Σάββατο, 25 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Viral παίκτης του Aδύναμου κρίκου που απαντούσε «νιάου»

  14/03/2019 14:02
Viral παίκτης του Aδύναμου κρίκου που απαντούσε «νιάου»

Viral παίκτης του Aδύναμου κρίκου που απαντούσε «νιάου»

  14/03/2019 14:02
Ο Αδύναμος κρίκος δίνει τροφή για πολλά χιουμοριστικά βιντεάκια, με πολλές από τις απαντήσεις των παικτών να γίνονται viral. 
 
Κάθε επεισόδιο έχει τα δικά του "μαργαριτάρια" που χαρίζουν γέλιο στον κόσμο και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
 
 
Αυτή την φορά, ένας παίκτης που είχαμε δει και στο παρελθό στο παιχνίδι, επέστρεψε για ακόμα μια εμφάνιση στο παιχνίδι, μόνο που αυτή την φορά απαντούσε με "νιάου" και "γαβ" στον Τάσο Τρύφωνος, με τον παρουσιαστή να τα χάνει για λίγο και να αναρωτιέται σε ποια γλώσσα θα έπρεπε να του μιλήσει...
 
 
Εν τω μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως η αγάπη και η προτίμηση του κοινού, χάρισε ακόμη ένα μεγάλο ρεκόρ τηλεθέασης στον «Πιο αδύναμο κρίκο».
 
Συγκεκριμένα, την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι των κυπρίων κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης με 111,444 τηλεθεατές και ποσοστό 28.80%!
 
Είναι από τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης ανάμεσα σε όλες τις εκπομπές, όλων των καναλιών στη φετινή τηλεοπτική σεζόν που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2018.
 
Στο συγκεκριμένο επεισόδιο είναι ενδεικτικό ότι ένα τέταρτο έφτασε μέχρι και το 31.7%. Επίσης,  την Παρασκευή 8 Μαρτίου, ο «Πιο αδύναμο κρίκο». βρέθηκε στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης με 73,393 τηλεθεατές με 24.26% αποδεικνύοντας τη σταθερότητα στη δυναμική της τηλεθέασης του που ανεβαίνει συνεχώς στη δεύτερη σεζόν προβολής του, μετά από μια άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν.
 
«Πιο αδύναμο κρίκο». καθιερώθηκε ως το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι και συνήθεια των Κυπρίων τηλεθεατών καθημερινά στις 19.00 στο ΡΙΚ1.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας