Κέρδισε ο Παπαδόπουλος! Επιστρέφει στα Σάββατα! Mαζί του και η Καραντώνη;

Στην Υγειά μας Vs. #SurvivroGR   Νικητής στον πόλεμο με τον Acun, ο Σπύρος Παπαδόπουλος! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όλες οι διαπραγματεύσεις και η "νίκη" της ιστορικότερης ελληνικής μουσικής εκπομπής έναντι του Ατζούν. 

Είναι οριστικό και πρόκειται για μεγάλη "νίκη" μια ελληνικής, ιστορικής, μουσικής τηλεοπτικής παραγωγής που έχει επί μακρά σειρά ετών ψυχαγωγήσει και διασκεδάσει τον μέσο Έλληνα τηλεθεατή.

Η εκπομπή "Στην Υγειά Μας" του Σπύρου Παπαδόπουλου επιστρέφει στην μέρα που καθιερώθηκε τόσα χρόνια, τα Σάββατα δηλαδή στη συχνότητα του ΣΚΑΪ/Sigma.

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για την μετακίνηση της εκπομπής από το Σάββατο στην Παρασκευή και τη ρίξη στις σχέσεις Παπαδόπουλου-ΣΚΑΪ. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Μεταξύ του Σπύρου Παπαδόπουλου, της εταιρίας παραγωγής του και του ΣΚΑΪ υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει σχέση αλληλοεκτίμησης και σεβασμού.

Βέβαια, ούτε ο ίδιος ο παρουσιαστής, ούτε η εταιρία παραγωγής του ενθουσιάστηκαν με την αρχική πρόταση μετακίνησης από τα στελέχη του ΣΚΑΪ. Το αντίθετο, εναντιώθηκαν.

Η επιχειρηματολογία από το ΣΚΑΪ όμως για τον προγραμματισμό των εκπομπών του Ατζούν Ιλιτζαλί με τα εξαιρετικά "βαριά budjets" και ο επαγγελματισμός από πλευράς Παπαδόπουλου και παραγωγού, έφεραν την αποδοχή της μετακίνησης, έστω και με βαριά καρδιά, από την πλευρά του επιτυχημένου ηθοποιού και παρουσιαστή.

Η διατήρηση εξαιρετικών σχέσεων μεταξύ των εμπλεκομένων έφερε και τη σύντομη επαναφορά της εκπομπής στη μέρα που έχει συνηθίσει να την παρακολουθεί το κοινό.

Φυσικά και βοήθησε σε αυτό η πολύ κακή πορεία του Survivor σε νούμερα τηλεθέσης, αλλά και η δυσκολία του κοινού να μάθει ότι η εκπομπή "Στην Υγειά Μας" έχει αλλάξει μέρα. Υπήρξαν πολλά τηλεφωνήματα του κοινού στο ΣΚΑϊ που έκανα παράπονα για την μετακίνηση της εκπομπής και άλλα που ρωτούσαν, το Σάββατο, γιατί δεν παίζει η εκπομπή.

Τι θα γίνει τώρα με το Survivor που παίζει την ίδια ώρα και μέρα τόσο σε Ελλάδα όσο και Τουρκία;

Τι θα γίνει η Παραδοσιακή βραδιά με την Άντρη Καραντώνη που σάρωνε στα νούμερα τηλεθέασης, όσο προβαλλόταν Σάββατα βράδυ, πριν από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Έρχονται μεγάλες αλλαγές σύντομα.

Το Survivor παραμένει (προς το παρόν) πιστό στο κόνσεπτ "Ελλάδα - Τουρκία" και θα συνεχίσει να προβάλλεται Σάββατο έως Τετάρτη.

Το Σάββατο δε θα έχουμε κανονικό τρίωρο επεισόδιο, αλλά επεισόδιο "σφηνάκι", διάρκειας μόλις μίας ώρας 21.00-22.00' . Θα γίνει ειδικό μοντάζ για το Σαββατιάτικο μίνι-επεισόδιο για την Ελλάδα, ώστε να μη χαθεί η ροή. Τις υπόλοιπες ημέρες (Κυριακή - Τετάρτη) τα επεισόδια θα παραμείνουν τρίωρα. Κάποιοι ρωτούν τι θα γίνει με το φορμάτ, δεδομένου ότι το ίδιο Survivor παίζει και στην Τουρκία. Στην Τουρκία το ριάλιτι επιβίωσης παίζει τέσσερις μέρες, από Τετάρτη έως Σάββατο και το Σάββατο κάνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, αφού πολλά χρόνια τώρα το τηλεοπτικό κοινό στη γειτονική χώρα έχει συνηθίσει να το παρακολουθεί. Με απλά λόγια, πλέον, άλλα θα βλέπουμε στην Ελλάδα και άλλα στην Τουρκία. Κάποια χώρα θα προηγείται στην πλοκή και κάποια θα υπολείπεται.

Αυτή η εξέλιξη αυτομάτως κάνει πιο ευέλικτες τυχόν μελλοντικές αλλαγές στο κόνσεπτ. Στο ΣΚΑΪ έχουν ανοιχτό δίαυλο με τον Τούρκο παραγωγό, έχουν γίνει συζητήσεις σε όχι τόσο καλό κλίμα, αλλά παρακολουθούν τα νούμερα τηλεθεασης και την εξέλιξη τους και βδομάδα με εβδομάδα θα κάνουν αλλαγές και προσθήκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες