Φάνος: «Η σύντροφος μου έχασε το παιδί σε προχωρημένη εγκυμοσύνη...»

«Ήταν και ο κυριότερος λόγος που χωρίσαμε μετά από αυτό γιατί μας έφθειρε πάρα πολύ». Ποιος αποχώρησε και ποιος πηρε τα 2.500 στο Gala;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Μια εξομολόγηση έκανε στο Power of Love Gala ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου.

Μετά την ερώτηση που του έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, ο παίκτης αποκάλυψε πως με πρώην σύντροφο του είχαν αποφασίσει να κάνουν παιδί, ωστόσο το έχασαν όταν εκείνη ήταν πέντε μηνών. Η απώλεια αυτή οδήγησε στη συνέχεια στο τέλος της σχέσης, καθώς δεν μπορούσαν να το ξεπεράσουν…

«Πριν από κάποια χρόνια ήμουν σε μια σχέση και το δοκιμάσαμε να κάνουμε παιδί. Το έχασε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ήταν πέντε μηνών. Και ήταν και ο κυριότερος λόγος που χωρίσαμε μετά από αυτό γιατί μας έφθειρε πάρα πολύ. Την επόμενη φορά σαν άνθρωπος θέλω να είμαι 1000% εγώ σίγουρος, γιατί με πόνεσε πάρα πολύ.

Γιατί αν ήταν 1-2 μηνών και δεν είχα μπει στο τρυπάκι… Κι επειδή δεν είμαι άνθρωπος που τα συζητάω με την οικογένεια μου. Σκέψου ότι η οικογένεια μου τώρα θα το μάθει, από εσάς. Γενικότερα, σχέσεις μου δεν έχει γνωρίσει η οικογένεια μου. Γενικότερα σαν άνθρωπος είμαι πολύ επιφυλακτικός.

Η οικογένεια μου είναι πάρα πολύ συνδεδεμένη μαζί μου, απλά λόγω του ότι είμαι σε απόσταση, κάποια κομμάτια μου δεν τους τα λέω γιατί ξέρω ότι θα στεναχωρηθούν ή θα χαρούν και δεν θα είμαι εκεί για να το ζήσουμε όλο. Οπότε, για αυτό το αποφεύγω πολλές φορές. Είμαι πολύ κλειστός χαρακτήρας στο κομμάτι της οικογένειας.

Με την κοπέλα, μας πήρε η φθορά και ήμασταν και οι δυο συνέχεια με το «γιατί;». Δεν μπορούσε ο ένας να στηρίξει τον άλλον και είπαμε καλύτερα να το αφήσουμε να πάει παραπέρα για να μπορεί ο καθένας μας να το ξεπεράσει. Ενώ ήμουν Θεσσαλονίκη και ήμουν μακριά από την οικογένεια μου, εκείνο το διάστημα ήταν έγκυος και η αδελφή μου και ήταν ο κυριότερος λόγος που γύρισα Κύπρο, γιατί ένιωσα ότι είχα ανάγκη την οικογένεια μου.

Μπορεί να τους το έκρυψα, μπορεί να μην το έχουν μάθει ποτέ, εκείνοι πιστεύουν ότι απλώς γύρισα, αλλά είχα πολύ πιο σοβαρό λόγο. Για αυτό έχω και πολύ συναισθηματικό δέσιμο με το μικρό της αδελφής μου, γιατί θα μπορούσε να ήταν το δικό μου παιδάκι. Για δικό μου παιδί δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος ακόμα. Για αυτό είπα ότι το βλέπω μακρινό», ανέφερε ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου.

Τι έγινε στο Gala του Power of Love;

Μια αποχώρηση και μια επιστροφή είχε το Gala του Power of Love το βράδυ της Παρασκευής. Οι γυναίκες προστάτευσαν τον Τζόνι. Η Ρένια προστατεύτηκε από τους άνδρες. Η Μαρία – Σοφία και ο Ίον ήταν οι δύο παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Bill και η Άννα ήταν οι δυο πιο αγαπητοί παίκτες αυτής της εβδομάδας. Ο Bill αναδείχθηκε τελικά στον πιο δημοφιλή παίκτη του Power of Love για αυτή την εβδομάδα. Κέρδισε 2.500 ευρώ και κατάφερε να προστατεύσει το σπίτι του. Η Μαρία Σοφία Κρυστάλλη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Power of Love!

Οι παίκτες είχαν ψηφίσει για το ποιος παίκτης ήθελαν να επιστρέψει στο σπίτι του Power of Love και η Ζένια ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και επιστρέφει.

Δειτε το βιντεο 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή στην αποχώρηση του #MasterChefGR ! Έπεσαν από τα σύννεφα οι κριτές!

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»