Έκπληξη! Το Τατουάζ φεύγει από τον Alpha, αλλά συνεχίζει σε άλλο κανάλι...!

Το καυτό παρασκήνιο...  για το αγαπημένο σήριαλ!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα του καναλιού, σιγά σιγά τελειώνει... για τον Alpha όμως! 

Το ιστορικό του Αντρέα Γεωργίου με τα κανάλια....

Ο Ανδρέας Γεωργίου μετά από μία πολύ επιτυχημένη πορεία, που απογείωσε την απογευματινή ζώνη του Ant1 με τις σειρές του, ειδικά το Μπρούσκο που έσκιζε σε τηλεθέαση, αποφάσισε να φύγει το 2017, κλείνοντας την πόρτα!

Το δυνατό χαρτί του Ant1, τότε, το "έκλεψε" ο Alpha, θέλοντας να τονώσει τα σίριαλ του και να σηκώσει την τηλεθέαση, ευελπιστώντας ότι ο Ανδρέας Γεωργίου θα τα καταφέρει... Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Αnt1! Ο ίδιος είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Μετά από ένα ταξίδι 4 χρόνων στον Αnt1, κάπου εκεί μέσα στον Ιούλιο με το φινάλε του Μπρούσκο θα σας αποχαιρετήσουμε. Γνωρίσαμε ανθρώπους που μοιραστήκαμε δημιουργικές στιγμές γεμάτο γέλιο, ένταση, άγχος αλλά και μεγάλης ικανοποίησης ως προς τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή.

Μαζί καταφέραμε να βγει η δουλειά μας προς τα έξω και να θυμίσουμε σε πολλούς λαούς ότι η Ελλάδα υπάρχει και ακόμη (όσο και να θέλουν κάποιοι να την υποβαθμίσουν) μαγεύει με την ενέργεια της και την ομορφιά της.

Αναπολώ σήμερα το 2013 και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κύριο Λάτσιο που το 2013 μας “άνοιξε” την πόρτα και μας πίστεψε, την κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη και την ομάδα της που επικοινώνησε με έναν πρωτότυπο τρόπο το Μπρούσκο στα ΜΜΕ.

Στην συνέχεια το 2015 τον κύριο Τζώνυ Καλημέρη και τέλος τον κύριο Θοδωρή Κυριακού για την φιλική του προσέγγιση και την στήριξη σε όλη αυτή τη διαδρομή από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι 4 χρόνια που θα κρατήσω για πάντα στην ψυχή μου».

Αυτά έγιναν τότε, μια μεταγραφή που είχε κάνει αίσθηση και φτάνουμε στο σήμερα...

Η τεράστια επιτυχία του Τατουάζ, είναι γνωστή, καθώς τα νούμερα ήταν από τα καλύτερα του καναλιού! Στο prime time, τερμάτιζε συνέχεια πρώτο και με διαφορά από τον ανταγωνισμό!

Mπορεί, λοιπόν, να σαρώνει σε τηλεθέαση, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που πρώτοι σας αποκαλύψαμε, το Τατουάζ κόβεται από τον Alpha!

Η επιτυχημένη σειρά αν και επρόκειτο να συνεχιστεί, τελικά ρίχνει ξαφνική αυλαία! 

Το συμβόλαιο των συντελεστών ήταν μέχρι τον Ιούνιο του 2019, αλλά οι ίδιοι αποφάσισαν να μην προβούν σε κάποια ανανέωση του και μάλιστα, ο Κούλης Νικολάου, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου έστειλαν οι ίδιοι sms στους ηθοποιούς!

«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το «Τατουάζ» μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που συνυπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Κόβεται το Τατουάζ! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες! Το παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα!

Ζήτησαν, λοιπόν, από τον Ανδρέα, η γενική διεύθυνση, που άλλαξε μετά την πώληση του καναλιού, να κάνει περικοπές στο σήριαλ, για να βγαίνει πιο φτηνό, πιο οικονομικό.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό ήταν κάτι που δεν δέχτηκε ο Ανδρέας Γεωργίου και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει! Η ίδιος, ωστόσο, δεν θέλει εντάσεις, κρατάει χαμηλούς τόνους και προτιμά ότι έχει να πει, να το λέει μέσα από τη δουλειά του, ανταμείβοντας έτσι το κοινό και τους θαυμαστές του!

 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό του Youweekly, ο Ανδρέας Γεωργίου, δέχτηκε πρόταση από το Open και τον Ιβάν Σαββίδη, για την επόμενη σεζόν, καθώς του προσέφερε γη και ύδωρ!

Με την προϋπόθεση, βέβαια, να συνεχιστεί το Τατουάζ!

Πληροφορίες λένε ότι εκείνος το σκέφτεται σοβαρά και πως θα απαντήσει στις αρχές Ιουνίου, καθώς η πρόταση έγινε από την διεύθυνση του Open και η όλη συμφωνία και το... deal οργανώνεται από τον Τζώνη Καλημέρη!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η απάντησή του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τις γυναίκες
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!