Kαζάνι που βράζει το #GNTM! Τα βέλη στην Βίκυ, τα καρφιά και οι καυγάδες εντός και εκτός σπιτιού!

Tι θα δούμε απόψε; Γιατί θα τσακωθούν Μικαέλλα και Εύη; Ποιές έκοψαν το καλημέρα; 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

"Με τον καιρό είδα κάποια πράγματα που έγιναν μέσα στο σπίτι και αποφάσισα να μην μείνω ουδέτερη..."

Η Άννα Τσακουρίδου αποχώρησε από το GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου. Εκεί, είχε πολλά να εξομολογηθεί στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, για τη ζωή μέσα στο σπίτι του GNTM και όσα δεν έχουν δείξει οι κάμερες.

«Στην αρχή είχα μια καλύτερη σχέση με την «τριάδα της φωτιάς», ουδέτερη στάση. Με τον καιρό είδα κάποια πράγματα που έγιναν μέσα στο σπίτι και αποφάσισα να μην μείνω ουδέτερη και να την κάνω σιγά σιγά. Είδα πολύ μεγάλη διαφορά στη συμπεριφορά μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ήθελαν να φανεί στον κόσμο ότι έχουν καλύτερη σχέση μαζί μας από αυτή που πραγματικά είχαν.

Όταν έφυγε η Μέγκι είδαμε ότι δεν τα πήγαιναν καλά η Μικαέλα με την Εύη. Η Μέγκι είχε πολύ αρνητική ενέργεια, μας κοιτούσε περίεργα, εμένα μου έριχνε δολοφονικά βλέμματα», ανέφερε η Άννα Τσακουρίδου.

Μετά την αποχώρηση της Άννας Τσακουρίδου από το Greece's Next Top Model, η Ξανθή Τζερεφού μίλησε στην κάμερα του star για την κόντρα της με την Ειρήνη Ερμίδου. Την ίδια ώρα η άλλη Άννα έριξε τα καρφιά της στην Βίκυ Καγιά και από το τρέιλερ για τα όσα θα δούμε απόψε προδίδει ότι το σπίτι είναι ένα καζάνι που βράζει. 

Η Ξανθή τόνισε πως δέχεται συνέχεια λεκτική επίθεση από την Ειρήνη για το θέμα των κιλών της.

Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Δεν θα έβγαινα με την Ειρήνη έξω. Μου κάνει έντονη επίθεση στο θέμα των κιλών μου. Πρέπει να σκέφτεται αυτά που λέει πρώτα. Ήταν ένα σχόλιο πολύ αγενές που δεν θα έπρεπε να γίνει. Ήρθε να μου ζητήσει τα ρέστα μετά την επίθεση και κατέληξε να με βρίζει και να με λέει μάλιστα και κομπλεξική. Εμένα που έχω βγει στην ελληνική τηλεόραση και έχω μιλήσει για plus size, έχω μιλήσει για διαβήτη. Θεωρώ για την ψυχική μου ηρεμία να μην έχω καμία σχέση με την Ειρήνη. Θεωρώ ότι είναι τοξική για εμένα και τη βγάζω έξω»! 


H Άννα Αμανατίδου δεν τα έχωσε σε κάποια κοπέλα από το Greece’s Next Top model αλλά… στην Βίκυ Καγιά! Τι είπε η Άννα για τη Βίκυ, που σίγουρα όταν δει η κριτής του ριάλιτι μοντέλων το βίντεο, δε θα της αρέσει;

Η Άννα είπε: «Δεν νομίζω ότι είμαι από τις αγαπημένες της Βίκυς, μου βάζει πάντα τον ορισμό σέξι και δεν με στηρίζει ποτέ… Μετά από πάρα πολύ προσπάθεια, δεν μπορώ να γίνω η αγαπημένη της Βίκυς Καγιά και δε θα γίνω ποτέ. Το πιστεύω αυτό»! 

Η Μικαέλα Φωτιάδη αποκάλυψε μετά την αποχώρηση της Άννας Τσακουρίδου από το Greece's Next Top Model, τον καβγά δύο κοριτσιών που δεν είδαμε ποτέ.

 Η Μικαέλα απάντησε στην κάμερα της εκπομπής του Star «Στη Φωλιά των κου κου» ένα έχει συμβεί κάτι που δεν ξέρουμε και έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα. 

Η Μικαέλα είπε: «Έχει τσακωθεί η Αμανατίδου με την Ερμίδου… οπότε το κλίμα είναι κάπως στο σπίτι τώρα. Αυτές οι κοπέλες πριν ήταν φίλες και τώρα δεν είναι…»! 

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Μικαέλα!

Φανατικός τηλεθεατής του Greece’s Next Top Model είναι ο Γιάννης Μπορμπόκης μιας και η αγαπημένη του, Μικαέλα Φωτιάδη παραμένει ακόμα στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

 Αυτή τη φορά τα έβαλε ο Γιάννης με την ατάκα του Δημήτρη Σκουλού στην Άννα Αμανατίδου. 

Η Άννα Αμανατίδου είχε μία από τις δυο καλύτερες φωτογραφίες και ο Δημήτρης Σκουλός τη σύγκρινε με την Ιρίνα Σάικ. Ο φωτογράφος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι όπως δεν γίνεται να μη βγαίνει σέξι η 32χρονη Ρωσίδα, το ίδιο συμβαίνει και με την Άννα.

Αυτά είδε ο Γιάννης Μπορμπόκης, ο οποίος ανέβασε στα instastories μια φωτογραφία της ΙρίναΣάικ και έγραψε: «Αυτή είναι η Ιρίνα Σάικ και συγγνώμη, αλλά δεν έχει καμία σχέση με καμία Αμανατίδου. Έλεος. Αυτή είναι η Ιρίνα».

Η Ειρήνη Στεριανού έχει μία μακρόχρονη σχέση και μίλησε για τον αγαπημένο της στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Πρόκειται για τον Μανώλη Κολονέλλο, επιχειρηματία που προέρχεται από γνωστή οικογένεια που δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Είναι μαζί σχεδόν πέντε χρόνια όπως είπε η Ειρήνη και δεν την ζηλεύει καθόλου. Μάλιστα την στήριξε και στα Πελοποννησιακά καλλιστεία που πήρε μέρος και στη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Και μπορεί ο Μανώλης να μην ζηλεύει, όμως η Ειρήνη δηλώνει φουλ ζηλιάρα.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ειρήνη Στεριανού στα instastories της με τον αγαπημένο της, αλλά και τα όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον αγαπημένο της!

Τι συνέβη και παρενέβη η Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»;

Η Μέγκι μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη γιατί δέχτηκε πολλά μηνύματα από φίλους της που ανησυχούσαν για την υγεία της.

Η Μέγκι είπε: «Δεν ισχύει ότι μου επιτέθηκαν σε σούπερ μάρκετ. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η δημοσίευση και από πού. Μου στέλνουν πολλοί άνθρωποι μηνύματα για να μάθουν αν είμαι καλά στην υγεία μου και τι έχει συμβεί, γι’ αυτό βγήκα να μιλήσω… Δεν έχει συμβεί τίποτα. Είμαι μια χαρά και δεν μου έχει επιτεθεί κανείς. Όλα καλά»!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τις δηλώσεις της! 

Ούτε καλημέρα δε θα ανταλλάζουν από εδώ και πέρα πάντως η Ειρήνη Ερμίδου και η Ξανθή Τζερεφού!

Η σχέση των δύο κοριτσιών θα φτάσει στα άκρα μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model!  Η Ξανθή θα τη ρωτήσει: «Ούτε καλημέρα;» και η Ειρήνη θα απαντήσει: «Ναι, ούτε καλημέρα»! Και το plus size μοντέλο θα της πει: «Έγινε» και θα σηκωθεί από τον καναπέ προκειμένου να μην είναι στον ίδιο χώρο. 
Γιατί η Ειρήνη θα τα πάρει στο κρανίο ξανά με την Ξανθούλα; Τι θα συμβεί και δε θα λένε ούτε γεια μέσα στο σπίτι του Next Top Model; 

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!

Tην ίδια ώρα, μία φωτογράφιση θα φτάσει στα άκρα τα κορίτσια στο σπίτι του ριάλιτι.

Καμία κοπέλα δε θα κατορθώσει να κάνει μία υπέροχη λήψη με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση. Ένταση ακόμα και ανάμεσα στην Εύη Ιωαννίδου και τη Μικαέλα Φωτιάδη. Θα πέσουν οι μάσκες… Θα τσακωθούν οι δύο άλλοτε φίλες. Τι θα πει η μία στην άλλη για τη φωτογράφισή της; Ποια θα έχει τη χειρότερη λήψη και θα αποχωρήσει; 

Δείτε τη φαρμακερή ατάκα της Μικαέλα στην Εύη και την αντίδρασή της!

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»