Τι είπε ο Κουδουνάρης για την αντικατάσταση της Σπυροπούλου από την Σταμάτη στο #MyStyleRocksGR;

«Υπάρχει η φήμη του δύσκολου συνεργάτη για τη Σπυροπούλου αλλά φέτος ήταν κυρία»

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου-Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε το πρωί της Τετάρτης, ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Το μόνο κοινό που έχουν η Ευαγγελία Αραβανή και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ότι είναι και οι δύο ξανθιές. Είναι πάρα πολύ ωραίες κοπέλες και οι δύο, καταπληκτικές σε αυτό που κάνουν, αλλά τελείως διαφορετικές. Άλλη προσέγγιση πέρυσι, άλλη προσέγγιση φέτος. Φέτος γέλασα περισσότερο γενικά», ανέφερε ο κριτής του MSR.

«Υπάρχει η φήμη ότι η Κωνσταντίνα είναι δύσκολος συνεργάτης, αλλά η Κωνσταντίνα είναι παιδί που φέτος εγώ την έβλεπα κυρία. Ερχόταν πρώτη στα γυρίσματα, έφευγε από τις τελευταίες, ώρες ατελείωτες πάνω στα τακούνια. Πάρα πολύ συνεργάσιμη. Δεν έχω να σου πω τίποτα κακό για την Κωνσταντίνα, αλήθεια!», σχολίασε για την παρουσιάστρια σε συνέχεια των δηλώσεων του.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν είδα κάποια ανθοδέσμη από τον Αντζούν Ιλιτζαλί προς την Κωνσταντίνα, ο ίδιος απάντησε: «Α, δεν ξέρω εκτός αν δεν την είδα. Διαβάζω κι εγώ διάφορα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά. Εγώ τον Ατζούν δεν τον έχω γνωρίσει, ούτε πέρυσι, ούτε φέτος».

Τι είπε για το ενδεχόμενο να αναλάβει η Σάσα Σταμάτη την παρουσίαση της επόμενης σεζόν του show: «Στο My style rocks 3 εγώ δεν θα άλλαζα τίποτα.»

 

Το περασμένο Σάββατο ήταν το τελευταίο που βγήκε στον αέρα η Σάσα Σταμάτη και η εκπομπή Ooh lala.

Η εκπομπή της κόπηκε λόγω «Survivor» κάτι που δεν της πέρασε... ευχάριστο. 

Η Σάσα Σταμάτη, αυτό ο γεγονός δεν γινόταν να το περάσει ασχολίαστο με αποτέλεσμα να πετάξει τα "καρφιά" της στο πλατό. Αφιέρωσε στον Ατζούν Ιλιτζαλί το τραγούδι «Κόψε κάτι κόψε» και αποκάλυψε πως πριν από μια εβδομάδα της ανακοίνωσαν τα στελέχη του σταθμού πως η εκπομπή της κόβεται οριστικά. Ενώ, δεν άφησε χρόνο και είπε on air πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις.

Η παρουσιάστρια, δεν έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ αλλά μισθολογική μίσθωση αορίστου χρόνου, όπως κάθε απλός δημοσιογράφος του καναλιού και αυτή η σύμβαση δεν έχει λήξει. Ήδη της έχουν κάνει πρόταση για δυο ψυχαγωγικές εκπομπές που δεν θα έχουν την μορφή lifestyle. H μια θα βγει στον αέρα μετά το Πάσχα, ενώ η δεύτερη εντός του καλοκαιριού.

Ωστόσο, η Σάσα Σταμάτη δεν έχει δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση, καθώς είναι σε φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση γιατί θεωρεί πως το κανάλι την κρέμασε!

Βέβαια, πρόταση δεν είχε μόνο από τον ΣΚΑΙ. Η Σάσα, πραγματοποίησε συνάντηση και με το Open tv, η οποία έγινε σε ευχάριστο κλίμα. Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθούν οι προτάσεις που της έχουν γίνει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!