Η αντίδραση του Γιόρτσιου όταν η εκπομπή του ξεπέρασε της Αριστοτέλους!

Μια συνέντευξη εφόλης της ύλης έδωσε ο Ανδρέας Γιόρτσιος και απάντησε σε όλα. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μιλώντας στο Τv Mania, ο γνωστός παρουσιαστής που κατάφερε να ξεχωρίσει στις καρδιές του κόσμου αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης, κλήθηκε να σχολιάσει αρχικά την απόφαση του να επιστρέψει με ένα απογευματινό και αν ήταν η είσοδος του στην απογευματινή ζώνη στοίχημα. 

"Στοίχημα, ρίσκο μπορείς να το πεις όπως θέλεις. Τα τελευταία επτά χρόνια έκαν τρεις πιλότους εκπομπών και προτάσεις για άλλου είδους εκπομπές. Ακόμη κι όταν ήμουν στα δελτία ειδήσεων. Καμία από αυτές δεν προχώρησε στο στάδιο της υλοποίησης. Όταν ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης μου έκανε την πρόταση να αναλάβω την απογευματινή ζώνη το είδα ως την ευκαιρία που δεν μου έδωσε κανένα από τα κανάλια στα οποία είτε είχα παρουσιάσει ιδέες, είτε πιλότους. Ήταν λοιπόν, ένα στοίχημα κυρίως με τον εαυτό μου που ήθελα να κάνω στην τηλεόραση κάτι διαφορετικό."

Ρωτήθηκε βεβαίως αν στους στόχους του για το νέο έτος είναι και το να στεφθεί νικητής της απογευματινής ζώνης. 

"Ποιο είναι το έπαθλο; Δεν ήξερα πως όταν απαοδεχόμουν την πρόταση του ΡΙΚ, ότι αυτό θα ήταν ένας αγώνας που στο τέλος κάποιος θα στεφθεί νικητής. Καταλαβαίνω βέβαια τι εννοείς. Θεωρώ ότι σε προσωπικό επίπεδο είμαι ήδη νικητής. Κέρδισα το προσωπικό στοίχημα να κάνω κάτι διαφορετικό μετά από μια καριέρα 20 και πλέον χρόνων στο χώρο της ενημέρωσης και χαίρομαι διπλά επειδή αυτό είχε την αποδοχή του κόσμου" είπε.

Όσον αφορά την αντίδραση του για το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να προηγηθεί ορισμένες φορές της βασίλισσας της απογευματινής ζώνης Χριστιάνας Αριστοτέλους, που κρατά μέχρι στιγμής σε γενικό σύνολο τα ηνία, ο Ανδρέας Γιόρτσιος αποκάλυψε με ειλικρίνεια:

"Την πρώτη φορά που μου έστειλαν τα νούμερα τηλεθέασης, ότι η εκπομπή ήταν πάνω από την Χριστιάνα, ρώτησα μήπως έκαναν λάθος!" 

"Παρακολουθώ τα νούμερα αλλά ως εργαλεία. Βλέπω τη δυναμική του "Happy Hour" και τη σταθερή ανοδική πορεία της εκπομπής. Και ως εργαλείο χαίρομαι αόπως είπα ότι τα νούμερα δείχνουν ότι το εγχείρημα αυτό τυγχάνει μιας μεγάλης αποδοχής για το κοινό της ζώνης αυτής. Αλλά οι όποιες αποφάσεις για την εκπομπή, τη δομή και το περιεχόμενο της δεν λαμβάνονται με βάση τα νούμερα " συμπλήρωσε. 

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη