Σάββατο, 25 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Οι «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

  11/01/2019 13:46
Οι «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

Οι «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

  11/01/2019 13:46
Το κουδούνι χτυπά, τα πυροσβεστικά οχήματα ξεκινούν και η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη.
 
 
Οι άνθρωποι που γνωρίζουν όσο κανείς άλλος την έννοια του κινδύνου και τα μάτια τους έχουν αντικρίσει χιλιάδες σκληρές εικόνες, όπως πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές, τροχαία δυστυχήματα, περίπλοκες διασώσεις και άλλα πολλά κρίσιμα περιστατικά, εξομολογούνται συγκλονιστικές ιστορίες που δεν λέχθηκαν ποτέ... στην εκπομπή-ντοκιμαντέρ «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 21.15.
 
Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του περνούν 24 ώρες σ’ ένα Πυροσβεστικό Σταθμό, δίπλα από τους πυροσβέστες που με τον επαγγελματισμό και τη γενναιότητα ψυχής τους δεν διστάζουν να ρισκάρουν ακόμη και την ίδια τη ζωή τους, προκειμένου να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα διάσωσης των συνανθρώπων τους. Καταγράφουν συναισθήματα και εντυπωσιακές εικόνες, ανεβαίνουν σε γερανό ύψους 30 μέτρων, βιώνουν έστω για λίγο τον συνεχή αυξανόμενο παλμό τους, παρακολουθούν και χειροκροτούν την ετοιμότητά τους να ανταποκριθούν επάξια στο κάλεσμα του καθήκοντος, συνομιλούν μαζί τους και μένουν άναυδοι με τις ιστορίες που τους διηγούνται και αντιλαμβάνονται ότι έχουν να κάνουν με ένα εκ των σεβαστών τμημάτων του κυπριακού Κράτους που δεν παύει ποτέ να ανακαλύπτει την ελπίδα που γεννιέται μέσα από τα χαλάσματα.
 
Οι ίδιοι οι πυροσβέστες, που δικαίως θα μπορούσε να τους αποκαλέσει κανείς και Ήρωες, τόσο με την πειθαρχία τους όσο και με τη συνεχή εκπαίδευση και αφοσίωσή τους έχουν αναγάγει το επάγγελμά τους σε λειτούργημα και αξίζουν το θαυμασμό και την εκτίμηση όλων ανεξαιρέτως των πολιτών της κυπριακής κοινωνίας. Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, οι «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου έρχονται να αποδείξουν για ακόμη μία φορά ότι μία εκπομπή έρευνας μπορεί να αναδείξει πρόσωπα και γεγονότα με σεβασμό, διακριτικότητα και αντικειμενικότητα, μέσα από συνεχή εσωτερικά και εξωτερικά πλάνα, ένα διαφορετικό τρόπο συνέντευξης που δεν κουράζει τον τηλεθεατή, αλλά τον καθηλώνει μπροστά στην οθόνη, χαρίζοντάς του 80 λεπτά ποιοτικού και συγκλονιστικού περιεχομένου! «24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 21.15 από τον ALPHA Κύπρου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας