Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που τα κατάφεραν στο #MasterChefGR!

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επέστρεψε με τον 3ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν!  Οι auditions του MasterChef ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη και απαιτήσεις των κριτών φέτος είναι ακόμα μεγαλύτερες και οι υποψήφιοι το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή. 

Με το… καλημέρα σας, όμως, είχαμε ένταση και μάλιστα πριν καν ξεκινήσει η πρώτη οντισιόν. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη δήλωσε συμμετοχή γιατί πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος και να πάρει τον τίτλο.

«Θα είμαι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef», απάντησε η Σπυριδούλα σε ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ωστόσο, αμέσως πήρε την… απάντηση από άλλες δύο γυναίκες που βρίσκονταν στην αίθουσα.

«Αυτό θα το δούμε», είπε η πρώτη, με τη Σπυριδούλα να απαντάει: «Γι’ αυτό ήρθα, για να το δείτε». «Σπυριδούλα, προκαλείς από τώρα κι έχεις μπει στη black list, να ξέρεις», ήταν η δεύτερη απάντηση που έλαβε.

Ο Αλέξανδρος Δαμιανίδης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef για να ξεπεράσει τον εαυτό του. Ο 24χρονος από τη Δράμα πήγε στην οντισιόν της Θεσσαλονίκης με σκοπό να πάρει την πολυπόθητη άσπρη ποδιά. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν καλά για τον ίδιο, καθώς κόπηκε από τους τρεις κριτές, οι οποίοι δεν δοκίμασαν καν το πιάτο του.

Το κοτόπουλο που τους σέρβιρε ήταν άψητο και οι κριτές δεν θα μπορούσαν να του συγχωρήσουν αυτό το τεράστιο λάθος. «Είναι στο βαθμό του επικίνδυνου το ωμό κοτόπουλο», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης του τόνισε με νόημα πως «τη σαλμονέλα την έχεις στο τσεπάκι με αυτό το κοτόπουλο».

Ποιοι είναι όμως οι παίκτες που τα κατάφεραν να πάρουν την ποδιά και να προχωρήσουν στην επόμενη φάση;

Η Σπυριδούλα μαγείρεψε πάπια με πουρέ γλυκοπατάτας και είναι η πρώτη παίκτρια που κατάφερε να πάρει τη λευκή ποδιά!

Δεν έλειψαν βεβαίως και οι πιο χιουμοριστικές στιγμές, με τους κριτές να δείχνουν το χιούμορ τους! Ωστόσο τελικά ο Αλέξανδρος τα κατάφερε και πήρε την ποδιά από τα χέρια της γυναίκας του και συνεχίζει στο MasterChef.

Η Κωνσταντία είναι από το Βόλο και με ένα παραδοσιακό πιάτο, έκανε το πρώτο βήμα για το MasterChef! 

Ο Γιώργος, ήρθε με στολή και από πάνω της, φόρεσε τη λευκή ποδιά που τόσο ήθελε.

Μία νεαρή κοπέλα η οποία με πείσμα αλλά και πολύ αγάπη για τη μαγειρική, η Μαρία βρέθηκε ενώπιον των κριτών προκειμένου να δείξει το πιάτο της και να διεκδικήσει την ποδιά του Master Chef, δηλαδή το εισιτήριο για να μπουν στο παιχνίδι.

Η Μαρία λοιπόν δημιούργησε ένα πιάτο με αρνίσια παϊδάκια και πουρέ μελιτζάνας.

Όλοι οι κριτές έδειξαν εντυπωσιασμένοι από το πιάτο της νεαρής κοπέλας με τον Σωτήρη Κοντιζά να της δίνει συγχαρητήρια και τον Πάνο Ιωαννίδη να βουρκώνει επειδή όπως είπε ο πουρές μελιτζάνας που είχε φτιάξει του θύμισε εκείνον που του έφτιαχνε η δική του γιαγιά.

Η ίδια εξήγησε πως η γιαγιά της ήταν ο λόγος που ασχολήθηκε με την μαγειρική, αλλά και πως έχει δεχτεί μεγάλο αρνητισμό και bullying από την οικογένεια της και το χώρο εργασίας της ως προς το γεγονός ότι είναι γυναίκα. 

Ο Χρήστος ταξίδεψε από τα Ιωάννινα και μαγείρεψε για τους κριτές βατραχοπόδαρα με χόρτα και τραχανά.

Όταν έφτασε η σειρά του Πάνου Ιωαννίδη να δοκιμάσει το πιάτο του θέλησε να ρωτήσει τον διαγωνιζόμενο αν ένιωσε το κρατς στα χόρτα.

Ο συμπαθέστατος Χρήστος έδωσε την επική απάντηση: «Το κράτησα λίγο ελαφρώς...» με τον σεφ να γελάει λίγο και ν' ανταποκρίνεται: «Δεν σου λέω αν το κράτησες, το κρατς που κάνει... αυτό είναι χώμα».

Tελικά ο Χρήστος, κατάφερε  να πάρει τη λευκή ποδιά που τόσο ήθελε.

Η λευκή ποδιά είναι δική του και ευχαριστεί τους κριτές. Ο Γκάρι έκανε το πρώτο βήμα για το MasterChef.

Ο Αλέξανδρος ήρθε, μαγείρεψε και πήρε τη λευκή ποδιά του πανευτυχής.

To πρώτο επεισόδιο ολοκληρώθηκε και το trailer για το νέο επεισόδιο των auditions στην Αθήνα μας άφησε μια πρώτη... γεύση για το τι θα ακολουθήσει!

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»