Αποχαιρέτα την, την Μικαέλα σου που χάνεις από το #GNTM!

Αφού σκοτώθηκαν με την Εύη αποχαιρετίστηκαν με κλάματα στα ματιά! Έμεινε μόνη της να θυμίζει τις χρυσές μέρες της τριάδας της φωτιάς!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Για ακόμα μία φορά, η Εύη Ιωαννίδου και η Μικαέλα Φωτιάδη έπιασαν… πηγαδάκι και άρχισαν να μιλούν για όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι του Greece' s Next Top Model.

Τη συζήτηση ξεκίνησε η Μικαέλα η οποία σημείωσε στην Εύη πως στο σπίτι γίνεται ένας χαμός από τα κορίτσια που ασχολούνται μαζί τους. Και τότε η Εύη είπε πως έχει ξεχωρίσει τρεις κοπέλες που το κάνουν αυτό που δεν της αρέσει καθόλου.

Μία δοκιμασία στην οποία τέθηκαν τα κορίτσια στο σπίτι του Greece' s Next Top Model έγινε η αφορμή για να λογομαχήσουν οι δύο φίλες Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη.

Το concept στη δοκιμασία, η οποία όμως δεν θα είχε καμία επίδραση στην πορεία των κοριτσιών μέσα στο παιχνίδι, τις ήθελε να αναλαμβάνουν έναν «ρόλο», να ντύνονται ανάλογα και να φωτογραφίζονται από συμπαίκτριές τους.

Η Εύη ανέλαβε να φωτογραφήσει τη φίλη της η οποία είχε αναλάβει τον ρόλο της σέξι γραμματέως. Η απόφαση της Εύης όμως να μην ακούσει τη Μικαέλα στον τρόπο που ήθελε να τη φωτογραφήσει, έκανε έξαλλη την τελευταία η οποία και ξέσπασε εναντίον της «φωτογράφου» της. Τότε η Εύη με τη σειρά της, ενοχλήθηκε και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, φεύγοντας εκνευρισμένη από το σαλόνι.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το τι συνέβη…

Μία απολαυστική -για εμάς- και εφιαλτική για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, βόλτα με τον Κώστα Στεφανή απολαύσαμε στο GNTM!

Και λέμε εφιαλτική γιατί απλά η Ζενεβιέβ τρομοκρατήθηκε με την αγωνιστική και επιθετική οδήγηση του μετρ του είδους Κώστα Στεφανή.

Η δοκιμασία φυσικά ήθελε τις κοπέλες να είναι συνοδηγοί στο αγωνιστικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κώστας Στεφανής σε σερκουί!

Αμέσως μετά από αυτή τη βόλτα, οι κοπέλες έπρεπε να ποζάρουν σέξι πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Αυτό ήταν το εύκολο κομμάτι, γιατί το δύσκολο ήταν να αντέξουν τα... τετακέ του Στεφανή και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Η Ζενεβιέβ πάντως δεν τη διατήρησε και παρ' όλο που μετά το τέλος της βόλτας πόζαρε στο καπό για να δείξει στα κορίτσια τι ακριβώς θα έκαναν, θέλησε να ηρεμήσει λίγο και να πιει νερό γιατί είχε ταραχτεί πολύ! 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο! 

 

Δείτε το αποτέλεσμα της φωτογράφισης των κοριτσιών

Εννοείται πρώτη στην κατάταξη η εντυπωσιακή Εβελίνα!

 
 
 
 

Δεν το πίστευε πως οι κριτές του Greece' s Next Top Model την έδιωξαν από το σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Ο λόγος για τη Μικαέλα Φωτιάδη η οποία άκουσε τις χειρότερες κριτικές για την τελευταία δοκιμασία καθώς η πόζα της δεν άρεσε καθόλου στους κριτές.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά όταν έφευγε η Μικαέλα, της είπε ότι δεν την ακούει και ότι πρέπει να φύγει και να ηρεμήσει γιατί την είχε καταβάλει το άγχος.

Η Μικαέλα, θυμωμένη για την αποχώρησή της δεν μάσησε τα λόγια της καθώς θεωρούσε πως δεν ήταν δυνατόν να φεύγει εκείνη και να παραμένει στο παιχνίδι η Άννα Αμανατίδου με την οποία ανέκαθεν είχαν κόντρα.

Δείτε τι άλλο είπε στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της η Μικαέλα!

Η Μικαέλα επέστρεψε στον αγαπημένο της Γιάννη Μπορμπόκη και στο μονάκριβο γιο της. Μετά το τέλος του επεισοδίου, έκανε την πρώτη ανάρτησή της γράφοντας: «Απόψε θα κοιμηθώ χαρούμενη». Ενώ πριν από λίγο δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της και σχολίασε: «Επιτέλους, το δικό μου makeover»!

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου», έκανε η Μικαέλα Φωτιάδη!

Το μοντέλο, που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το Greece's Next Top Model, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε τις καυστικές δηλώσεις για τα υπόλοιπα κορίτσια, ενώ δεν δίστασε να μας πει πως θα έκανε και... τηλεόραση!

Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε:

«Λοιπόν, έχω να κάνω μια ανακοίνωση, ξέρω ότι το έχω με το modeling, ίσως το έχω και με την τηλεόραση, θα το καταλάβω αυτό όταν με δω στην οθόνη, γιατί δεν με έχω δει ακόμα».

Όσο για το ποιο κορίτσι δεν θα ήθελε να δει στο σπίτι είπε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να μην ήταν καμία στο σπίτι, εκτός από εμένα, την Εύη και τη Μέγκι. Θα ήμασταν η τριάδα φωτιά του τελικού, θα γινόταν χαμός».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

Πότε θα δούμε στις οθόνες μας τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει το Next Top Model;

Ο τελικός, σύμφωνα με δημοσίευμα του Tv Έθνους έχει προγραμματιστεί για τις 19 Δεκεμβρίου. Τον τίτλο θα διεκδικήσουν τρεις κοπέλες, οι οποίες θα περάσουν από έναν κύκλο δοκιμασιών.

Ο τελικός έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και μόνο το τελευταίο μισάωρο θα μεταδοθεί live.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα τα τρία κορίτσια που πέρασαν στην τελικά φάση είναι η Εβελίνα Σκίτσκο, η Μαριάννα Παινέση και η Ειρήνη Καζαριάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»