Mας διέλυσαν στο #SurvivorGR! Απαρηγόρητος ο Πελεκάνος!

Έλληνες και Τούρκοι, ρίχτηκαν στο στίβο μάχης!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Όλοι τους ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη, όμως μία ήταν η ομάδα που τα κατάφερε!

Οι Έλληνες παίκτες έχασαν το παιχνίδι για την καλύβα και το πρώτο παιχνίδι ασυλίας, ενώ το κακό… τρίτωσε, καθώς ήρθε η ήττα με 10-8 στο δεύτερο αγώνα ασυλίας.

 O Κυριάκος Πελεκάνος που ήταν ο τελευταίος παίκτης της ομάδας που προσπάθησε να αποτρέψει το τελικό αποτέλεσμα δεν τα κατάφερε και έτσι η νίκη πήγε στην Τούρκικη ομάδα. 

Ο Κύπριος παίκτης λύγισε και ήταν απαρηγόρητος, με ολόκληρη την ομάδα του να τρέχει κοντά του για να τον στηρίξει. 

Η Νάντια Μαυρουδέα δεν άντεξε και ξέσπασε. Η 27χρονη personal trainer έχασε στο παιχνίδι από την Kader και όταν επέστρεψε στον πάγκο εξερράγη.

«Είμαστε πιο δυνατές και το ξέρουμε, πλέον. Σήμερα το αποδείξαμε, αν μη τι άλλο ότι δεν πιάνουν μία, μαλ…α μπροστά μας, είναι ανύπαρκτες. Όπως το λέω, σαν δύναμη είναι κουρ…δες, ξεκάθαρα», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Το βράδυ που γύρισαν στην παραλία τους οι Έλληνες, άναψαν φωτιά κι έκατσαν γύρω της, σχολιάζοντας την συμπεριφορά των Τούρκων, τονίζοντας πως κάποιοι ήταν προκλητικοί και ειρωνικοί.

«Παιδιά, μου φάνηκε ή μήπως αυτή με το κίτρινο μας κοίταζε και γέλαγε ειρωνικά; Γιατί εγώ τσαντίστηκα λίγο. Ήμουν έτοιμη να την πάρω. Γενικά, ένα-δύο άτομα ήταν πολύ προκλητικά», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα, ενώ οι συμπαίκτες της είπαν χαρακτηριστικά:
«Αρκετοί κοίταζαν και γέλαγαν. Ήταν προκλητικοί πολύ. Ο Ατακάν που με διάλεξε εμένα ήταν πολύ ειρωνικός. Εντάξει, του βγήκε κιόλας, με κέρδισε γιατί το έχασα στο στόχο».

 

Οι Τούρκοι σχολίαζαν τους Έλληνες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι γυναίκες είναι πιο δυνατές και οι άνδρες όχι και πως αυτοί είναι πιο δυνατοί! 

Οι Τουρκάλες από την πλευρά τους, έβαλαν στο στόχαστρο την  Αφροδίτη Σκαφιδά λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν είχανε πάει αυτές στους Ολυμπιακούς θα τα είχαν δώσει όλα στο στίβο μάχης, αλλά παρόλα αυτά είναι δυνατή κι έχει δυνατά χέρια!

«Πάντα έτσι θα είναι αυτή, να την προσέχουμε», είπανε μεταξύ τους!

Το φετινό Survivor αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα, κάτι που διαπιστώσαμε ήδη από τα δύο πρώτα επεισόδια. Ο Σάκης Τανιμανίδης, λοιπόν, στο πρώτο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε στους παίκτες ποιες αλλαγές θα υπάρχουν φέτος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι νέοι παίκτες θα μπουν πιο γρήγορα στο παιχνίδι, από ένα σημείο και μετά η παραγωγή θα διατηρεί ισάριθμους τους παίκτες (άντρες και γυναίκες) σε κάθε ομάδα, ενώ φέτος θα υπάρχουν δύο νικητές, ένας από την Ελλάδα κι ένας από την Τουρκία.

«Πρέπει να γνωρίζεται ότι φέτος, οι εξτρά παίκτες που θα έρθουν για την κάθε ομάδα, θα έρθουν πολύ πιο σύντομα. Είχαμε και στα δύο προηγούμενα Survivor εξτρά παίκτες που μπήκαν μέσα στο παιχνίδι κάποια στιγμή, θα γίνει το ίδιο και φέτος. Αυτή τη φορά όμως θα γίνει πιο σύντομα από τις προηγούμενες δύο χρονιές. Οπότε, λοιπόν, εκεί που δεν θα το περιμένετε κάποια στιγμή θα γνωρίσετε το καινούργιο ή τα καινούργια μέλη της ομάδας.

Ένα άλλο στοιχείο του φετινού Survivor που είναι διαφορετικό είναι ότι θέλουμε να κρατήσουμε την ισορροπία ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια. Που σημαίνει ότι όσο πηγαίνουμε προς το τέλος και σιγά σιγά μένετε λιγότεροι, πάντα μετά από ένα σημείο, μετά από μία γραμμή, οι γυναίκες και οι άντρες θα είναι ισάριθμοι για την κάθε ομάδα, δεν έχει σχέση η άλλη ομάδα σε αυτό που λέω, μιλάω για την κάθε ομάδα ξεχωριστά. Στις λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θα μπούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα, που θα είναι αρκετούς μήνες μετά από το σημερινό συμβούλιο του νησιού.

Επίσης, στο φετινό Survivor θα υπάρξουν δύο νικητές, ένας από την Τουρκία κι ένας από την Ελλάδα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η ελληνική ομάδα του Survivor έχασε το αγώνισμα της ασυλίας με 10-8 και πλέον θα πρέπει ένας παίκτης να αποχωρήσει. Οι Έλληνες οδηγήθηκαν αρχικά στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, όπου φέτος οι κανόνες έχουν αλλάξει.

Στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, οι δύο παίκτες που κέρδισαν και εξαιρέθηκαν από την ψηφοφορία είναι οι Ρία Κολοβού και Τόνι Σταυράτης. Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες, Έλληνες και Τούρκοι, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου πραγματοποιήθηκε και η ψηφοφορία των Ελλήνων.

Η Ιουλιέτα Κίτρινου έλαβε 7 ψήφους και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Λόγω της ατομικής ασυλίας, η Ρία Κολοβού και ο Τόνι Σταυράτης ψήφισαν Σπύρο Γουρδούπη και Ντέμη Τσαγανού αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ, εκτός Survivor βρέθηκε ο Δημήτρης Μαργαρίτης. Ο παίκτης της ελληνικής ομάδας τραυματίστηκε την πρώτη μέρα στο παιχνίδι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης έπρεπε αναγκαστικά να επιστρέψει στην Αθήνα και στη θέση του θα έρθει άλλος παίκτης. «Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά τα νέα. Η διάγνωση των γιατρών υποχρεώνει τον Δημήτρη Μαργαρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη για το παιχνίδι, θα πρέπει να το διορθώσουμε. Θα φέρουμε έναν αντικαταστάτη για τον Δημήτρη πάρα πολύ σύντομα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Η 26χρονη Ιουλιέτα Κίτρινου ήταν πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και μετά το συμβούλιο ξέσπασε! 

Η Ιουλιέτα τόνισε: «Όταν έφυγα από το συμβούλιο ήμουν νευριασμένη. Ένιωθα αδικημένη… Το θεωρώ άδικο! Εγώ μάθει να είμαι ντόμπρα, ότι έχω να πω θα το πω και μέχρι εκεί»! 

Τι θα πουν οι συμπαίκτες της;

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου βλέπουμε τον Τούρκο παίκτη Atakan Isiktutan να τονίζει πως οι Έλληνες παίκτες δεν έχουν καταφέρει να δέσουν σαν ομάδα! Συγκεκριμένα λέει: «Δεν μπόρεσαν να δέσουν σαν ομάδα»! 

Τι θα συμβεί όμως στο νέο αγώνισμα; Ποιος θα έχει την υπεροχή;  Θα καταφέρουν οι Έλληνες να κερδίσουν;

Δείτε το τρέιλερ του Survivor Ελλάδα-Τουρκία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βισση
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»