Αυτή είναι η σειρά που λατρέψαμε τη δεκαετία του 90' και επιστρέφει

Η σειρά φαινόμενο των 90’s, τα θρυλικά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” έρχεται και πάλι στη μικρή οθόνη, με πρωταγωνιστές τους ίδιους ηθοποιούς

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Είναι οι τηλεθεατές έτοιμοι για μία ακόμη επαναφορά επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς; Και πόσο γοητευτικός θα μας φαίνεται ακόμα και σήμερα ο Ντύλαν, ή ο Μπράντον; Αυτό είναι το ερώτημα που πλανάται μετά τα δημοσιεύματα  ότι ετοιμάζεται επανεκκίνηση της σειράς “Beverly Hills 90210”.

Σε αντίθεση με τη σειρά “90210” που προβλήθηκε στο The CW από το 2008 μέχρι το 2013 με ένα ολοκαίνουριο καστ, η συγκεκριμένη προτεινόμενη αναβίωση της θρυλικής εφηβικής σειράς της δεκαετίας του 1990 θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα των αρχικών χαρακτήρων στη ζωή τους πλέον ως μεσήλικες.

Στην πραγματικότητα, αρκετοί πρωταγωνιστές, όπως η Τζένι Γκαρθ, η Τόρι Σπέλινγκ, ο Τζέισον Πρίσλεϊ, ο Ίαν Ζέρινγκ, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και η Γκαμπριέλ Καρτέρις θα συμμετάσχουν στη συνέχεια της σειράς. Ενώ επιβαβαιωμένο είναι ότι από το καστ θα λείπουν οι  Λουκ Πέρι και η Σάνεν Ντόχερτι η οποία (τότε) απολύθηκε από τη σειρά λόγω κακής συμπεριφοράς στα γυρίσματα.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Τόρι Σπέλινγκ, ο πατέρας της οποίας Άαρον Σπέλινγκ, ήταν ο παραγωγός της πιο δημοφιλούς νεανικής σειράς όλων των εποχών – άφησε να δημιουργηθούν κάποιες υπόνοιες για επανένωση των ηθοποιών εδώ και καιρό, όταν δημοσίευσε ένα post στο Instagram γράφοντας ότι μαζί την Γκαρθ εργάζονται για ένα σχετικό με το “90210” project. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Ντάρεν Σταρ και τους παραγωγούς Άαρον Σπέλινγκ και E. Ντιούκ Βίνσεντ, προβλήθηκε στο Fox και αφορούσε τις περιπέτειες έφηβων μαθητών, οι οποίοι ζούσαν στις πλούσιες γειτονιές του Beverly Hills.

Ο αρχικός τίτλος ήταν “Τhe Class of Beverly Hills”, αλλά οι δημιουργοί αντιλήφθηκαν ότι δεν θα κερδίσει την προσοχή και ο τίτλος έγινε “Beverly Hills 90210” από τον ταχυδρομικό κωδικό του Μπέβερλι Χιλς. Εμείς περμένουμε μια που σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν φαν της θρυλικής σειράς, που καρδιοχτύπησαν μετά από την αποκάλυψη της Τόρι Σπέλινγκ.

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»