Μπήκαν στο #ΝοmadsGR οι εισβολείς! Οι αντιδράσεις & ο καυγάς!

Οι επίλεκτοι του Nomads είδαν ένα πειρατικό ιστιοπλοϊκό να πλησιάζει το Νησί. Με το αφρικανικό σύμβολο του πολεμιστή να κυματίζει τα μέλη της ομάδας των επίλεκτων κατάλαβαν πως οι νέοι τους αντίπαλοι, οι εισβολείς έχουν καταφτάσει αλλά ακόμη δεν γνώριζαν ποιοι είναι.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το ανακάλυψαν λίγο πριν το αγώνισμα επικράτειας. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες με στόχο να κερδίσουν τη διαμονή τους στο Νησί και να μην καταλήξουν στη Σαβάνα όπου η διαμονή είναι δύσκολη.

Διαβάστε επίσης: Πόσα θα βάλουν στην τσέπη τους οι Survivors του Nomads;

Η στιγμή έφτασε και οι Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ορέστης Τσανγκ, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Ντάρια Τουρόβνικ και Μαριάννα Καλέργη εισέβαλαν στο Nomads και παρατάχθηκαν δίπλα από τους επίλεκτους, οι οποίοι τους κοιτούσαν αποσβολωμένοι.

Ο πρώτος αγώνας επικράτειας ξεκίνησε και επίλεκτοι και εισβολείς μπήκαν στην αρένα της μάχης.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιάννης Σπαλιάρας στο πρώτο τους παιχνίδι μονομάχησαν σώμα με σώμα με τον Χρήστο Βασιλόπουλο και τον Δήμο Χαριστέα, κρατώντας σε αγωνία το τηλεοπτικό κοινό.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε ένα τραυματισμό στο πόδι με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ανησυχία στους συμπαίκτες του και να βγει εκτός αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα επικράτειας του Nomads, ο Χρήστος Βασιλόπουλος έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να ανασάνει.

Ο μισθοφόρος άρχισε να φωνάζει για το αντιαθλητικό παιχνίδι του αντιπάλου του και τα δευτερόλεπτα που ήταν κάτω οι δύο παίκτες, ο Ορέστης Τσανγκ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και όρμησε στον γνωστό ηθοποιό και τον έσπρωξε.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά, με τους Αναγνωστόπουλο και Βασιλόπουλο να έρχονται σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο, ωστόσο, ο Γιάννης Σπαλιάρας μπήκε ανάμεσά τους για να προλάβει τα χειρότερα.

Μπορεί λοιπόν οι «Εισβολείς» να μπήκαν με πολύ αέρα – λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι όλοι οι παίκτες έχουν υπάρξει ξανά σε ανάλογο παιχνίδι- όμως τελικά ο αγώνας ήταν τόσο δύσκολος που δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Μετά από ένα εξαντλητικό αγώνισμα στην δική τους …πρεμιέρα στο Nomads, οι εισβολείς, αφού τακτοποιήθηκαν στη Σαβάνα, ξάπλωσαν μέσα στην καλύβα το βράδυ και χαλάρωσαν. Μπορεί να έχασαν το παιχνίδι της επικράτειας, ωστόσο, αυτό δεν τους απογοήτευσε, καθώς ήξεραν πολύ καλά ότι θα πέσουν κατευθείαν στα βαθιά.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό μεταξύ τους και μάλιστα ο μισθοφόρος είχε όρεξη για… πλάκα και έριξε επική ερώτηση στον Γιάννη Σπαλιάρα. «Σπαλ, έχεις πάει με Κινέζα;», ρώτησε ο Αναγνωστόπουλος και πήρε την εξής απάντηση: «Μισθοφόρε, δεν θέλω ηλίθιες ερωτήσεις», κι έβαλαν όλοι τα γέλια.

Διαβάστε επίσης:

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι