Η επιστροφή της Αλεξανδράκη, η συνομιλία με τον σύντροφο και η αλλαγή ομάδας του Κύπριου στο #ΝomadsGR

Ντάρια και Καλλέργη στον τάκο! Ποια αποχώρησε; Η συνήθης ύποπτη ή η Κύπρια;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Μάριος Ακριβόπουλος προσπάθησε να την πείσει να μην αποχωρήσει και της μίλησε για τον σύντροφό της, τον Δημήτρη.

Η νύχτα είχε πέσει, οι επίλεκτοι χαλάρωναν στο κατάλυμά τους όταν ξαφνικά είδαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να βγαίνει από τη θάλασσα και να τους πλησιάζει. Αμέσως πήγαν κοντά της και την αγκάλιασαν, με την ίδια να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να βάζει τα κλάματα. «Αυτό δεν το έχω ξαναπάθει στη ζωή μου. Σωματικά να είμαι μια χαρά, να μην έχω κανένα πρόβλημα και ξαφνικά να βρίσκομαι σε ένα κρεβάτι επειδή δεν είμαι καλά ψυχολογικά και να καίγομαι στον πυρετό. Δεν είμαι καλά», είπε στους συμπαίκτες της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Όσα χρόνια είστε μαζί, μπορεί να πληγώνεται κι αυτός επειδή είναι μακριά σου, μπορεί να πονάει ίσως και πιο πολύ από σένα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα σε απορρίψει γι’ αυτό και μόνο. Αποδεικνύεις με όλο αυτό που θα κάνεις ότι αξίζεις. Και αξίζεις. Θα διαψεύσεις τους πάντες. Έχεις μια ιδιόμορφη τρέλα, η οποία είναι πιστεύω κι αυτή που σ’ αγάπησε αυτός ο άνθρωπος και είστε μαζί, ο Δημήτρης. Είσαι πάρα πολύ καλό παιδί, έχεις τεράστια καρδιά. Εγώ πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μαζί σου και θα σε αγκαλιάσει όταν γυρίσεις. Η πραγματική αγάπη εκεί κρίνεται, στα δύσκολα», της είπε ο Μάριος Ακριβόπουλος.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού μίλησε με τους συμπαίκτες της έφυγε από το νησί, ωστόσο, δεν ξεκαθάρισε τι πρόκειται να κάνει. 

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους επίλεκτους του Nomads, καθώς όταν γύρισαν στο Νησί, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν εκεί. Χαρούμενη και ανανεωμένη επέστρεψε πίσω και τους εξήγησε ότι μίλησε με τον σύντροφό της και όλα είναι καλά.

«Μίλησα με τον Δημήτρη εξαιτίας σας γιατί κερδίσατε το έπαθλο επικοινωνίας. Παρουσία ατόμου της παραγωγής μιλήσαμε και μου είπε ότι είναι καλά, ότι όλα είναι καλά, να συνεχίσω να είμαι στο παιχνίδι, να μην κάνω τρέλες. Ξέρει ότι τον αγαπάω πολύ και μου είπε ότι “κι εσύ ξέρεις ότι σε αγαπάω πάρα πολύ”», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ο Ορέστης Τσάνγκ τραγούδησε Σάκη Ρουβά και έκανε και χορογραφία πριν το αγώνισμα 

Σηκώθηκε μετά από παράκληση των συμπαικτών του και τραγούδησε Σάκη το κομμάτι «Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ξέσπασε σε γέλια με τον Σάββα Πούμπουρα να τον ρωτάει γιατί γελάει και εκείνος να απαντάει: «Σκεφτόμουν τον Σάκη τι θα λέει στο σπίτι. Θα βλέπει έναν Κινέζο…». «Είναι κινέζικο τραγούδι», σχολίασε γελώντας και ο παρουσιαστής. «Κοίταξε Σάββα κι εμείς προσπαθούσαμε να διασκεδάσουμε στη Σαβάνα γιατί την επόμενη τα κορίτσια θα είχαν δύσκολη μέρα οπότε αφού φάγαμε όλοι μαζί το ριζάκι μας.. Πήρα τα ηνία κι άρχισα το τραγούδι και έτσι διασκεδάσαμε», είπε ο Ορέστης.

Οι επίλεκτοι ψήφισαν... Το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο κι έτσι οι εισβολείς επέλεξαν ποιον από τους δύο που ισοβάθμησαν θέλουν στην ομάδα.

Λίγο πριν τη σημερινή αποχώρηση από το Nomads, ο Σάββας Πούμπουρας άφησε κόκαλο όλους τους παίκτες, με αυτό που τους είπε. Ο γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε πως οι επίλεκτοι θα πρέπει να ψηφίσουν και να στείλουν έναν άντρα στην αντίπαλη ομάδα.

Οι Μάριος Ακριβόπουλος και Δημήτρης Μαρμαράς ισοβάθμησαν με τρεις ψήφους, ενώ από μία πήραν οι Δήμος Χαριστέας, Χρήστος Βασιλόπουλος, Αλέξανδρος Σίαρς και Γρηγόρης Μόργκαν.

Στη συνέχεια, ο Σάββας Πούμπουρας ζήτησε από τους εισβολείς να επιλέξουν ποιον από τους δύο θέλουν στην ομάδα τους. Ως αρχηγός, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε πως απόφαση της ομάδας είναι να πάρουν τον Δημήτρη Μαρμαρά.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είχε τραυματιστεί και βρισκόταν υπό ιατρική παρακολούθηση και κανείς δεν ήξερε αν τα καταφέρει ή οι γιατροί θα του πουν ότι δεν θα μπορεί να ξαναπαίξει. 

Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε στους παίκτες πώς είναι η κατάσταση υγείας του Νάσου. «Θέλω να σας ανακοινώσω κάτι αγαπητοί Εισβολείς. Οι εξετάσεις του Νάσου είναι καλές και φυσικά είναι εδώ μαζί μας», ανακοίνωσε ο παρουσιαστής. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μπήκε στη live αρένα του παιχνιδιού και δήλωσε: «Ευτυχώς τα νέα είναι καλά. Είχα κι άλλους τραυματισμούς στο γόνατό μου και αυτό το επιβάρυνε αλλά όπως είπαν οι γιατροί πρέπει για λίγες ημέρες ακόμα να μην αγωνιστώ».

Οι συμπαίκτες του χάρηκαν που επέστρεψε καθώς είναι πολύ καλός στα αγωνίσματα και βοηθάει την ομάδα του.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου , η Μαριάννα Καλλέργη και η Ντάρια Τουρόβνικ έδωσαν μάχη σε ένα δύσκολο αγώνισμα στο Nomads 2 με την Ελισάβετ να κερδίζει και τις άλλες δύο κυρίες να βρίσκονται υποψήφιες προς αποχώρηση. 

Καθ’όλη τη διάρκεια του  live οι τηλεθεατές ψήφισαν θετικά ποια παίκτρια θέλει να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είχα μια πολύ όμορφη εμπειρία, γελάσαμε πάρα πολύ. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα και χαίρομαι γιατί δέσαμε και σίγουρα θα κάνουμε παρέα και έξω από δω», δήλωσε η Μαριάννα πριν την ανακοίνωση για το ποια θα φύγει.

«Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ εκρηκτική, έχουμε γεμίσει πληγές. Είναι πολύ σύντομα να φύγουμε τώρα, δεν έχουμε χορτάσει την εμπειρία αλλά από κει και πέρα θα το δείξει ο χρόνος», είπε η Ντάρια. 

Όπως στο Survivor έτσι και στο Nomads. Τα ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως δεν… πάνε στη Μαριάννα Καλέργη, η οποία και πάλι έμεινε πάρα πολύ λίγο. Η πρωταθλήτρια του Muay Thai ολοκλήρωσε τον κύκλο της στη Μαδαγασκάρη και επιστρέφει πίσω στην Αθήνα.

Η Ντάρια Τουρόβνικ πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και παρέμεινε στο παιχνίδι.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ήταν πρώτη εβδομάδα, δεν είχαμε χρόνο, οπότε, δεν ξέρω, περίεργο συναίσθημα. Αλλά και πάλι είμαι χαρούμενη γιατί θα είναι μια δυνατή ομάδα πίσω. Θα τους βλέπω τρώγοντας πατατάκια… Στεναχωρήθηκα, αλλά εντάξει, δεν πειράζει. Θα τους βλέπω από την τηλεόραση», είπε η Μαριάννα Καλέργη.

Στα πρώτα της λόγια μετά την αποχώρησή της από το Nomads, η Μαριάννα Καλέργη δήλωσε σοκαρισμένη και συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω πάθει σοκ. Δεν πειράζει όμως. Ευχαριστώ όλους εκείνους που με στηρίξανε. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και θα τα πούμε σύντομα»! 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά