Παρολίγο να πιαστούν στα χέρια Παντελής και Χαράλαμπος στο #MasterChefGR!

Ένα γράμμα που άφησε πίσω του φεύγοντας ο Αλέξανδρος, διάβασε η Σπυριδούλα, συγκεντρώνοντας στο σπίτι του Master Chef τους συμπαίκτες της.
 
Mάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Εκεί ανάμεσα σε άλλα ανέφερε πως ο Παντελής κατάφερε με την ομαδική δοκιμασία και την ευκαιρία που του δόθηκε να αποδείξει την αξία του και θέλησε να συμβουλέψει όσους έμειναν στο σπίτι: «Μια συμβουλή που ήθελα να δώσω σε κάποιους από εσάς είναι να επικεντρωθείτε στο μαγειρικό κομμάτι του παιχνιδιού. Μην παίζετε βρώμικα! Δεν κάνει! Μας βλέπει και κόσμος. Μαγειρέψτε σαν να είναι η τελευταία φορά. Υπενθύμιση: Είμαστε σε τηλεοπτικό show, τίποτα δεν κρύβεται. Για όσους το πιστεύετε, αναθεωρήστε!»

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef ξεκίνησαν να αναρωτιούνται τι εννοούσε ο Αλέξανδρος με αυτά του τα λόγια και η Σπυριδούλα επισήμανε πως αυτό που ένιωθε ο Αλέξανδρος ήταν πως δεν θα χαίρονταν πολλοί αν επέστρεφε στο σπίτι. Με αφορμή τα όσα έγραψε στο γράμμα του ο Αλέξανδρος, η Άλκηστις αποκάλυψε πως από την καλή παρέα που έκαναν στην αρχή υπήρξαν διάφορα πράγματα που αντέστρεψαν τα θετικά συναισθήματα… «Το ποιος έπαιζε βρώμικα, φάνηκε, γιατί δεν είναι εδώ. Όσοι παίζουν βρώμικά σιγά σιγά παίρνουν το δρόμο που τους αξίζει. Με τον Άλεξ είχαμε μια ιδιαίτερη επικοινωνία μεταξύ μας, αλλά όταν σπάσει το γυαλί με κάποια πράγματα που δεν θέλεις να σου τα λένε και σου τα λένε, όπως είναι η προφορά, όπως είναι κάποιες λέξεις που δεν γνωρίζω να τις αρθρώσω και ξεκινά ο Άλεξ και με κοροϊδεύει σε όλους τους υπόλοιπους και κάνουν ενός τύπου χαβαλέ, από εκεί και πέρα ξεκινά και σπάει το γυαλί και θρυμμάτισε με την αποχώρηση του Γιώργου», ανέφερε συγκεκριμένα η παίκτρια του MasterChef, εξάλλου η ίδια τον κατηγόρησε και πως ήταν και υπεύθυνος για την αποχώρηση του Γιώργου, δίνοντας του λάθος συμβουλές.

Το Mystery box του MasterChef έκρυβε άκρως αφροδισιακά υλικά και η Σπυριδούλα τα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο κερδίζοντας το πλεονέκτημα. Από τις τρεις καμπάνες που είχε μπροστά της, διάλεξε λευκή σοκολάτα, raspberries και κάρδαμο για την επόμενη δοκιμασία που έκρυβε μια έκπληξη!

Οι παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν σε ζευγάρια, αλλά ένας – ένας. Αφού ανά 15 λεπτά έπρεπε να αλλάζουν μέχρι να ολοκληρώσουν το πιάτο τους στα 60 λεπτά. Οι νικητές του καλύτερου πιάτου θα ήταν και οι δύο αρχηγοί της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef, ενώ από τα δύο χειρότερα πιάτα θα προέκυπταν οι 4 που θα μαγειρέψουν προς αποχώρηση.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που δεν θα μαγείρευε σε αυτή τη διαδικασία, είχε το πλεονέκτημα να ορίσει τα ζευγάρια που θα μαγείρευαν μαζί. Τα ζευγάρια ήταν: Ασημίνα – Γιάννα, Χρήστος – Πάνος, Ζαχίρ – Μανώλης, Ιωάννα – Ελίζαμπεθ, Παντελής – Χαράλαμπος, Μαρία – Άλκηστις, Σταμάτης – Τάσος.

Μόνο που δεν ήταν όλα τα ζευγάρια και τόσο… αγαπημένα.

Ειδικά ο Χαράλαμπος με τον Παντελή, μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια αφού έδειξαν από την αρχή να μη συμφωνούν στην παρασκευή τους.  

Οι δύο παίκτες, από το ξεκίνημα κιόλας της δοκιμασίας δεν συμφωνούσαν ούτε στα υλικά που έπρεπε να πάρουν από το μάρκετ για να φτιάξουν το πιάτο τους, ούτε σε τίποτα άλλο! 

Το πιάτο τους τελικά ήταν αρκετά καλό για να κρατήσει τους δυο τους ασφαλείς, ωστόσο οι δυο τους συνέχισαν να «τρώγονται» κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης με τον Χαράλαμπο να κατηγορεί τον Παντελή για bullying.

Oι παίκτες του Master Chef κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο από αφροδισιακά υλικά.

Και φυσικά κατά τη διάρκεια της παρασκευής των πιάτων των παικτών, ακούστηκαν επικές ατάκες. Η πιο ξεχωριστή όμως είναι αυτή που έβγαλε από το στόμα της η Σπυριδούλα, η οποία ανήκει στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Η Σπυριδούλα λοιπόν, την ώρα που ο μέντοράς της περνούσε από τον πάγκο της για να δει τι ακριβώς έκανε, την πέταξε την ατάκα την… τρομερή. Στα μάτια της Σπυριδούλας, σε αντίθεση με την… κοινή γνώμη που θέλει πιο γοητευτικό τον Πάνο Ιωαννίδη, ο πιο σέξι σεφ είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Φυσικά, η ατάκα της δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος της είπε με βλέμμα όλο νόημα: «Είσαι ένας κοκκινομάλλης Σατανάς».

Το γλυκό που ετοίμασαν ο Πάνος με τον Χρήστο ξεχώρισε και τους έδωσε τη νίκη σε αυτή τη δοκιμασία. Οι δυο τους θα είναι οι δύο αντίπαλοι αρχηγοί της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας.

Η Ελίζαμπεθ, η Ιωάννα, η Άλκηστις και η Μαρία είναι οι υποψήφιες προς αποχώρηση και θα διαγωνιστούν μαγειρικά για την παραμονή τους στο MasterChef!

Οι τέσσερίς παίκτριες, οι οποίες τυγχάνει να ανήκουν στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: #MasterChefGR Spoiler! Ακόμα μια παίκτρια θεάθηκε εκτός παιχνιδιού!

Tι θα δούμε απόψε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»
#Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το Malmö Arena η Silia Kapsis - Η Dress Rehearsal της Κύπρου στο φετινό υπερshow!
Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε fuego στην #Eurovision 2024 - Aποθέωση στην Dress Rehearsal του Α΄ Ημιτελικού
#SurvivorGR: Σταυρούλα Vs. Ασημίνα - Tιτανομαχία για την παραμονή - O αποχαιρετισμός της Αναστασίας
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο