Η είσοδος και η παρατήρηση του Τανιμανίδη στην Δαλάκα! Η απολογία της στο #SurvivorGR!

Χαμός για μια ακόμη φορά στην Ελληνική ομάδα! Ο Βασίλης Βασιλικός και πάλι στο προσκήνιο. Η είσοδος της Κατερίνα Δαλάκα! Η νίκη της ασυλίας στην Ελληνική ομάδα! Υποψήφιοι προς αποχώρηση Τούρκοι παίκτες!

 

Τι συνέβη και άρχισε να κατηγορεί την Δήμητρα;

«Σήμερα το πρωί στην παραλία, είδα κάτι περίεργο από την καλύβα. Είδα τη Δήμητρα να κρατάει κάτι στο χέρι της και να μασουλάει. Έχουμε κάποιους κανόνες ότι φαγητό βρίσκουμε το μοιραζόμαστε. Είναι ύποπτο», είπε ο Βασίλης ενώ η Δήμητρα μιλώντας στην κάμερα από την πλευρά της είπε: «Το αγκούσα και πήγα και τον ρώτησα, μου είπε ότι με είδε να τρώω κάτι και τον νεύριασα αλλά δεν το είπε γιατί δεν ήθελε να είναι αυτός ο ρουφιάνος».

Στη συνέχεια την ώρα που είχαν ξαπλώσει στην παραλία, το σκηνικό συνεχίστηκε με τον παίκτη να κατηγορεί την συμπαίκτρια της και εκείνη να αντιδρά πολύ έντονα.

«Γιατί δεν με έπιασες να έρθεις να μου το πεις; Ποιος είναι ο ρουφιάνος; Ούτε καν ξέρεις τι είδες. Είχα απλά πάει τουαλέτα. Έκαστες και είπες στα παιδιά της ομάδας ότι είπες αυτό κι έριξες αλλού τις ευθύνες. Με βάζεις να τσακωθώ με την ομάδα. Αυτό δεν ισχύει που είδες. Εγώ σε βοηθάω», του είπε με τον Βασίλη να επιμένει: «Είμαι τρελός; Το είδα ότι μάσαγες. Γιατί να πω ψέματα; Το είδα. Το έχω χάσει τελείως; Γιατί να το πω;».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Η είσοδος της Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor έσπασε το σερί ηττών και έφερε τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας.

Η συμβολή της και στο αγώνισμα, το οποίο απαιτούσε ταχύτητα, στόχο και δύναμη, ήταν σημαντική αφού όχι τόσο με τις ατομικές νίκες της αλλά με την καλή της ψυχολογία, τις συμβουλές της, την αγωνιστικότητα και το πάθος της, έδωσε «ανάσα» στην Ελληνική ομάδα, η οποία κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα της ασυλίας οπού έφερε την ισοψηφία αλλά και τον τρίτο που τους χάρισε την ασυλία. 

Στο επεισόδιο είδαμε να συνεχίζεται η κόντρα του Βασίλη Βασιλικού με τους παίκτες, οπού αυτή τη φορά τα έβαλε με την Δήμητρα. Αυτό το κλίμα ευτυχώς δεν επηρέασε την ομάδα. Οι Έλληνες παίκτες μπήκαν πολύ δυναμικά στο στίβο μάχης κι σε ένα αγώνισμα αρκετά δύσκολο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα σερί νικών, το οποίο λίγο αργότερα έσπασε, ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω, πείσμωσαν ακόμη περισσότερο κι έτσι κατάφεραν να κερδίσουν το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας με 10-7 κάνοντας τόσο τον Σάκη Τανιμανίδη όσο και τους ίδιους τους παίκτες να πανηγυρίσουν.

Αμέσως μετά οι δυο ομάδες έκαναν κι έναν τρίτο αγώνα και αυτός ήταν που τελικά χάρισε την ασυλία στην Ελλάδα με 3 – 0.

Απόψε λοιπόν οι Τούρκοι παίκτες θα κληθούν να ψηφίσουν προς αποχώρηση κάποιους από τους συμπαίκτες τους.

Δείτε το βίντεο

 

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να μην χάρισε πολλές ατομικές νίκες στα αγωνίσματα για την ασυλία, ωστόσο με την αγωνιστικότητα και το πάθος της έκανε τους συμπαίκτες της στην Ελληνική ομάδα να αγωνιστούν τόσο «σκληρά» ώστε να μη χρειαστεί να αποχωριστούν κι άλλον παίκτη. Έτσι κι έγινε αφού η Ελληνική ομάδα κατάφερε να πάρει την ασυλία.   

Ο Σάκης Τανιμανίδης ωστόσο παρατήρησε πως η Κατερίνα στο τελευταίο πάντα λεπτό έχανε το αγώνισμα και δε δίστασε να της το σχολιάσει. Η ίδια μπήκε στη διαδικασία να «απολογηθεί» λέγοντας πως ακόμη δεν έχει εγκλιματιστεί, δίνοντας την υπόσχεση πως θα είναι καλύτερη.

«Είμαι ακόμη λίγο μουδιασμένη γιατί με το που ήρθα από Ελλάδα ήρθα κατευθείαν εδώ στο νησί. Βέβαια αυτό δεν είναι δικαιολογία. Το ήθελα πολύ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν είμαι ήρεμη ακόμη στο στόχο, αλλά αύριο θα είμαι καλά. Στη πίστα βέβαια ήμουν καλή οπότε είμαι ένα βήμα πριν το βρω. Νιώθω κι εγώ ότι βοήθησα τα παιδιά γιατί τους έδωσα συμβουλές ακριβώς πως να ρίχνουν τον κρίκο αλλά μόνο αυτό εγώ δεν έκανα, τα παιδιά όμως το έκαναν», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Δείτε το βίντεο

Μία... καρύδα, έφερε την ένταση, τον εκνευρισμό και τα... γαλλικά για την ελληνική ομάδα!

Το βράδυ μετά τον πρώτο αγώνα ασυλίας, η ελληνική ομάδα συγκεντρώθηκε γύρω από τη φωτιά, όχι όμως για καλό σκοπό αφού οι περισσότεροι έστησαν στον... τοίχο τη Δήμητρα Βαμβακούση επειδή, όπως ο Τόνυ έλεγε φωνάζοντας, δεν είπε στην υπόλοιπη ομάδα ότι είχε βρει μία καρύδα, την οποία προτίμησε να φάει μόνη με δύο συμπαίκτες της και όχι να τη μοιραστεί με ολόκληρη την ομάδα. 

"Δεν υπάρχει ομάδα. Ο καθένας είναι για την πάρτη του" είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Τόνυ, ενοχλημένος για αυτό που είχε κάνει η Δήμητρα η οποία του έλεγε και του ξαναέλεγε ότι δεν μπορεί να μιλήσει μαζί του όταν της απευθύνει τον λόγο με τόσο έντονο και θυμωμένο τρόπο. Εκείνος όμως, αντί να σταματήσει συνέχισε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση να της μιλάει ενώ δεν παρέλειψε να... βρίσει κιόλας με τα... μπιπ, μπιπ να ακούγονται στον αέρα προβολής του Survivor. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τον καβγά μεταξύ των Ελλήνων παικτών! 

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας πεινάνε και... έχουν νεύρα!

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας λένε στην κάμερα πως τους έχει θερίσει η πείνα και δεν αντέχουν άλλο. Μάλιστα, ένας ένας λέει: «Το στομάχι μου πονάει», «Η πείνα δε σε αφήνει να σκεφτείς», «Η πείνα φέρνει νεύρα».

Όλοι οι παίκτες είναι σε άθλια κατάσταση εκτός από την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία προσπαθεί να εμψυχώσει την ομάδα λίγο πριν τον αγώνα… Θα καταφέρουν οι Έλληνες παίκτες να κερδίσουν αυτό το έπαθλο φαγητού; Τον αγώνα με έπαθλο την ασυλία κατάφεραν να τον κερδίσουν, στο νέο αγώνισμα θα βγουν νικητές;

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τo οικονομικό κόστος της ελληνικής αποστολής στην #Eurovison & το φόντο πριν τις ταράτσες των σπιτιών
Nemo: «Ξύπνησα και δεν ήταν όνειρο, σας ευχαριστώ που ακούσατε την ιστορία μου» - Η φωτο με την Σάττι
#SurvivorGR Spoiler: Aποχώρησε οικειοθελώς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!
Οργή Μαργαρίτη Σχοινά για την #Eurovision: «Απαγόρευσαν την ευρωπαϊκή σημαία» – Τι υποστήριξε η #EBU
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε συνέντευξη από τη μητέρα του – Η ιστορία αγάπης με τον πατέρα του
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Πέρασα από το στάδιο της θλίψης, στενάχωρες και βασανιστικές περιόδους»
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Θανάση Ευθυμιάδη: «Σκεφτόμουν μήπως έχεις πάθει κάτι... Συγχώρα με»
Τέρενς Κουίκ: «Όπως ο πατέρας μου δεν έδωσε σημασία για εμένα, έτσι κι εγώ δεν έδωσα σε εκείνον»
Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Άλεξ Παναγή, τη βραδιά που κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου τη #Eurovision
#MasterChefGR: Η Χριστίνα Χριστοφή επέστρεψε, έριξε την «βόμβα» & άλλαξε τον αρχηγό - Ο πρώτος υποψήφιος