Ανατροπή στην αποχώρηση του #MasterChefGR ! Έπεσαν από τα σύννεφα οι κριτές!

«Έδειξε τα δόντια της» η Άλκηστις! Εκνευρίστηκε ο Τάσος Κυρικλάκης: «Άλλαξε λίγο ύφος! Δεν χρειάζεται να γινόμαστε ρόμπα».   «Πάγωσαν» μόλις είδαν ποιοι επέστρεψαν στο σπίτι! Κλάματα και εκνευρισμός!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η ψηφοφορία του MasterChef και η άβολη διαδικασία της έφερε εντάσεις για ακόμα μια φορά. Η μπλε ομάδα που έχασε στην ομαδική ψηφοφορία βρέθηκε να «καρφώνει» τους παίκτες της και οι ψήφοι δεν έγιναν από όλους αποδεκτοί αδιαμαρτύρητα. 

Η Άλκηστις είχε από την αρχή καταλάβει πως θα είναι σίγουρα υποψήφια προς αποχώρηση εξαιτίας της έλλειψης αλατιού της σαλάτας της, αλλά και λόγω της φιλίας ανάμεσα σε Τάσο – Πάνο και Χαράλαμπο και δεν «μάσησε» τα λόγια της την ώρα της διαδικασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

 

Η αρχή έγινε με την ατάκα του Τάσου Κυρικλάκη πως δεν μπορεί να ψηφίσει τον Τάσο και τον Χαράλαμπο γιατί τους εκτιμά ως άτομα και ως μάγειρες. «Φίλους μου δεν ψηφίζω» ξεκαθάρισε στην Άλκηστη όταν του επισήμανε πως δεν ψηφίζει με μαγειρικά κριτήρια, αφού οι κριτές δεν είχαν αναφέρει τίποτα για το πιάτο του Παντελή στον οποίο πήγε η ψήφος του.

Ενώ στην συνέχεια η απάντηση του Τάσου πως κρίνει και ως υπαρχηγός ποιοι ήταν οι πιο αδύναμοι, πέρα από το πιάτο που ετοίμασαν, δεν κάλυψε επίσης την παίκτρια που άρχισε να απαντά όταν ήρθε η ώρα να δώσει τις ψήφους της. «Άλλαξε λίγο ύφος! Ψήφος είναι!» σχολίασε εκνευρισμένος ο Τάσο Κυρικλάκης που της σύστησε να δεχτεί την ευθύνη της λέγοντας: «Δεν χρειάζεται να γινόμαστε ρόμπα».

Στο τέλος της ψηφοφορίας ο Τάσος επέλεξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Παντελή, ο οποίος ισοψηφούσε με τον Χαράλαμπο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τάσος Κυρικλάκης, ο Παντελής Βούρος και η Άλκηστις Αλεξάκη.

Το πιάτο που τους «έκαψε»!

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του F&B του MasterChef, Χάρη Αντωνόπουλου. Ένα πιάτο το οποίο απαιτούσε προσήλωση και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Με αυτό το πιάτο ο Τάσος Κυρικλάκης αποχώρησε από το MasterChef.

Το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση…

Πρώτος βαθμολογήθηκε από τους κριτές του MasterChef και τον καλεσμένο τους chef ο Παντελής Βούρος μαζεύοντας 25 βαθμούς από τους τέσσερις της κριτικής επιτροπής. Δεύτερη βαθμολογήθηκε η Άλκηστις Αλεξάκη που συγκέντρωσε 26 βαθμούς και ήταν η πρώτη παίκτρια που ήταν ασφαλής κι επέστρεψε στο σπίτι.

Οι κριτές επισήμαναν στον Τάσο πως το γλυκάδι που ήταν και το κεντρικό υλικό του πιάτου ήταν άψητο και ως εκ τούτου ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη ψηφοφορία, 18 βαθμούς και αποχώρησε.

«Αυτό που με στεναχωρεί είναι που δεν εκπλήρωσα το στόχο που είχα βάλει», ανέφερε ο Τάσος Κυρικλάκης, ενώ και οι κριτές επισήμαναν πως δεν περίμεναν τόσο σύντομα να συμβεί αυτό. «Για να είμαστε δίκαιοι, νομίζω ότι αυτή την κουβέντα την κάνουμε πολύ νωρίς με τον Τάσο», ανέφερε συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ενώ όταν ο ίδιος ο Τάσος είπε ότι πίστευε τον εαυτό του για την πεντάδα, ο Σωτήρης Κοντιζάς απάντησε πως κι εκείνοι τον είχαν για ψηλά.

Η... παρέα του MasterChef περίμενε ο Τάσος Κυρικλάκης να βρίσκεται πίσω από την πόρτα.

Την πρώτη κρυάδα πήραν κάποιοι από τους παίκτες που περίμεναν στο σπίτι όταν είδαν ότι το πρώτο άτομο που επέστρεψε από τη δοκιμασία της αποχώρησης ήταν η Άλκηστις Αλεξάκη με την οποία κοντραρίστηκαν στην ψηφοφορία. Η πραγματική ψυχρολουσία ήταν όμως για κάποιους όταν άνοιξαν για δεύτερη φορά την πόρτα και είδαν να μπαίνει ο Παντελής Βούρος. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έβαλε τα κλάματα μη μπορώντας να πιστέψει αυτή την ανατροπή, ενώ οι πιο κοντινοί φίλοι του Τάσου Κυρικλάκη έμειναν «μουδιασμένοι».

Στη συνέχεια, όταν ο Παντελής άρχισε να περιγράφει τι συνέβη, ο Σταμάτης δεν άντεξε και σηκώθηκε να πάει στο δωμάτιο του με τον Χαράλαμπο να τον ακολουθεί. «Δεν είναι ότι ήρθε η Άλκηστις! Είναι απίστευτο αυτό που έγινε! Έφυγε ο Τάσος! Αυτό είναι το θέμα! Δεν άξιζε να φύγει τώρα. Θυσιάστηκε χωρίς λόγο», έλεγε ο Σταμάτης.

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»