Μαρία & Γιάννα αποκαλύπτουν για Σπυριδούλα & Άλκηστις στο #MasterChefGR!

Ποιους θεωρούν κλίκα; Ποια είναι η πεντάδα; Τι λένε για τον Χαράλαμπο; Οι δύο πρώην παίκτριες του MasterChef μίλησαν για όλα!

Η Μαρία Τσαπράνη και η Γιάννα Ρέντεση, οι δύο παίκτριες του MasterChef που αποχώρησαν αυτή την εβδομάδα βρέθηκαν Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησαν για όλα. Τι είπαν για τις έντονες αντιδράσεις της Άλκηστις και έχει δίκιο για τα όσα είπε για την Σπυριδούλα και την κλίκα των πέντε ατόμων;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

«Η Άλκηστις είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Αν έχει πέντε και τα χρειάζεσαι, θα σου τα δώσει όλα, δεν θα κρατήσει τίποτα για τον εαυτό της. Αλλά έχει ένα κακό, είναι υπερβολικά αντιδραστική. Κι εγώ είμαι νευρική, αντιδραστική, αλλά προσπαθώ να το ελέγξω. Η Άλκηστις αυτό δεν μπορούσε να το ελέγξει, ίσως να φταίει και ο εγκλεισμός. Πιστεύω ότι λόγω αυτού έχει χάσει αρκετές φορές το δίκιο της», εξήγησε η Μαρία Τσαπράνη.

«Δεν είναι ότι δεν μου έλεγε καλημέρα, ή ότι δεν μιλούσαμε, απλώς είναι από τα άτομα που δεν είμαστε κοντά. Μπορεί να μέναμε στο ίδιο δωμάτιο, αλλά ήταν από τις κοπέλες που δεν ταίριαζα. Δεν μπορώ να πω ότι θα μας έβρισκες μέσα στο σπίτι να καθόμαστε να πίνουμε καφέ μαζί και να κουβεντιάζουμε.

Ίσως και να είχε δίκιο η Άλκηστις. Εμένα πάντως αυτό δεν με ενδιαφέρει. Εγώ στην προσωπική μου ζωή και γενικά στη σχέση μου με τους ανθρώπους είμαι της άποψης ότι δεν μου κάνει, δεν ασχολούμαι. Πιστεύω ότι φαίνεται η στάση μου από τα πλάνα. Δεν μπορείς να είσαι ανοιχτός σε έναν άνθρωπο όταν δεν έχεις σχέσεις ιδιαίτερες. Δεν μπορείς να τον αγκαλιάσεις και να πιστεύεις αυτά που σου λέει. Να είσαι αυθόρμητος στα συναισθήματα σου. Εγώ δεν ήμουν», εξήγησε η Γιάννα Ρέντεση σχετικά με την Σπυριδούλα.

Όσον αφορά στην πεντάδα – κλίκα που «θεωρούνται οι ισχυροί του σπιτιού, με την έννοια να ριμάξει το υπόλοιπο σπίτι, να μείνουμε αυτοί οι πέντε: Τάσος, Πάνος, Χάμπος, Σπυριδούλα, Σταμάτης», όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Άλκηστις, η Μαρία Τσαπράνη ανέφερε:

«Είχε απόλυτο δίκιο η Άλκηστις. Όντως υπήρχε αυτό στο σπίτι. Ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά. Σίγουρα είχαν κάποια άτομα στρατηγική, σίγουρα ήταν εντελώς διαφορετικοί μπροστά στις κάμερες και εντελώς διαφορετικοί στο σπίτι. Υποστηρίζει ο ένας τον άλλον και στην ομαδική φαίνεται.»

Οι δυο παίκτριες μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τον χαρακτήρα του πολυσυζητημένου συμπαίκτη τους Παντελή.

«Εγώ τον Παντελή τις πρώτες μέρες τον είχα παρεξηγήσει πραγματικά. Λέω δε γίνεται αν είναι τόσο αφασία. Είναι πολύ αγνός άνθρωπος και ακριβώς αυτό που φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καθόλου κακία μέσα του. Το συναντώ πρώτη φορά αυτό στη ζωή μου. Το ίδιο και ο Χρήστος. Είναι πολύ καθαρά παιδιά», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία, ενώ η Γιάννα συμπλήρωσε: «Έβλεπες στον Παντελή έναν άνθρωπο χωρίς νεύρα και έλεγες δεν γίνεται. Με κοροϊδεύει. Το κάνει επίτηδες. Κι όμως είναι έτσι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε