κίνησης ή έκφρασης λίγο παραπάνω. Και η Μελίνα, ήταν τόσο ίδια επί σκηνής με την Άντζελα που θα μπορούσε άνετα να κάνει τα ρεπό της! 

Και δεν υπήρξε άνθρωπος που δεν της το είπε αυτό μετά το τέλος της εμφάνισής της. Ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας προχώρησε με αφορμή αυτήν την μίμηση σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε. "Θέλω να πω εδώ ένα δημόσιο ευχριστώ στην Άντζελα Δημητρίου που είναι large ως άνθρωπος και όταν χρειάστηκα κάτι με βοήθησε" τόνισε χωρίς να επεκταθεί περισσότερο. Αν πιστεύετε βέβαια πως έχασε το "πείραγμά" του γι' αυτόν τον λόγο, κάνετε λάθος. Λίγη ώρα αργότερα όταν η Μελίνα Μακρή δήλωνε στον Γιώργο Μαζωνάκη πως πήγε να τους δει στο μαγαζί και ήταν ότι ωραιότερο έχει δει, ο Σταρόβας πετάχτηκε και της είπε: "Έχεις δει τίποτα άλλο;" 

 

 

Ένα act που του ταίριαζε πολύ είχε και αυτήν την εβδομάδα ο Ίαν Στρατής στο YFSF. 

Το buzzer του έδωσε τον ράπερ The Weeknd, και για άλλη μια φορά ο Ίαν ήταν πάρα πολύ καλός. Αν εξαιρέσουμε την εβδομάδα που κλήθηκε να κάνει την Καλομοίρα, ότι άλλο κι αν του έχει δοθεί το αποτέλεσμα αγγίζει το τέλειο. Δεν είναι τυχαίο που τις δύο τελευταίες Κυριακές πήρε σερί την πρώτη θέση, την μία κάνοντας τον Robert Plant από τους Led Zeppelinκαι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μιμούμενος τον Prince. 

Αυτό που λίγο τον δυσκόλεψε σε αυτήν την μεταμφίεση ήταν το γεγονός οτι ο The Weeknd έχει στην κυριολεξία τον.... ακάθιστο. Δεν στέκεται δευτερόλεπτο όση ώρα τραγουδάει. Χοροπηδάει και μετακινείται αδιάκοπα. Σαφέστατα αρκετά δύσκολο αλλά ο Ίαν το έβγαλε σε πέρας εξαιρετικά. Εδώ οφείλουμε να τονίσουμε πως είναι από τους παίκτες του YFSF5 που αγαπάει ιδιαίτερα το κοινό. Με αυτόν και με την Κατερίνα Στικούδη σηκώνεται όλο το στούντιο όρθιο. 

Γι' αυτό και πάντα είναι πολύ ψηλά στην βαθμολογία του κοινού. Για να δούμε πώς θα τα πάει σήμερα; Αν και οι κριτές το είπαν καθαρά πως αν και ήταν πολύ καλός δεν γίνεται να κερδίσει τρίτη συνεχόμενη φορά. Θα δούμε όμως τι θα δείξει η βαθμολογία. 

 

 

Τελικά οι κριτές του YFSF, αποδεικνύεται πως έχουν προφητικές δυνατότητες. 

Μόλις την περασμένη εβδομάδα είπαν στον Bαγγέλη Παναγόπουλο που έκανε τον Pharrell Williams πως το buzzer είναι πολύ καλό μαζί του και θέλουν κάποια στιγμή να τον δουν να κάνει κάτι έξω από την comfort zone του και πιο έξω από την σημερινή του εμφάνιση δεν θα μπορούσε να βγει τελικά. 

Σήμερα ο τραγουδιστής του συγκροτήματος 48 Ώρες, κλήθηκε να γίνει η Πωλίνα! Και μάλιστα σε ένα πολύ χαρακτηριστικό τραγούδι της το "Ροζ μπικίνι". Εντάξει, δεν έχουμε λόγια να σας περιγράψουμε τι έγινε στο στούντιο με αυτήν την μεταμφίεση. Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος πρώτη φορά ανέλαβε γυναικείο act και πραγματικά αν και διασκέδασε πολύ -και ο ίδιος και όλοι εμείς- δεν τα κατάφερε και πολύ καλά. 

Χαρήκαμε τα χορευτικά, όμως και το γενικότερο κλίμα που ήταν εξαιρετικά κεφάτο και αστείο. Για την ιστορία να πούμε εδώ πως ο τραγουδιστής έπρεπε να φορέσει σκουλαρίκια για αυτήν την εμφάνιση, αλλά ο ίδιος έχει τρυπημένο μόνο το ένα από τα δύο αυτιά του. Έτσι για να μπει το δεύτερο σκουλαρίκι, μπήκε πρόσθετος λοβός από σιλικόνη! Έτσι για να δείτε τι περνάνε οι παίκτες του show. 

Στην κριτική που ακολούθησε έπεσε εξίσου πολύ γέλιο... "Άχαρη και αξούριστη" χαρακτήρισε την εμφάνιση ο Δημήτρης Σταρόβας που όμως έκλεισε ραντεβουδάκι μαζί του σε μια από τις καμπάνες του σκηνικού μετά το τέλος του show. Κλάμα, λέμε...

 

Ίσως την καλύτερή της εμφάνιση ως τώρα στο YFSF, έκανε η Ελένη Φιλίνη. 

Κι ας αγχώθηκε πάρα πολύ με την καλλιτέχνιδα που της δόθηκε. Grace Jones, αυτή η τόσο ιδιαίτερη παρουσία και φωνή και μάλιστα σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό κομμάτι της, το Strange. Κι αν ντην προηγούμενη εβδομάδα σας λέγαμε πως της ταίριαξε απόλυτα η μεταμόρφωσή της σε Ζωζώ Σαπουντζάκη, τελικά ήταν η σημερινή που μας άφησε άφωνους. 

Η Ελένη Φιλίνη στην κυριολεξία τα βρήκε σκούρα με την Grace Jones. Όχι μόνο έπρεπε να περάσει ώρες προετοιμασίας στο μακιγιάζ και τα πρόσθετα λάτεξ στο πρόσωπο για να αλλάξει η δική της φυσιογνωμία, έπρεπε να τραγουδήσει σε δύο γλώσσες -Αγγλικά και Γαλλικά- και παράλληλα να χορεύει με μια αντρική προτομή πάνω σε ρόδες. Δεν το λες και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. 

Χρειάστηκε πραγματικά πολύ δουλειά για το αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε και μπράβο της. Και δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και οι κριτές του αγαπημένου show που πραγματικά την αποθέωσαν. 

 

 

Την μία καλύτερη εμφάνιση, μετά από την άλλη κάνει η Κατερίνα Στικούδη στο YFSF. 

Αφού τρέλανε όλο τον κόσμο την προηγούμενη εβδομάδα με την σέξι Nicki Minaj και το twerking της, η ταλαντούχα Κατερίνα, που αυτοτρολλάρεται ανελέητα, σήμερα βρέθηκε να πρέπει να μεταμορφωθεί σε κάτι τόσο κόντρα στην ίδια που θα μπορούσε να γίνει έως και αστείο. 

Κι όμως η Κατερίνα Στικούδη έγινε ο Alice Cooper! Ναι, καλά βλέπετε. Ο πασίγνωστος ρόκερ με την τόσο χαρακτηριστική στριγκιά φωνή και μάλιστα σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το Poison! Όταν την είδαμε να βγαίνει στη σκηνή δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσής της. Στην κυριολεξία αγνώριστη. Αλλά εκεί που πραγματικά μας έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα, ήταν όταν ξεκίνησε και να τραγουδάει. Άλλο να σας το περιγράφουμε και άλλο να το βλέπετε. Έσκισε! 

Και πέτυχε εξαιρετικά ακόμα και το ύφος του στο εν λόγω τραγούδι. Γι' αυτό και αποθεώθηκε από το κοινό και την κριτική επιτροπή. Τα ρέστα μας....

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι από τους παίκτες του YFSF που ότι κι αν του δώσουν το χαίρεται. 

Από την πολύ δύσκολη μεταμόρφωσή του σε Τάνια Τσανακλίδου την προηγούμενη εβδομάδα, ως την πολύ διασκεδαστική  μίμηση στο συγκρότημα Pyramidos. Πραγματικά το γελνάει με την καρδιά του και αυτό φαίνεται και στο αποτέλεσμα που παρουσιάζει επί σκηνής. 

Αυτήν την εβδομάδα πάντως μάλλον το χάρηκε ακόμα παραπάνω αφού του δόθηκε να κάνει τον τραγουδιστή των Locomondo, στην τεράστια επιστυχία τους "Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα". Φόρεσε και τα ράστα του και μετέτρεψε την εμφάνισή του σε ένα μεγάλο πάρτι. Κυριολεκτικά! Αφού για εκείνον βρέθηκαν μπροστά στη σκηνή πολλά από τα παιδιά που είχαν έρθει στο στούντιο για να παρακολουθήσουν το γύρισμα του show και όλοι μαζί το γλέντησαν μέχρι τέλους. 

Τώρα αν ρωτάτε κατά πόσο πετυχημένη ήταν η συγκεκριμένη μίμηση, δεν θα λέγαμε οτι ήταν και η πιο καλή του ως τώρα, αλλά ήταν αρκετά καλή. Και μπορείτε να την δείτε εδώ μαζί με αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια του ιδιαιτέρως πετυχημένου YFSF5. 

 

Ο Ευθύμης έγινε για πρώτη φορά για τις ανάγκες του YFSF5, γυναίκα και μάλιστα Κουβανή γυναίκα μέλος Βελγικού συγκροτήματος που τραγουδάει ελληνικά! Πιάσ' το αυγό και κούρευ' το... 

Καμία σχέση δηλαδή με την εμφάνισή του ως Στράτος Διονυσίου την προηγούμενη εβδομάδα. Και δεν ήταν και στα καλύτερά του αφού είχε ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ και η κούραση είχε χτυπήσει κόκκινο. Κι όμως τα πήγε παραπάνω από καλά. Με το...ριχτό του, με το κοτσάκι του και όλο το σκέρτσο που χρειαζόταν η εμφάνισή του ο Ευθύμης πραγματικά ήταν πολύ καλός ενσαρκώνοντας την τραγουδίστρια του συγκροτήματοςLes Chakachas - το ξέρατε; Ούτε κι εμείς- και δέχτηκε τρελλό τρολλάρισμα τόσο από τους συμπαίκτες του, όσο και από την Μαρία Μπεκατώρου η οποία τον έβαλε να κάνει πασαρέλλα να δει πώς το περπατάει το πεδιλάκι. 

 

Έναν θρύλο κλήθηκε να μιμηθεί ο Αργύρης Αγγέλου και για να τα καταφέρει πέρασε πολύ πολύ δύσκολα. Εσείς θα μποορύσατε να μάθετε κλακέτες μέσα σε λίγες μέρες; Ο Αργύρης τα κατάφερε και μάλιστα αρκετά εύκολα αν σκεφτεί κανείς οτι δεν ήξερε καθόλου πριν του δοθεί να κάνει τον Gene Kelly στο θρυλικό "Singing in the rain". 

Ένα κομμάτι κλάσικού ρεπερτορίου στα μιούζικαλ με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ο ίδιος ο ηθοποιός από την πρώτη στιγμή που του ανατέθηκε θεώρησε πως είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια που του έχουν δοθεί στην καριέρα του ως σήμερα. Και έτσι ακριβώς το αντιμετώπισε. Με πολύ σεβασμό και πολλή δουλειά. Και είχε και τρελό άγχος για το αν θα τα καταφέρει. Και ο ίδιος και η χορογράφος του YFSF5, Άννα Αθανασιάδη, που για την δική του εμφάνιση βγήκε εντός του στούντιο για να μην την δει από τα μόνιτορ αλλά live. 

Και ναι, τα κατάφερε εξαιρετικά. Και άκουσε και τις πιο καλές του κριτικές. Άξιζε τον κόπο η κούραση λοιπόν αφού το αποτέλεσμα τους δικαίωσε όλους και ήταν και ιδιαιτέρως εντυπωσιακό. 

Μετά τις εμφανίσεις, για πρώτη φορά στην ιστορία του Your Face Sounds Familiar, υπήρξε ισοβαθμία στην ανάδειξη του τελικού νικητή μετά από ψηφοφορία κοινού, κριτικής επιτροπής και παικτών.

Το… ντέρμπι «παίχτηκε» ανάμεσα στην Ελένη Φιλίνη που υποδύθηκε την Grace Jones και ήταν εξαιρετική και την Κατερίνα Στικούδη που μεταμφιέστηκε σε Alice Cooper με μεγάλη επιτυχία.

Οι παίκτες και οι κριτές ήθελαν τη Ελένη Φιλίνη για νικήτρια καθώς της χάρισαν προβάδισμα σε ψήφους, όμως ήταν απίθανη ως Alice Cooper και η Κατερίνα η οποία ψηφίστηκε από το κοινό με τον υψηλότερο βαθμό.

Επειδή λοιπόν ήρθαν σε ισοβαθμία και η ψήφος του κοινού έχει τον πρώτο λόγο, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα η οποία φυσικά ευχαρίστησε τον κόσμο που τη στήριξε σε αυτή την προσπάθειά της. 

 

Οι εμφανίσεις όλων των διαγωνιζόμενων ήταν πράγματι ξεχωριστές και πολύ ενδιαφέρουσες. Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον φετινό κύκλο του σόου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν τόσο με τις μεταμορφώσεις τους όσο και με τη σκηνική τους παρουσία. 

Γι' αυτό και η Μιμή Ντενίση σε κάποια στιγμή της βραδιάς, θέλησε να κάνει μία πρόταση σε όλους δημόσια, προκαλώντας την έκπληξη των περισσότερων. 

Πιο συγκεκριμένα η αγαπημένη ηθοποιός και μέλος της κριτικής επιτροπής του σόου, απευθυνόμενη προς όλους τούς είπε πως θα ήθελε πάρα πολύ κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστεί μαζί τους στο θέατρο, κάτι που φυσικά έξέπληξε και χαροποίησε τους πάντες. Μάλιστα είπε πως θα ήθελε πολύ όλα τα ταλαντούχα παιδιά του YFSF που κάνουν μιμήσεις, να πρωταγωνιστήσουν σε ένα μιούζικαλ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears