Τα νεύρα του συντρόφου της και η πρώτη της συνέντευξη! Όσα είπε η Μικαέλα του #GNTM

H Μικαέλα έφυγε γιατί είχε τη χειρότερη φωτογραφία. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο σύντροφός της λοιπόν κάρφωσε μέσα από το instagram τους κριτές του ριάλιτι μοντέλων και είπε μάλλον αυτό που δεν μπορεί να πει η Μικαέλα.

Ο Γιάννης Μπορμπόκης πόσταρε τη φωτογραφία που την έστειλε στο σπίτι της και έγραψε: «Από τις πέντε λήψεις βάλανε αυτή που πήγαινες να κατέβεις απο το αυτοκίνητο και πάλι με το ζόρι ψάχνουν να βρούνε κάτι άσχημο να πούνε».

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κούκου», μίλησε για τις φιλίες και τις κόντρες μέσα στο σπίτι του Greece's Next Top Model, η Μικαέλα Φωτιάδη!

H Κατερίνα Καραβάτου τη ρώτησε αν έχει σχέσεις τώρα με την Μέγκι Ντρίο και αν θα συνεχίσουν να είναι φίλες εκτός παιχνιδιού ή αν όλα αυτά που έχουν γίνει την έχουν επηρεάσει σε τέτοιο σημείο που να τις οδηγεί στο να μην έχουν σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
«Με το που βγήκα από το παιχνίδι, την είδα αμέσως τη Μέγκι. Πήγα αμέσως στο σπίτι γιατί ο γιος μου και ο μπαμπάς του ήταν στη Ρόδο, οπότε δεν είχα κανέναν στο σπίτι. Τώρα, θα δείξει, γιατί η ζωή έξω είναι πολύ διαφορετική. Δεν είχα μαλώσει με τη Μέγκι για κάτι. Δεν της είπα ότι με επηρέασε αλλά της είπα ότι προς το τέλος έκανα και παρέα με την Άννα και ξαφνιάστηκε και πολύ. Το τελευταίο βράδυ παίζαμε και παιχνίδια όλες μαζί. Είχαμε ντυθεί όλες στα μαύρα, με μαύρα γυαλιά ηλίου και βγήκαμε έξω με αναπτήρες και κάναμε πλάκα στους φύλακες ότι είμαστε παπαράτσι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

Μια άλλη εικόνα έδειξε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κούκου», η Μικαέλα Φωτιάδη! 

Το μοντέλο, ανέφερε πως δεν της αρέσει καθόλου αυτή η εικόνα που έχει βγει προς τα έξω για εκείνη, γιατί δεν είναι έτσι. Σύμφωνα με την ίδια, υπηρετούσε έναν ρόλο και έκανε κάποια πράγματα σε υπερβολή, κάτι που δεν θα έπρεπε να κάνει. 

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης την ρώτησαν αν έχει μετανιώσει για κάτι ή αν θεωρεί ότι οι κριτές ήταν πιο σκληροί απέναντί της σε σχέση με τα άλλα κορίτσια, εκεινη δεν δίστασε να απαντήσει! 

«Θα ήθελα ίσως στην αρχή που τα πήγαινα και πολύ πιο καλά, να ήταν οι κριτές πιο αυστηροί μαζί μου, για να μην ηρεμήσω και να μην ασχολούμαι με τους καυγάδες και να συγκεντρώνομαι πιο πολύ στη δουλειά μου, γιατί κάπου έχασα τη μπάλα. Το μετάνιωσα για όλα αυτά, όμως όταν είσαι εκεί μέσα και ακούς να λένε για σένα, νευριάζεις και ασχολείσαι θες δεν θες. Μου άρεσε που έλεγα την άποψη μου αλλά ήταν λάθος ο τρόπος που τα έλεγα. Μπορεί κι άλλες να έλεγαν την άποψή τους αλλά να μην το είδαμε ποτέ στην τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων!

Μια συγνώμη θέλησε να ζητήσει η Μικαέλα Φωτιάδη στην Άννα Αμανατίδου.

Το μοντέλο που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το Greece's Next Top Model, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μίλησε για όλους και για όλα.
Όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές, για την Άννα και την κόντρα τους, αλλά και για τα άσχημα λόγια που έχει πει για εκείνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είπε χαρακτηριστικά:

«Το ότι είναι Instagrammer, το ότι έχει ψεύτικους followers, είναι πράγματα που μου τα είχε πει η Μέγκι που τη γνώριζε πριν από το παιχνίδι, γι'αυτό και υποστήριζα κάποια πράγματα, δεν την ήξερα από πριν γι'αυτό θέλω να της ζητήσω και συγνώμη για τη συμπεριφορά μου, γιατί ήμουν λίγο υπερβολική. Όντως στην αρχή δεν πίστευα σε εκείνη, θεωρούσα ότι δεν κάνει για μοντέλο. Στη συνέχεια όμως έδειξε ότι το θέλει πολύ, προσπάθησε και είναι ακόμα μες το σπίτι, αυτό κάτι σίγουρα λέει. Ελπίζω να μη στενοχωρηθεί για όλα αυτά που έχω πει για εκείνη. Ξέρετε όμως ότι μας κάνουν συνεντεύξεις, μιλάμε για όλες τις κοπέλες, επιλέγουν να δείχνουν τα σχόλια μόνο για την Άννα, όμως δεν είναι έτσι. Και καλά λόγια που έχω πει για την Άννα, ότι τη θαυμάζω, δεν το έχει δείξει η τηλεόραση. Τα διπρόσωπη τα έλεγα στην αρχή και ήταν τα λόγια που έλεγε η Μέγκι. Δεν με παρέσυρε η Μέγκι, απλά την ήξερε πριν από το παιχνίδι. Αν ήμουν σωστή, θα μίλαγα με την Άννα, θα τη γνώριζα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά θα την έκραζα, αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος γιατί στηρίχτηκα πάνω σ΄αυτά που είπε η Μέγκι και το υποστήριξα χωρίς να ξέρω την Άννα και γι'αυτό της ζητάω συγνώμη.»

Όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, είδαμε δηλώσεις των μοντέλων στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κούκου»!
Όλες τους σχολίασαν την αποχώρηση της Μικαέλας Φωτιάδη ενώ δεν δίστασαν να απαντήσουν και στις ερωτήσεις που αφορούσαν τις υπόλοιπες παίκτριες.

«Η Μικαέλα δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται, η Εύη όμως είναι. Πραγματικά το πιστεύω ότι μου μεταδίδει αρνητική ενέργεια, πραγματικά, πριν από κάθε φωτογράφηση με κοιτάει στα μάτια, δεν θέλω να την κοιτάω καθόλου...», είπε η Άννα Αμανατίδου!

Όσο για το αν περίμενε πως θα φύγει η Μικαέλα, δήλωσε πως αντικειμενικά μεταξύ Μικαέλας και Εύης, πίστευε πως θα φύγει η Εύη.

Έπειτα συνέχισε λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι η Εύη έχει στρατηγική, δεν την έχω για τόσο έξυπνη»

Η Εύη Ιωαννίδου συγκεκριμένα, ρωτήθηκε αν η Άννα Αμανατίδου έχει πει κάτι πίσω από τις κάμερες που δεν το έχουμε δει. 
Τότε απάντησε χαρακτηριστικά:

«Μου φαίνεται πολύ αδιάφορη σαν μοντέλο, αλλά γενικά δεν μου κάνει καθόλου εδώ μέσα, είναι άκυρη για εμένα μέσα στο παιχνίδι».
Λίγο αργότερα μίλησε για την Ειρήνη Ερμίδου και για το αν θα την έβλεπε ως νικήτρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου