Ο δαίμονας κυριαρχεί στο πιο «λυτρωτικό» έγκλημα της σειράς «ΚΑΡΜΑ»

Μία τρομακτική οικογενειακή ιστορία με στοιχεία μαύρης μαγείας που συγκλόνισε την κοινωνία της Κύπρου στα τέλη της δεκαετίας του ’80, έρχεται στο 11ο επεισόδιο της δραματοποιημένης σειράς «ΚΑΡΜΑ» του ALPHA Κύπρου, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 22.15.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Ένα πραγματικό σενάριο φονικού στοιχειωμένο από «σκοτεινές δυνάμεις», παιχνίδια του μυαλού, εμμονές, παράλογες και καταστροφικές σκέψεις που έμεινε χαραγμένο στη μνήμη των ανθρώπων. Οι εφημερίδες της εποχής δεν σταματούσαν να αρθρογραφούν τονίζοντας ότι επρόκειτο για «ό,τι πιο φρικιαστικό έγινε ποτέ στην Κύπρο», ενώ η κοινωνία παρακολουθούσε φοβισμένη και συγκλονισμένη.
 
Οι τραγικές φιγούρες της ιστορίας, έχοντας πέσει θύματα «μαγείας», θα θεωρήσουν ότι οι κακοτυχίες που συμβαίνουν στη ζωή τους είναι αποτέλεσμα σκοτεινών δυνάμεων που τους προκάλεσαν οι αντίζηλοί τους. Η λεπτή κλωστή μεταξύ λογισμού και παραλογισμού θα σπάσει και το μυαλό θα θολώσει επικίνδυνα οδηγώντας ένα πρόσωπο στην πιο ακραία πράξη... τη δολοφονία.
 
Ο θύτης θα θεωρήσει ότι το ειδεχθές έγκλημα ήταν μία λυτρωτική κίνηση, προκειμένου να απαλλαγεί από τις διαβολικά εμβολιασμένες σκέψεις που τρύπωσαν στο μυαλό του και κυρίευσαν την ψυχή του. Αν μπορούσε να «ακούσει» κανείς τις υποδείξεις των σκοτεινών δυνάμεων απέναντι σε ένα ήδη παράφρων νου, ίσως και να γελούσε, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα περιστατικό γεμάτο τεράστιες δόσεις τρόμου και σκότους.
 
Η ανάσα θα γίνει πιο βαριά, τα μάτια θα επιτρέψουν ένα παρατεταμένο άνοιγμα και ο φόβος θα κυριεύσει τον τηλεθεατή που θα παραμείνει κυριολεκτικά προσηλωμένος παρακολουθώντας το συνταρακτικό αυτό επεισόδιο, σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου.
 
Αν πιστεύετε ότι μέχρι σήμερα έχετε παρακολουθήσει όλα τα εγκλήματα που συντάραξαν την Κύπρο, τότε οι ηθοποιοί Έλενα Ευσταθίου, Δήμητρα Δημητριάδου, Χριστίνα Κωνσταντίνου και Γιάννος Αντωνίου έρχονται στο 11ο αυτοτελές επεισόδιο της σειράς «ΚΑΡΜΑ» για να αποδείξουν ότι οι «δυνάμεις του κακού» μπορούν να οπλίσουν το ανθρώπινο χέρι και να σκορπίσουν το θάνατο... τόσο απλά και τόσο επικίνδυνα.
 
«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 22.15 από τον ALPHA Κύπρου.

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»