Η επεισοδιακή αποχώρηση και τα κλάματα στο #MasterChefGR

Γυναικεία υπόθεση το επεισόδιο του MasterChef! Ξεκληρίζεται σιγά σιγά η ομάδα του Ιωαννίδη!
 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη βάλλεται και 4 γυναίκες της ομάδας, η Μαρία, η Άλκηστις, η Ιωάννα και η Ελίζαμπεθ, καλούνται να μαγειρέψουν ένα πολύ γευστικό και αισθητικά ιδιαίτερο πιάτο.

O κριτής λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία στην κουζίνα, μίλησε στις παίκτριες λέγοντας πως έχει έρθει σε δύσκολη θέση καθώς οποία κι αν αποχωρήσει θα στενοχωρηθεί το ίδιο. «Τα κορίτσια είναι ντυμένα στα μαύρα αλλά εγώ δεν είμαι, στην ψυχή μου όμως είμαι λίγο σκοτεινά. Γιατί η ομάδα μου μειώνεται. Όποια και να φύγει θα με πειράξει», είπε με την Άλκηστις να τον τρολάρει επικά on camera.

«Εννοείται ότι θα ήθελα να τον παρηγορήσω λίγο, με μια αγκαλίτσα, ένα φιλάκι ένα χαδάκι… κάτι αλλά συγκρατήθηκα», είπε γελώντας. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή μάχη που κρίνεται στις λεπτομέρειες και απαιτεί λεπτό χειρισμό στις τεχνικές, γρήγορη και εφευρετική αντίδραση στα λάθη.
Μία από τις τέσσερις θα πάρει τον δρόμο για την έξοδό από τον μαγειρικό διαγωνισμό του MasterChef οριστικά.

Δείτε το βίντεο

 

Τέσσερις από τις παίκτριες που ανήκουν στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη είναι αντιμέτωπες με την ανακοίνωση της αποχώρησης.

Η Μαρία, η Άλκηστις, η Ιωάννα και η Ελίζαμπεθ, κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πολύ γευστικό και αισθητικά ιδιαίτερο πιάτο, ωστόσο είχε πολλές και δύσκολες τεχνικές, οι οποίες απαιτούσαν ιδιαίτερη προσοχή.

Η Λιζ, μόλις αντιλήφθηκε πως το κρέας της, το οποίο μαγειρευόταν μέσα στη χύτρα, είχε αρπάξει κατάλαβε πως αυτό θα της κοστίσει.

Μόλις η διαδικασία της μαγειρικής τελείωσε, η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα. «Μπορεί να έχω δώσει μάθημα ακόμη και υπό τέτοιες συνθήκες και πιέσεις δεν τα παρατάμε, έχω πάρει πολλά μαθήματα όμως και από τα άλλα παιδιά, ασχέτως ηλικίας και από πού είναι. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ελπίσω να μην τελειώσει εδώ αλλά ακόμη κι αν τελειώσει… δεν πειράζει», είπε η παίκτρια μιλώντας στην κάμερα.

 

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν πιστά ήταν ένα καρέ αρνιού με πούδρα μαϊντανού απ’ έξω και ένα κανελόνι με μεσογειακά αρώματα, τυλιγμένο σε ένα κολοκύθι. Κι από κάτω υπήρχε μια σάλτσα, η οποία ήταν ένα ζου αρνιού με λίγο πετιμέζι.

 Η «μάχη» ανάμεσα στις τέσσερις παίκτριες κρίθηκε στις λεπτομέρειες οι οποίες απαγόρευαν την οποιαδήποτε εισβολή της φαντασίας τους και απαιτούσε λεπτό χειρισμό στις τεχνικές, γρήγορη και εφευρετική αντίδραση στα λάθη.

Μία από τις τέσσερις πήρε τον δρόμο για την έξοδό από τον μαγειρικό διαγωνισμό του MasterChef οριστικά. Οι δυο παίκτριες που έμειναν τελευταίες περιμένοντας να ακούσουν το αποτέλεσμα ήταν η Άλκηστις και η Λιζ.

Η πρώτη μάλιστα πριν ακούσει το όνομα εκείνης που θα αποχωρούσε, θέλησε να κλείσει τις οποίες παρεξηγήσεις και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά της.

«Στη πορεία του παιχνιδιού άλλαξα γιατί έγιναν κάποια λάθη από τον δικό μου χαρακτήρα, δεν ήθελα να βγάλω επιθετικότητα και διάφορα αρνητικά. Προσπάθησα να ηρεμήσω, να αφοσιωθώ στα πιάτα μου και να γίνει ένα μάθημα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα μέχρι εδώ», είπε στους κριτές ενώ αργότερα μιλώντας στην κάμερα ανέφερε: «Μου δόθηκε μια ωραία ευκαιρία από τον κύριο Κοντιζά. Δεν είναι αυτή η κοπελιά, η οποία δε σέβεται κι έχει θράσος και εννοείται ότι ήθελαν να κλείσω την κάθε παρεξήγηση προτού φύγω», είπε.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποια από τις δυο παίκτριες αποχώρησε!

 

Δείτε όσα μοιράστηκε η Ελίζαμπεθ μετά την αποχώρησή της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
#SurvivorGR: Οι νέοι κανόνες στις μονομαχίες, η ανατροπή και η δεύτερη ευκαιρία της Δώρας
#MasterChefGR: Αποχώρησε o πιο ωραίος, συμπαθής και αγαπητός παίκτης του διαγωνισμού!
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
#MVMA2024»: Όλα όσα έγιναν στο kick off party - Η #Number1 Έλενα Παπαρίζου θα λάβει τιμητικό βραβείο