Τα έσπασε όλα ο Κύπριος! Έχασε τον έλεγχό του ο Dimar στο #NomadsGR!

Η κατάρρευση της Ντάριας και ο τραυματισμός του μισθοφόρου! Ούτε σε αυτό το έπαθλο επικοινωνίας μίλησε η Αλεξανδράκη με τον Μηλιώνη! Η αντίδρασή της!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η πρώτη ημέρα μετά την μετακίνηση του παίκτη!

Ποιες οι αντιδράσεις των Επίλεκτων; Η αλήθεια είναι πως ο Ντιμάρ είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης και ένα πολύ καλό παιδί.

Οι Επίλεκτοι αντιλήφθηκαν το "λάθος" τους και άρχισαν ήδη να μετανιώνουν που τον έστειλαν στους Εισβολείς.

Οι Εισβολείς από την άλλη χάρηκαν πάρα πολύ για την μεταφορά του και υποδέχτηκαν εκείνον και τον τραυματία Νάσο Παπαργυρόπουλο,φτιάχνοντας μάλιστα και ρύζι με μάνγκο.

Δείτε το βίντεο:

Οι πρώτες μέρες για τον Δημήτρη Dimar Μαρμαρά ή κατά κόσμον Δημήτρης Μαρμαράς στο «στρατόπεδο» των Εισβολέων, φαίνεται πως πέρασε ιδανικά αφού είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες της νέας του ομάδας.

Ο Dimar ρωτήθηκε από τον Σάββα Πούμπουρα πώς είναι οι πρώτες στιγμές του με τη νέα του ομάδα καθώς οι Επίλεκτοι τον «έδιωξαν» για να πάει στους αντιπάλους, και τότε ο Κύπριος παίκτης παραδέχτηκε: «Να πω την αλήθεια περίμενα να με σνομπάρουν».

Όμως πρόσθεσε πως όχι μόνο δεν τον σνόμπαραν αλλά τον αγκάλιασαν με αγάπη. «Όταν είπα πως πεινάω, τα παιδιά μου έδωσαν έξτρα φαγητό και εκείνο που δεν περίμενα, ήταν πως οι Εισβολείς είναι τόσο ‘διαβασμένοι’».

Ο ίδιος παίκτης πρόσθεσε πως οι Εισβολείς έχουν φτιάξει πολύ όμορφη τη Σαβάνα όπου ζουν καθώς έχουν κάνει δικές τους κατασκευές για να είναι πιο άνετη η διαβίωσή τους εκεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το παιχνίδι…

O Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε για την οικογένεια του και μας έκανε να λιώσουμε. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως περιμένει το έπαθλο επικοινωνίας.

Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του και το γνωρίζουμε για αυτό και δήλωσε πως μπορεί να λείπει μόνο μια εβδομάδα, ωστόσο ήδη του λείπουν.

Δείτε το βίντεο:

Ένα ματς στο αγώνισμα Επίλεκτων εναντίον Εισβολέων έφτασε στα όριά της την Ντάρια Τουρόβνικ η οποία κατέρρευσε μετά το τέλος του.

Η Ντάρια αντιμετώπιζε την Αθηνά και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να την κερδίσει όμως όταν αυτό έγινε με χίλια… βάσανα από την Νταρία, η παίκτρια των Εισβολέων κατέρρευσε!

Με το που πήρε τον πόντο για την ομάδα της, έπεσε κάτω, έκανε εμετό και δεν αισθανόταν καθόλου καλά. Αμέσως έσπευσε η γιατρός της παραγωγής δίπλα της για να δει τι της συμβαίνει και να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Όπως διαπιστώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, η Ντάρια ένιωσε έντονη δυσφορία και πιέστηκε πολύ, έφτασε στα όριά της και τελικά κατέρρευσε, όμως επανήλθε σχετικά εύκολα, αφού ήπιε λίγο νερό και ηρέμησε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο…

Όλοι οι παίκτες θέλουν πολύ τη νίκη, ενώ δεν λείπουν και οι ατυχίες. 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λοιπόν, ήρθε αντιμέτωπος με τον Δήμο Χαριστέα και παρόλο που πήρε τη νίκη, έπεσε στο έδαφος επειδή πονούσε πολύ. Αμέσως όλοι οι συμπαίκτες του έτρεξαν κοντά του, ενώ γιατρός της παραγωγής βρέθηκε από πάνω του για να τον φροντίσει. 

«Αν και τραυματίας, το πήρες», του είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ ο Dimar δεν δίστασε να του δώσει ένα φιλί στο μέτωπο.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί...

Το συγκεκριμένο αγώνισμα μάλλον δεν του «ταίριαξε» και πολύ, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί. 

Αρχικά, εκνευρίστηκε με τους συμπαίκτες του που του μιλούσαν όλοι μαζί και του έδιναν οδηγίες την ώρα που έπαιζε. 

«Ένας ένας να μου μιλάτε, σας το είπα. Δεν δέχομαι να χάνω ρε φίλε. Τρία παιχνίδια και να μην πάρω μια νίκη;», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης, ενώ άρχισε να κλωτσάει και να πετάει τη μπάλα. 

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Ντάρια πήγε κοντά του για να τον ηρεμήσει κι εκείνος της είπε χαρακτηριστικά: «Όχι, μη μ'ακουμπάς...»

Πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες του με όλα αυτά; 

Ποιοι κέρδισαν;

Το αγώνισμα ήταν δύσκολο αλλά κέρδισαν το προβάδισμα!

Παρόλο που οι Εισβολείς θα έλεγε κανείς πως είναι συνηθισμένοι σε τέτοια αγωνίσματα και ενώ ξεκίνησαν καλά τελικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν!

Οι Επίλεκτοι κατάφεραν να βρεθούν μπροστά και με την τελική αναμέτρηση του Μάικ να κερδίσουν για ακόμη μια φορά την επικράτεια.

Δείτε το βίντεο:

Ο κακός χαμός και μια ένταση επικράτησε ανάμεσα στους Επίλεκτους και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στον Χρήστο Βασιλόπουλο και την Αθηνά Κωστοπούλου.

Μπορεί να κέρδισαν, ωστόσο οι ένταση επικράτησε! Οι δυο παίκτες τσακώθηκαν για τα...αυγά! Συγκεκριμένα την ώρα της μοιρασιάς, η Αθηνά έκανε ένα παράπονο πως ο Σίαρς παίρνει τα μεγαλύτερα αυγά και έκανε τον Βασιλόπουλο να βγει εκτός εαυτού.

Ο ίδιος επιτέθηκε στην Αθηνά, λέγοντάς της πως είναι ντροπή να μιλάει έτσι. Οι ένταση μεταφέρθηκε και στους υπόλοιπους παίκτες, όταν πήρε τον λόγο ο Μάικ και έκανε παράπονα για την ζάχαρη λέγοντας της πως εκείνη παίρνει λίγο περισσότερη από όλους.

Δείτε το βίντεο:

Μπορεί οι ίδιοι να το αρνούνται αλλά...

Φήμες λένε πως ο Δήμος Χαριστέας και η Αθηνά Κωστοπούλου, έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι. Αυτό διαπίστωσε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία προσπάθησε να τους...παντρέψει.

Οι ίδιοι μπορεί να μην σχολιάζουν κάτι για αυτό ωστόσο η χημεία μεταξύ τους είναι φανερή.

Δείτε το απίστευτο σκηνικό:

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν αντέχει μακριά από τον αγαπημένο της Δημήτρη Μηλιώνη και το δείχνει κάθε στιγμή.

Από την ώρα που μπήκε στο Nomads 2, αυτό είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης. 
Μάλιστα στο επεισόδιο, είδαμε πως η ομάδα της κέρδισε την «Επικράτεια», άρα και το έπαθλο επικοινωνίας κι εκείνη δεν έχασε ευκαιρία να έρθει σε επαφή μαζί του, ακόμη κι αν δεν μίλησαν τελικά.

Μίλησε στο τηλέφωνο με την κολλητή της και αμέσως ρώτησε για τον καλό της, για να μάθει νέα του. 

«Να πάρεις τώρα που θα κλείσουμε τον Δημητράκο μου. Με το που θα κλείσουμε και να του πεις ότι τον αγαπάω πάρα πάρα πολύ, μου λείπει και σκέφτομαι μόνο εκείνον όλη την ώρα, 30 ώρες τη μέρα, μόνο εκείνον και ξανά τον ίδιο επανάληψη...», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω... 

Η ένταση καλά κρατεί!

Χαμός θα επικρατήσει και στο αυριανό επεισόδιο καθώς θα υπάρξει ένταση ανάμεσα στον Αλέξανδρο Σίαρς και την Αθηνά Κωστοπούλου!

Εκτός του καυγά, βλέπουμε και την ομάδα των Εισβολέων να προσπαθήσει να βρει τι φταίει για τις συνεχόμενες ήττες και να βρει λύσεις για να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση!

Δείτε το trailer:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της