Ο Τάσος Τρύφωνος απάντησε στο κράξιμο της συζύγου του Υπουργού Γεωργίας!

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει η δημοσίευση ενός μηνύματος της συζύγου του Υπουργού Γεωργίας Μαρίνας Μιχαηλίδου Καδή, με το οποίο και εξέφρασε την δυσαρέσκεια της αναφορικά με σχόλιο του Τάσου Τρύφωνος σε νεαρή διαγωνίζομενη του "Αδύναμου κρίκου".
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Πιο συγκεκριμένα η Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή, ενοχλήθηκε με το επαναλαμβανόμενο σχόλιο του Τάσου Τρύφωνος σε κοριτσάκι πως είναι πολύ όμορφη και θα έπρεπε να πάει στα Καλλιστεία. 

Ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή "Όλα καλά" όπου και κλήθηκε να σχολιάσει την αντίδραση της Μαρίνας Μιχαηλίδου Καδή. 

«Δεν έχω κάποια κόντρα με την κυρία Καδή. Δεν νομίζω ότι είναι προσωπικό αυτό που έγραψε. Ο κάθε ένας μπορεί να έχει την απόψη του και να την εκφράζει όπως επιθυμεί στα social media. Είναι τόσες οι ώρες των γυρισμάτων που είναι πιο εύκολο να σου ξεφύγει κάτι το οποίο ενδεχωμένως να παρεξηγηθεί απο κάποιον άλλο. 

Στα παιδικά επεισόδια είμαι πάρα πολύ αγχωμένος και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατό πιο προσεχτικός γίνεται. Είναι εκεί οι γονείς που παρακολουθούν και είναι και η παραγωγή πολύ προσεκτική. 

Μίλησα και σήμερα με την μητέρα του μωρού που αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα. Την ρώτησα αν έγινε κάτι το οποίο τους ενόχλησε και εκείνη μου εξήγησε πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα καθώς και η ίδια βρήκε το σχόλιο χαριτωμένο» δήλωσε ο παρουσιαστής. 

«Σε κάθε παιδί λέω κάτι συγκεκριμένο. Βρίσκω κάτι ξεχωριστό για να πώ. Αν ενοχλήθηκε κάποιος σίγουρα αυτό δεν ήταν στις προθέσεις μας και δεν θέλαμε να ενοχλήσουμε τον οποιοδήποτε» συμπλήρωσε για να εξηγήσει πως αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή ίσως δεν ακούγεται το τι προηγείται στις πολλές ώρες των γυρισμάτων από τις οποίες προβάλλονται μόνο μερικές στιγμές. 

Τέλος εξήγησε ότι πριν το σχόλιο του για τα καλιστεία, η μικρούλα του είχε αναφέρει ότι παρακολουθούσε φανατικά το Next Top Model, με τον ίδιο να της κάνει μάλιστα παρατήρηση πως δεν θα έπρεπε καθώς εκείνη την ώρα θα έπρεπε να κοιμάται.

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό