Έδιωξαν τον Παφίτη, Dimar από το #NomadsGR! Όλο το παρασκήνιο!

Εισέβαλε στο παιχνίδι νέος παίκτης! Οι ερωτήσεις του κοινού έφεραν σε αμηχανία τους παίκτες αλλά έγιναν αποκαλύψεις! H μεταφορά του Νάσου στο νοσοκομείο και η ανακοίνωση του Πούμπουρα! Το τηλεοπτικό κοινό προστάτευσε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Οι δύο ομάδες του Nomads παρατάχθηκαν απέναντι από τον Σάββα Πούμπουρα, λίγο πριν το αγώνισμα των αρχηγών και σίγουρα δεν περίμεναν αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο γνωστός παρουσιαστής άφησε κόκαλο τους παίκτες με την ανακοίνωσή του: «Θέλω να σας πω ότι σας έχω μια έκπληξη. Σας έχω κάτι νέο. Επειδή σήμερα λείπει ο Dimar και υπάρχει αριθμητική ανισορροπία, πρέπει να φτιάξουμε τις ομάδες, να έρθουν στα ίσα τους. Σήμερα, λοιπόν, στην ομάδα των εισβολέων θα προστεθεί ένα νέο μέλος! Ο νέος παίκτης είναι ο Τζον Καγιούλης».

Δείτε όλα όσα έγιναν με τον Τζον Καγιούλη…

Ο Δήμος Χαριστέας συνομίλησε με μια κοπέλα από τη Μαδαγασκάρη καθώς είχαν πάει σε ένα φεστιβάλ μετά τη νίκη τους στο αγώνισμα των αρχηγών του Nomads 2 κάτι που έκανε από ότι φάνηκε την Αθηνά να μην παίρνει τα μάτια της από πάνω τους.

 Η Αθηνά Κωστοπούλου που όλα δείχνουν ότι παίζει ένα φλερτ ανάμεσά τους τον είδε να μιλάει με την κοπέλα και το σχολίασε συζητώντας με τον Σάββα Πούμπουρα. «Τον είδα μιλούσε με μια ντόπια, υπήρχε μια οχλαγωγία», είπε η παίκτρια με τον παρουσιαστή να ρωτάει αν ήταν όμορφη. Ο παίκτης εξήγησε ότι συζητούσε με την κοπέλα η μητέρα της οποίας είχε φτιάξει το πολυσυζητημένο «νυφικό» για τον γάμο του με την Αθηνά. Δείτε όσα είπαν οι δύο παίκτες. Λέτε όταν βγουν από το ριάλιτι επιβίωσης να δούμε ένα νέο ζευγάρι να δημιουργείται;

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 Ο παίκτης του Nomads 2 που είναι ένας εκ των μονομάχων αισθάνθηκε κόπωση και ένιωθε να μην έχει αντοχή ούτε τα μάτια του να κρατήσει ανοιχτά.

«Δεν έχω δύναμη να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά», είπε στη γιατρό και εκείνη του εξήγησε ότι αυτό οφείλεται στο ότι είναι αφυδατωμένος και τον ενημέρωσε ότι θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο να του χορηγήσουν περισσότερους ορούς.

«Νομάδες δεν έχω καλά νέα. Ο Νάσος πρέπει να αποχωρήσει να πάει στο ιατρείο γιατί δεν αισθάνεται καθόλου καλά, δεν έχει τη δύναμη να αγωνιστεί. Θα επιστρέψετε στις περιοχές σας θα τα πούμε αύριο αν ο Νάσος μπορεί να αγωνιστεί αν όχι δεν μπορεί θα ακυρωθεί το αγώνισμα και θα είναι υποψήφιοι ο Νάσος και ο Dimar», ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας με τον Ορέστη Τσάνγκ αν συμβεί αυτό να τη γλιτώνει καθώς ήταν ο τρίτος μονομάχος.

Ποιον έβγαλε μονομάχο ο αρχηγός Στέλιος Χανταμπάκης;

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος επέστρεψε από το νοσοκομείο αλλά εμφανώς εξαντλημένος  μπήκε στην αρένα να μονομαχήσει με τον Ορέστη Τσάνγκ καθώς ο τρίτος μονομάχος, ο Dimar λόγω τραυματισμού νοσηλεύεται και αυτομάτως είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η μάχη δόθηκε ανάμεσα στον Ορέστη Τσάνγκ και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Οι δύο παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τον Νάσο αν και ασθενή να παίρνει το προβάδισμα στο ξεκίνημα του αγώνα. «Τρέμω ολόκληρος. Με ενοχλεί ο ήλιος και ανεβάζω παλμούς αλλά θα παίξουμε άλλο ένα και θα τελειώσουμε», δήλωσε ο παίκτης συζητώντας με τον Ορέστη Τσάνγκ που τον πλησίασε να δει αν νιώθει καλά. Ποιος παίκτης κατάφερε να κερδίσει;

Η μάχη δόθηκε πραγματικά σώμα με σώμα καθώς το σκορ ήταν πολύ κοντά.

Τελικά κέρδισε ο Νάσος. Οι δύο παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Dimar και ο Νάσος.

Μία έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Nomads 2. 

Ο Σάββας Πούμπουρας τους ενημέρωσε ότι θα τους κάνει ερωτήσεις που έστειλαν χρήστες του twitter. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ρωτήθηκε ποια είναι η ομορφότερη γυναίκα που πέρασε από το Nomads και εκείνος είπε την Ντάρια.

Όταν ρωτήθηκε η Μαριάννα γιατί απομακρύνθηκε από την Αθηνά κι αν μαλώσανε η παίκτρια εξήγησε ότι υπήρξαν μικροπαρεξηγήσεις άνευ σημασίας αλλά κάθισαν τα συζήτησαν και πλέον είναι όλα καλά.

Η ερώτηση που δέχτηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ποιον παίκτη θα επέλεγε αν πήγαινε τελικό σαν αντίπαλο και απάντησε τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Στον Αλέξανδρο Σίαρς μία τηλεθεάτρια τον ρώτησε αν τον παντρεύει η μάνα του και απάντησε ότι στην κατάλληλη τον δίνει.

Οι ερωτήσεις τους έφεραν σε αμηχανία αλλά απάντησαν σχεδόν σε όλες.

Ο Σάββας Πούμπουρας ενημέρωσε τους παίκτες του Nomads πως ο Δημήτρης Μαρμαράς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι των μονομάχων, καθώς παρέμενε κλινήρης. Έτσι, ο Dimar, έγινε αυτόματα ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και στη μονομαχία θα έπαιρναν μέρος μόνο ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Ορέστης Τσανγκ.

Ο αγώνας, τελικά, πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα με τον Ορέστη Τσανγκ να παίρνει τη νίκη και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο να γίνεται ο δεύτερος υποψήφιος.

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης ο Δημήτρης Μαρμαράς.

Την επόμενη Κυριακή θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων του Nomads, με τον Σάββα Πούμπουρα να ανακοινώνει στους παίκτες την διαδικασία με την οποία θα μπουν στην ένωση. Μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Δημήτρη Μαρμαρά, στο παιχνίδι έμειναν 13 παίκτες. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Μαριάννα Καμαρωτάκη ψηφίστηκαν να είναι οι αρχηγοί γι’ αυτή την εβδομάδα και ως εκ τούτου πέρασαν απευθείας στην ένωση.

Εντός της εβδομάδας θα διεξαχθούν τρία αγωνίσματα και η ομάδα που θα κερδίζει στο κάθε ένα, θα στέλνει έναν παίκτη στην ένωση. Δηλαδή, άλλοι τρεις παίκτες θα προστεθούν στη λίστα της ένωσης μαζί με τους αρχηγούς. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουν μείνει οκτώ παίκτες, οι οποίοι θα τεθούν στη διάθεση του κοινού. Οι πέντε με τις περισσότερες ψήφους θα μπουν στην ένωση, ενώ οι άλλοι τρεις θα αποχαιρετήσουν τη Μαδαγασκάρη.

«Οι αρχηγοί αυτής της εβδομάδας θα είναι οι τελευταίοι και θα πάρουν το χρυσό εισιτήριο για την ένωση. Στο τέλος της εβδομάδας, για να σας ενημερώσω πως θα γίνει η διαδικασία, πέντε παίκτες, οι δύο αρχηγοί και οι τρεις που θα ψηφιστούν από τις νικηφόρες ομάδες, οι οποίες θα επιλέξουν ποιους θα στείλουν στην ομάδα της ένωσης, οι πέντε αυτοί θα είναι οι σίγουροι. Οι υπόλοιποι θα τεθείτε στη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού. Πέντε από εσάς με τις περισσότερες ψήφους θα περάσουν στην ομάδα της ένωσης, ενώ οι τρεις θα μας αποχαιρετήσουν», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor