Η πιο άγρια και ανατριχιαστική δολοφονία έρχεται στο «ΚΑΡΜΑ»

Ένα από τα πιο βάναυσα εγκλήματα που έγιναν στην Κύπρο, ξεπερνώντας τα όρια της ανθρώπινης λογικής, έρχεται στο 12ο επεισόδιο της δραματοποιημένης σειράς «ΚΑΡΜΑ» του ALPHA Κύπρου, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 22.15. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Πάθος και μίσος θα αυξομειώσουν επικίνδυνα τις δοσολογίες τους και θα αναμειχθούν άτσαλα, με αποτέλεσμα να σπάσει η λεπτή κλωστή της ανθρώπινης λογικής... Αθώα και μη πρόσωπα θα εμπλακούν σε μία τερατώδη κατάσταση που θα καταλήξει σε μία άγρια δολοφονία που συγκλόνισε την Κύπρο από τα ψυχρά, βάρβαρα και ανήκουστα κίνητρα του εγκληματία.

Άνθρωποι με βαθιά ριζωμένα παιδικά τραύματα δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν από την ήδη προδιαγεγραμμένη τους μοίρα και στο πέρασμά τους θα αρχίσουν να σκορπούν ένα ασυγκράτητο κύμα μένους... που μόνο αν εξετάσει κανείς το παρελθόν τους θα μπορέσει να ανακαλύψει την πηγή του διαιωνιζόμενου κακού. Χωρίς ίχνος αιδούς θα ανακυκλώσουν -θέλοντας και μη- την ενδοοικογενειακή βία που έζησαν και από θύματα θα μετατραπούν σε θύτες, υιοθετώντας την ίδια βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκαν.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει ή μάλλον θα προσπαθήσει να αναχαιτίσει την παράλογη συμπεριφορά του εγκληματία; Όταν ο άνθρωπος χάσει τον έλεγχο μετατρέπεται στο πιο απρόβλεπτο και επικίνδυνο θηρίο ή μήπως υπάρχει μία ακόμη πιο ηχηρή λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει τον δολοφόνο;
 

Σοφοκλής Κασκαούνιας, Ζωή Κυπριανού, Μυρτώ Κουγιάλη και Στέλιος Μαρτάς ετοιμάζονται να δώσουν απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα, αλλά και να δημιουργήσουν άλλα τόσα αναπάντητα ερωτηματικά που μόνο η κορύφωση του επεισοδίου θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, το 12ο αυτοτελές επεισόδιο της σειράς «ΚΑΡΜΑ» υπόσχεται να ταρακουνήσει για ακόμη μία φορά το τηλεοπτικό κοινό που κάθε Κυριακή βράδυ επιλέγει τον ALPHA Κύπρου για να ζήσει στιγμές τηλεοπτικής αγωνίας, φόβου και αληθινών δραματοποιημένων εγκλημάτων που συγκλόνισαν το παγκύπριο.

Η πλοκή της σειράς βασίζεται σε αληθινές δολοφονίες που ταρακούνησαν την Κύπρο, χωρίς να φωτογραφίζει πραγματικά πρόσωπα και ακριβή γεγονότα, θέλοντας να μεταφέρει το δράμα στις οθόνες με σεβασμό και διακριτικότητα απέναντι στους πραγματικούς πρωταγωνιστές της κάθε ιστορίας.
 
 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι