Δεν ξανάγινε! 9 υποψήφιους προς αποχώρηση έβγαλαν οι κριτές του #MasterChefGR!

Χαμός έγινε στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef. Αυτό που συνέβη ήταν πρωτοφανές, καθώς οι κριτές αποφάσισαν να βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση εννέα διαγωνιζόμενους.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Νέα εβδομάδα, νέες εκπλήξεις για τους 19 διαγωνιζόμενους, μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Τζίμερσον.

Ένα Mystery Βox, που έρχεται να ταράξει την ηρεμία των παικτών. Αυτή τη φορά θα δοκιμαστεί για τα καλά η ετοιμότητα και η εφευρετικότητα τους. Σε αυτή τη δοκιμασία κλήθηκαν να αποδείξουν ότι διαθέτουν μαγειρική ευφυΐα για να μαγειρέψουν όχι μόνο ένα όμορφο αλλά και γευστικό πιάτο.
Με οδηγό τη φαντασία τους, όσοι θυμούνται το μάθημα της οικιακής οικονομίας στο σχολείο, θα καταφέρουν να φέρουν το πιάτο τους μπροστά στους κριτές ως ένα από τα 3 καλύτερα.

Πριν όμως από τη διαδικασία μια ερώτηση για το αν οι παίκτες έχουν αρχίσει να διακρίνουν τους καλύτερους που πάνε… τελικό έφερε ένα ξεκαρδιστικό διάλογο με μπηχτές μέσα από μαντινάδες!

Στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef το βασικό υλικό που είχαν οι παίκτες ήταν το ψωμί του τοστ.

Πάνω στην πίεση της μαγειρικής έντασης υπήρξαν και τραυματισμοί! Ένας από τους παίκτες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κόπηκε στο χέρι και εκεί ακούσαμε τόσο «μπιπ» όσο ποτέ άλλοτε.

«Πάνω στο χαμό και προσπαθώντας να δω το πιάτο, πώς θα το στήσω και πώς να κόψω τα λαχανικά μου και όλα αυτά… χάνω λίγο την προσοχή μου, μου φεύγει το μαχαίρι και κόβω λίγο το δάχτυλο μου. Έρχεται η κοπέλα να μου δέσει το δάχτυλο και είμαι σαν τον κουμπάρο, της λέω συγγνώμη, σταματάω να μου το δέσει και μετά συνέχισα», είπε ο 33χρονος Γιώργος στην κάμερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κριτής βάζει τις φωνές σε παίκτες όταν δει κάτι που δεν του αρέσει είτε αυτό έχει να κάνει με την αισθητική, είτε με την καθαριότητα είτε με τον τρόπο που οι παίκτες χειρίζονται τα εργαλεία τους. Κάτι τέτοιο παρατήρησε και στο αποψινό επεισόδιο και με τις φωνές του, ο παίκτης έμεινε «κόκκαλο».

Τι συνέβη κατά τη διάρκεια που οι παίκτες έφτιαχναν το πιάτο τους και ο κριτής άρχισε να ουρλιάζει;

Είδε τον Παντελή να κουνάει το μπλέντερ με δύναμη προσπαθώντας να κάνει το ψωμί του πούδρα.

«Έτσι χαλάνε τα μηχανήματα, Παντελή. Έτσι χαλάνε τα μηχανήματα, τι είναι αυτά που κάνεις ρε; Άνοιξε το, ανακάτεψέ το…», του φώναξε από μακριά ο Σωτήρης Κοντιζάς αφήνοντας τον παίκτης με το στόμα ανοιχτό.

Έπειτα πλησίασε τον πάγκο του με τον παίκτη να προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Ο κριτής σε εκείνο το σημείο του έδειξε ποιος είναι ο σωστός τρόπος.

Το απλό πιάτο που παρουσίασε στους κριτές η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη δεν τους άρεσε καθόλου.

French toast με κρέμα παρμεζάνας και σύγκλινο, σαλάτα, μπαλσάμικο και καπνιστό αλάτι. «Το ξέρω ότι είναι απλό αλλά είναι κάτι που εμένα μου αρέσει να το τρώω σαν δεκατιανό», τους είπε η Σπυριδούλα, με τον Πάνο Ιωαννίδη να της απαντάει: «Δηλαδή, άμα σου άρεσαν σουβλάκια, θα μας έφερνες σουβλάκια;».

«Εγώ δεν έχω κάτι για το πιάτο», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και στη συνέχεια είπε στη Σπυριδούλα: «Το ύφος μας έχει να κάνει και σε ποιον απευθυνόμαστε. Από σένα περιμένουμε πολλά περισσότερα. Σε βλέπω σκυθρωπή, ξύνεσαι, σχολιάζεις. Φέρνεις εδώ ένα τοστ, 45 λεπτά, ένα τοστ».

Η Άλκηστις Αλεξάκη ετοίμασε και παρουσίασε στους κριτές κλαμπ γαρίδας με μαγιονέζα, ρολό μπέικον με γαρίδα ταρτάρ.

Το πιάτο δεν εντυπωσίασε τους σεφ, οι οποίοι έκαναν τις σχετικές παρατηρήσεις στην Άλκηστη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να της τονίζει ότι «το χιούμορ μου τελειώνει όταν ξεκινάνε τα πολύ κακά πιάτα».

Η παίκτρια είχε γίνει έξαλλη με την κριτική, ενώ λίγο αργότερα την φώναξαν μπροστά και ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε: «Ελλιπές πιάτο και πάρα πολύ περίεργη στάση. Στάση δική σου. Περίεργος τόνος και με ένα θράσος, όχι από το καλό. Όχι θάρρος, αλλά θράσος, σαν να μην έχεις πειστεί για κάτι. Δεν είναι παιδική χαρά εδώ, είναι μια κουζίνα».

Η Άλκηστις, μάλιστα, στο τέλος είπε φεύγοντας σε συμπαίκτρίες της: «Αφού δεν του έριξα μπουνιά…».

Τα τρία χειρότερα πιάτα είχαν τελικά οι Παντελής Βούρος, Άλκηστις Αλεξάκη και Μαρία Τσαπράνη, ωστόσο, δεν θα είναι οι μόνοι που θα παλέψουν για τη θέση τους στο σπίτι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μιλώντας εκ μέρους και των άλλων δύο κριτών, ανακοίνωσε πως στη δοκιμασία αποχώρησης θα μπουν και οι Κωνσταντίνα Δημητρίου, Θάνος Σπανός, Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα, Γιώργος Ορφανός και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

«Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Αύριο θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά», είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική