Αφού σκοτώθηκαν θρήνησαν την αποχώρηση του πυρήνα της φωτιάς στο #GNTM!

Ένταση! Ο Σκουλός σταυροκοπιόταν και η Καγιά ενοχλήθηκε: «Δεν καταλαβαίνω τους υπαινιγμούς»

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Άναψε φωτιές το παιχνίδι του αναπτήρα! Αποκαλύφθηκαν αντιπάθειες που δεν περιμένατε!Οι απαντήσεις δεν άρεσαν καθόλου σε κάποιες κοπέλες...

Η ιδέα για το πιτζάμα πάρτι στο σπίτι του GNTM ξεκίνησε με  στόχο τη διασκέδαση, αλλά δημιούργησε εντάσεις ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, όταν τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν το παιχνίδι του αναπτήρα. Ερωτήσεις όπως «Ποια νομίζεις ότι «σπέρνει τη διχόνοια;», «Ποια νομίζεις ότι είναι διπρόσωπη;», «Ποια νομίζεις ότι δεν θα έπρεπε να έχει μπει ποτέ στο GNTM;», «Ποια αντιπαθείς πιο πολύ;» πυροδότησαν το κλίμα ανάμεσα στις κοπέλες, αφού σε κάποιες οι απαντήσεις δεν άρεσαν καθόλου!

Πώς αντέδρασε η Ιωάννα Σαρρή όταν η Εύη της πέταξε τον αναπτήρα απαντώντας πως την αντιπαθεί;

Μέγκι και Εύη τα έβαλαν με τη Μικαέλα!

Το παιχνίδι και όσα ειπώθηκαν το βράδυ σε αυτό, δημιούργησαν εκνευρισμό ανάμεσα στην τριάδα – φωτιά.  «Δεν θα μου πεις ούτε εσύ, ούτε η Εύη ούτε κανείς με ποιον θα μιλάω» ωρυόταν η Μικαέλα Φωτιάδη που διαμαρτυρήθηκε πως οι δύο τους την έβαλαν στη γωνία μετά τις απαντήσεις της. Η Μέγκι με τη σειρά της έκρινε πως τα υπόλοιπα κορίτσια έπαιξαν το παιχνιδάκι τους και πέτυχαν το σκοπό τους να σπείρουν διχόνοια ανάμεσα τους.

«Πρέπει να δώσουμε αναφορά στην Ερμίδου και να αιτιολογήσω το γιατί είμαστε μαλωμένες, επειδή κάθομαι σε διαφορετική θέση στο λεωφορειάκι!» έλεγε ενοχλημένη η Εύη όταν βρίσκονταν στην κουζίνα.

«Το πώς κρίνει η καθεμία τον χαρακτήρα της άλλης εδώ μέσα, είναι δικό της πρόβλημα. Δεν θα σας πω εγώ τι θα κάνετε. Να κρίνετε εσείς με ποιες θα μιλάτε. Εγώ δεν θέλω να μιλήσω με καμία», έλεγε εκνευρισμένη η Μέγκι, ενώ η Μικαέλα της απάντησε: «Και εγώ δεν θέλω να μιλήσω με καμία. Κουράστηκα» και σηκώθηκε και έφυγε!

Για άλλη μία φορά, ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση την ώρα της αποκάλυψης των λήψεων των κοριτσιών.

Σε κάποια από τις κοπέλες λοιπόν, η Βίκυ Καγιά άρχισε να λέει στην κοπέλα ότι δεν ήταν καθόλου καλή η φωτογραφία της και όταν ήρθε η σειρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να κρίνει τη διαγωνιζόμενη είχε εντελώς διαφορετική άποψη από τη Βίκυ.

Τότε ο Δημήτρης Σκουλός έκανε τον σταυρό του σχολιάζοντας πως ευτυχώς υπήρξε κάποιος που είδε πόσο ωραία ήταν η φωτογραφία της κοπέλας σχολιάζοντας μάλιστα: «νόμιζα τόση ώρα πως βλέπετε άλλη φωτογραφία τόση ώρα» αφήνοντας να φανεί η αντίθεσή του στην κριτική της Βίκυς Καγιά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι απάντησε η Βίκυ Καγιά και πόσο πολύ ενοχλήθηκε…

Η δοκιμασία ήθελε τα κορίτσια του Greece' s Next Top Model να είναι οι… νύφες που το έσκασαν.

Οι περισσότερες κοπέλες δεν έδωσαν την κατάλληλη λήψη με τη Μέγκι να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη για τη λήψη της καθώς δεν έδωσε στον φακό το αποτέλεσμα που ήθελε.

 
Πάντως, όταν ολοκληρώθηκε η δοκιμασία και πριν τα κορίτσια βρεθούν μπροστά στους κριτές για τη στιγμή της αποχώρησης, η Μικαέλα Φωτιάδηδεν έκρυψε την επιθυμία της να φύγει εκτός παιχνιδιού η Άννα Αμανατίδου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να φύγει η Αμανατίδου. Δεν θέλω να τη βλέπω, δεν ξέρω γιατί».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε…

Για τη δοκιμασία αποχώρησης τα υποψήφια μοντέλα ντύθηκαν νύφες σε απόδραση με φωτογράφο τον Αποστόλη Κουκουσά και εκείνη που είδε την έξοδο από το σπίτι του GNTM ήταν τελικά η Μέγκι Ndrio.

Η δική της φωτογραφία και της Ροζάνας ήταν οι δύο χειρότερες σε αυτή τη δοκιμασία και οι κριτές αποφάσισαν την αποχώρηση της Μέγκι. Την ίδια ώρα οι «κολλητές» της από την τριάδα – φωτιά όπως την έχουν χαρακτηρίσει, κατέρρεαν στο άκουσμα του ονόματος της. Η Εύη μάλιστα έκλαιγε με αναφιλητά, κάτι που προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τις υπόλοιπες κοπέλες που σχολίαζαν το «θρήνο» της, ως κάτι υπερβολικό.

Χαρακτηριστικό ήταν πως ακόμα και στον αποχαιρετισμό η τριάδα θέλησε κατά κάποιο τρόπο να μείνει μόνη της στα πλάνα, με τις υπόλοιπες κοπέλες να διστάζουν να χαιρετίσουν τη Μέγκι…

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το Greece’s Next Top Model η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram.

«Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Ειδικά όλα τα fan club μου. Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Ούτε και με όλους αυτούς που με κρίνουν».

Η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε για την φίλη της που έφυγε από το σπίτι του ριάλιτι.

 Η Μικαέλα αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Μέγκι. «Έχει σπάσει η τριάδα μέσα στο σπίτι, όμως είμαι σίγουρη ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι θα ξαναενωθούμε. Άλλωστε οι δυνατές φιλίες μένουνε. Εννοείται πως με στενοχώρησε πάρα πολύ που έφυγε η Μέγκι, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Ήθελα να φανώ δυνατή μπροστά της γιατί κι εκείνη δεν έκλαιγε, μου έλεγε “μην κλάψεις να είσαι δυνατή εγώ θα είμαι καλά έξω από το σπίτι θα βρω τον εαυτό μου”, όμως εγώ λύγιζα συνέχεια κι έκλαιγα. Ένιωσα λες κι έφυγε η αδερφή μου από το σπίτι και μία πολύ θετική μου δύναμη».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως θα είναι πιο χαρούμενη εκτός σπιτιού θα βρει τον εαυτό της, δεν ήταν ο εαυτός της. Η Μέγκι δεν μπορεί την πίεση, την διπροσωπία κι όλα αυτά που γίνονται. Είχε θέματα με την Αμανατίδου και τρελαινόταν συνέχεια δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στις φωτογραφίσεις της. Η Μέγκι με την Αμανατίδου είχαν κάποια προηγούμενα, από πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Γιατί η Αμανατίδου μιλούσε άσχημα πίσω από την πλάτη της και η Μέγκι δεν σηκώνει και πολλά, οπότε γινόταν έξαλλη».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Άννα Αμανατίδου, που σημείωσε:

«Η Μικαέλα με την Εύη κράζονται. Και on camera! Δεν θεωρώ ότι είναι φιλία όταν κράζομαι και λέω πράγματα πίσω από την πλάτη του άλλου. Έχει φανεί ότι δεν υπάρχει πραγματική φιλία. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω παρέα με τα κορίτσια από την τριάδα. Θέλω ειλικρίνεια στη ζωή μου. Θέλω να με κοιτάζουν στα μάτια και δεν θα τρέφουν κάποιο ανταγωνισμό. Θέλουν να είναι πάντα ανώτερες, όταν δεν είναι σπάζονται… οπότε δεν μου ταιριάζουν καθόλου».

Τελευταία μίλησε Χριστιάννα Σκούρα, που εξήγσηε ότι δεν ενστερνίζεται την άποψη για τον όρο «τριάδα φωτιά». Στη συνέχεια εξήγησε: «Είναι τρεις απλές κοπέλες που συμμετέχουν, όπως κι εμείς οι υπόλοιπες. Για εμένα η πιο συμπαθής είναι η Μέγκι. Θεωρώ ότι είναι πιο κοντά στην αλήθεια. Τις άλλες δύο δεν τις συμπαθώ, δεν τις εκτιμώ και δεν τις σέβομαι και δεν μου αρέσει και καθόλου και ο τρόπος που εκφράζονται. Νομίζω ότι οι ίδιες έχουν αποστασιοποιηθεί. Η συμπεριφορά τους ενοχλεί, ο τρόπος που μιλάνε, ο τρόπος που κινούνται, δεν υπάρχει μόρφωση, δεν υπάρχει παιδεία κατά τη γνώμη μου και είναι άσχημο που συμβαίνει αυτό».  

Η Χριστιάννα βέβαια αποκάλυψε την αλήθεια και για την καταγωγή της Μέγκι, η οποία όπως φαίνεται είναι από την Αλβανία. «Η Μέγκι είναι το κορίτσι που συμπαθούσα περισσότερο από τα τρία κορίτσια. Ίσως να φταίει και που είμαστε από την ίδια χώρα και είχαμε έρθει πιο κοντά μέσω αυτού», δήλωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες