Ο Γεωργούλης μιμήθηκε το… τσιφτετέλι της Μπεκατώρου! Η μπηχτή στον Μαραβέγια και η γυναίκα που του ράγισε την καρδιά!

«Την απιστία δεν τη θεωρώ παράπτωμα» «Ήρθα πολύ κοντά στον θάνατο» Η γυναίκα που του ράγισε την καρδιά!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The2night Show αλλά πριν βρεθεί στο πλατό πέρασε από την… ανάκριση των «Μυγών».

Ο ηθοποιός απέδειξε πως έχει πολύ χιούμορ και ξέρει να τσαλακώνεται αφού η δοκιμασία που έπρεπε να περάσει από τις «Μύγες» ήταν να μιμηθεί μερικούς από τους συντελεστές του Your Face Sounds Familiar, του σόου όπου πρωταγωνιστεί και ο ίδιος.

Ο Αλέξης Γεωργούλης λοιπόν, κλήθηκε να μιμηθεί τη Μαρία Μπεκατώρου την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του σόου μιμήσεων.

Οι κινήσεις που θα κάνει στο βίντεο που θα δείτε, θα σας κάνουν να γελάσετε πολύ.

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην απιστία και εξέφρασε τη γνώμη του για το θέμα, λέγοντας:

«Την απιστία δεν τη θεωρώ παράπτωμα, γιατί δεν τη θεωρώ απιστία...γιατί αμα πιστεύω και κάνω κάτι άλλο είναι όντως απιστία, αν δεν πιστεύεις τι απιστία είναι; …Φαντάσου το ¼ των ζωδίων έχει κέρατα και τα ζώδια είναι πιο παλιά από εμάς…».

Δείτε το απόσπασμα.

 

Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα που είχε ο Αλέξης Γεωργούλης με τη μηχανή του, λίγο έλειψαν να του στοιχίσουν τη ζωή.

Ο ηθοποιός, περιέγραψε το πιο σοβαρά από τα δύο ατυχήματα, λέγοντας πως ενώ ένιωθε αρχικά καλά, δεν είχε πάρει είδηση ότι είχε εσωτερική αιμορραγία.

Οι γιατροί τον έσωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αφού ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του. Μάλιστα, όπως είπε, μία νοσοκόμα που ποτέ δεν γνώρισε το όνομά της, ήταν εκείνη που τον έσωσε αφού τον αναγνώρισε και έδωσε προτεραιότητα ώστε να μπει κατευθείαν στο χειρουργείο και τελικά να σωθεί.

Στο δεύτερο ατύχημα που είχε, χτύπησε επίσης σοβαρά όμως και εκεί, είχε την τύχη με το μέρος του αφού δεν του άφησαν κουσούρι οι σοβαροί τραυματισμοί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα περιέγραψε ο ηθοποιός.

 

Και όμως! Υπήρξε γυναίκα που ράγισε την καρδιά του Αλέξη Γεωργούλη!

Ήταν φυσικό ο παρουσιαστής να ρωτήσει έναν από τους ωραιότερους άντρες της ελληνικής σόουμπιζ για τη σχέση του με τις γυναίκες. 

Όταν λοιπόν ο Αλέξης Γεωργούλης ρωτήθηκε για τη γυναίκα εκείνη που του ράγισε την καρδιά, εκείνος δεν δίστασε να αποκαλύψει και το όνομά της. 

Η κοπέλα λέγεται Ιουλία και ήταν συμπατριώτισσά του από τη Λάρισα. Όπως είπε ο ηθοποιός, είχαν ξεκινήσει μαζί από τη Λάρισα για τη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσουν. Ήταν μαζί από το σχολείο και έναν χρόνο αφότου τελείωσαν, συνέχισαν να είναι ζευγάρι ενώ συνέχισαν τη σχέση τους και στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν. Όμως, η σχέση αυτή είχε άδοξο τέλος και όπως είπε ο Αλέξης, ήταν η μεγαλύτερη καψούρα της ζωής του. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός...

Ο Αλέξης Γεωργούλης, στη συνέντευξη που έδωσε στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε πρώτη φορά για τον Μάρκο Σεφερλή μετά από τον χαμό που δημιουργήθηκε με την παράσταση “Ζητείται ψεύτης” και έστειλε το δικό του μήνυμα στον γνωστό κωμικό.

«Όσο περνάει ο καιρός περνάνε ακόμα περισσότερα και μαθαίνω και για το παρελθόν περισσότερα και αντιλαμβάνομαι ότι και στο μέλλον υπάρχουν πολλά πράγματα που θα γίνουν και ίσως μας απασχολήσουν ακόμα περισσότερο. Όταν εγώ πήρα την απόφαση δεν ήξερα καν τι συμβαίνει και δεν σχημάτισα και άποψη για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όταν υπάρχουν διαξιφισμοί που πατάνε πάνω σε λάσπες δεν είναι ωραίο να τα επικοινωνείς, ειδικά άμα έχουν περάσει κιόλας. Δεν έχω βρεθεί με τον Μάρκο. Έχω ζητήσει το τηλέφωνό του για να τον πάρω και να συζητήσουμε για να μην φαίνεται ότι… φύγε εσύ, έλα εσύ και σαν να τον παραγκωνίζω, που δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αλλά λόγω του όλου ντόρου και ίσως και της αρνητικής ενέργειας που μπορεί να υπάρχει, θα του μιλήσω κάποια στιγμή, πριν την πρεμιέρα. Ελπίζω να θέλει να μου μιλήσει κι αυτός.

Άκουσα αυτά που είπε ο Παρτσαλάκης, αλλά δεν το έχω συζητήσει μαζί του για ποιο λόγο αυτή η επίθεση μετά από τόσο καιρό. Θα ήθελα να έχω καλύτερη σχέση, επαφή με τον Μάρκο γιατί τον έχω ακούσει τόσες φορές, τόσα χρόνια και δεν τον έχω γνωρίσει. Θα ήθελα να τον γνωρίσω, να τον δω πώς είναι από κοντά και να μιλήσουμε. Αν μας ακούει ο Μάρκος να ξέρει ότι συνάντησα κάποιον από τους συνεργάτες του και πήρα το τηλέφωνό σου, θα σε πάρω τηλέφωνο, αλλιώς πάρε με εσύ άμα μπορείς να βρεις το δικό μου τηλέφωνο», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»