Έγκλημα πάθους από άνθρωπο «υπεράνω πάσης υποψίας» έρχεται στο «ΚΑΡΜΑ»

Μία πραγματική ιστορία που χαρακτηρίστηκε ως «Έγκλημα Πάθους»/«Ξεκαθάρισμα Λογαριασμών» έρχεται στο νέο αυτοτελές επεισόδιο της κοινωνικής-δραματοποιημένης σειράς «ΚΑΡΜΑ» του ALPHA Κύπρου, που θα προβληθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 22:15.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 
Ένα βάναυσο φονικό που προβλημάτισε τους Εγκληματολόγους της εποχής και στάθηκε αφορμή για μελέτες από τους τότε ειδικούς, σχετικά με το πώς ψυχικά υγιείς άνθρωποι, με λευκό ποινικό μητρώο, εργατικοί, κοινωνικοί, φιλήσυχοι και «υπεράνω πάσης υποψίας» είναι ικανοί να διαπράξουν ανθρωποκτονία και μάλιστα με ένα τόσο άγριο τρόπο.
 
Ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης καλείται να αντιμετωπίσει τις δύο γυναικείες φιγούρες που εμπλουτίζουν ή μάλλον επισκιάζουν τη ζωή του. Ανάμεσα στη φαινομενικά καλή σχέση που έχει με τη σύζυγό του και τον παράνομο δεσμό που διατηρεί με την ερωμένη του εισβάλλουν αιφνίδια οι γιγαντιαίες απαιτήσεις. Η δεύτερη αρχίζει να πιέζει, να εκβιάζει και να διεκδικεί, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη. Το έγκλημα δεν θα αργήσει να έρθει σαν ένα βροντερό χαστούκι και να συγκλονίσει, κατά συνέπεια, την κυπριακή κοινωνία.
 
Μία ιστορία που χαράχθηκε βαθιά στη μνήμη του κόσμου και γέννησε το μεγαλύτερο ερώτημα: «Τελικά, κάποιος γεννιέται εγκληματίας ή οι περιστάσεις τον αναγκάζουν να γίνει στην πορεία;». Ίσως να μην υπάρχει καν αντικειμενική απάντηση ή να μην τολμά κανείς να τοποθετηθεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιχνίδια του μυαλού μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα σε μία στιγμή. Σαν ένα γυαλί που ράγισε και ο χρόνος, ο θυμός, το πάθος και η ζήλια αναμείχθηκαν ξαφνικά και πήραν μορφή, έχοντας ένα και μοναδικό σκοπό... να κάνουν θρύψαλα ό,τι σταθεί εμπόδιο μπροστά τους και τους φέρει σε τραγικό αδιέξοδο.
 
Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, η σειρά «ΚΑΡΜΑ» ετοιμάζεται να «μεταφέρει» τηλεοπτικά ένα αληθινό έγκλημα που πάγωσε τους Κύπριους πολίτες... Μάριος Δημητρίου, Άννα Γιαγκιώζη, Έλενα Χιλέτη, Στέλιος Καλλιστράτης και Γιάννος Ιωάννου είναι το καστ ηθοποιών που επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει ρόλους ανθρώπων που υπήρξαν στο παρελθόν και μάλιστα κάποιοι από αυτούς εξακολουθούν να ζουν και να υποφέρουν στη θύμηση του τότε βάναυσου εγκλήματος.
 
«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 17 Μαρτίου στις 22.15 στον ALPHA Κύπρου.

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν