Το video clip του «Replay» που θα μας εκπροσωπήσει στην #Εurovision2019!

Το ολοκληρώμενο τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2019 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Πραγματοποιήθηκε επίσης η πρώτη προβολή του video clip. Ως γνωστό το κομμάτι με το οποίο η Κύπρος θα πάει φέτος στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ φέρει το τίτλο «Replay».

Οι fans του διαγωνισμού μπορούν επιτέλους να πάρουν μια πρώτη γεύση όσον αφορά την εικόνα της εκπροσώπησης του νησιού μας από την Τάμτα, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσε ένα πρόβλημα υγείας από το οποίο και αναρρώνει. 

H Tάμτα, εντυπωσιακή όπως πάντα, ξεσηκώνει με την μουσική της και εντυπωσιάζει με την εμφάνιση της και το μοναδικό fashion forward αποτέλεσμα με το οποίο άλλωστε μας έχει συνηθίσει! 

 

Λίγο πριν παρουσιαστεί το τραγούδι «Better Love» με το οποίο η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για την Τάμτα!

Τι ήταν το πρώτο πράγμα που είπε όταν της πρότειναν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2019;

«Πραγματικά, δεν θυμάμαι αν το είπα αυτό, αλλά σίγουρα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν «Γιατί εμένα;». Γιατί σίγουρα δεν ήμουν η συμβατική επιλογή, τουλάχιστον για την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Μου είπαν θέλουμε εσένα, θέλουμε αυτό που κάνεις, θέλουμε να πας με ένα δικό σου τραγούδι. Όλα αυτά για εμένα ήταν πολύ σημαντικά για να το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Τους έστειλα τρία τραγούδια που θεωρούσα ότι μπορώ να φανταστώ σίγουρα στη Eurovision. Τα αγαπώ και τα τρία πολύ, αλλά κάτι μου έλεγε ότι το τραγούδι το πιο κατάλληλο ήταν αυτό στο οποίο καταλήξαμε. Δεν θα είμαι μόνη μου επί σκηνής. Θα είναι γυναικεία υπόθεση», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ντούσκα.

«Οι γονείς μου δεν το έχουν ακούσει το τραγούδι. Μένουν στον Καναδά. Δεν τα πάνε και πολύ καλά με την τεχνολογία. Θα το ακούσουν και αυτοί όταν το ακούσουν όλοι», αποκαλύπτει η νεαρή τραγουδίστρια που παρακολούθησε τη Eurovision πρώτη φορά το 2001. «Πρώτη φορά που είδα Eurovision ήταν με τους Antique, με το Die For You.»

«Το τραγούδι της Τάμτα μου ακούγεται ένα τραγούδι με εμπορικό χαρακτήρα, με ραδιοφωνικό χαρακτήρα. Πιστεύω ότι σίγουρα θα αρέσει, θα κάνει αίσθηση και πάνω από όλα θεωρώ ότι η Τάμτα είναι φοβερή performer, οπότε νομίζω ότι θα το απογειώσει», λέει για την εκπρόσωπο της Κύπρου, ενώ αποκαλύπτει και ποιο είναι το άγχος της για τη συμμετοχή της: «Το μεγαλύτερο μου άγχος είναι να μην μας βγει αυτό που θα έχουμε σχεδιάσει, τεχνικά μιλώντας, αυτό είναι ο εφιάλτης μου.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»