Το πρώτο μήνυμα Μαριάννας και Γαρυφαλλιάς μετά τις αποχωρήσεις από το #GNTM!

"Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που η τριάδα της φωτιάς ανήκει στο γυναικείο φύλο!" Η Γαρυφαλιά αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι και δείτε σε ποια κορίτσια τα χώνει!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model και έκανε και την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram!

Η καλλονή Μαριάννα Μάντεση δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές με την φωτογραφία της και έτσι ήταν το πέμπτο κορίτσι κατά σειρά, που έφυγε από το ριάλιτι μοντέλων.

Η ίδια δημοσίευσε τη φωτογραφία της που την έκανε να αποχωρήσει από το σπίτι του Next Top Model και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ένα ξεχωριστό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το GNTM για την ευκαιρία που μου δόθηκε να ζήσω αυτή την εμπειρία και όλους εσάς για τη στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ συνεχίζουμε δυναμικά.».

Δείτε την ανάρτησή της!

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση έγινε στο Greece’s Next Top Model!

«Το έχω πάρει απόφαση, δεν θέλω να συνεχίσω άλλο», είπε στο τελευταίο επεισόδιο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Και μπορεί οι κριτές να προσπάθησαν να την πείσουν να αλλάξει γνώμη, εκείνη το είχε ήδη αποφασίσει και δεν πήρε τελικά τη φωτογραφία της.

«Το αποφάσισα, μη με πιέζετε» ήταν τα τελευταία της λόγια πριν φύγει από το ριάλιτι μοντέλων! Σε βίντεο που δημοσίευσε στο instasgram της αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που αποχώρισε και στόλισε κανονικότατα τα κορίτσια! «Αποχώρησα οικειοθελώς από το Next Top Model γιατί με ενοχλούσαν οι ψεύτικοι χαρακτήρες των κοριτσιών και οι κριτές καταλάβαιναν…» είπε μεταξύ άλλων!

Σε ποιες κοπέλες αναφέρεται όμως η Γαρυφαλλιά;

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο που πόσταρε και όλα όσα είπε!

Η αδερφή της Γαρυφαλιάς, Ειρήνη Καλιφώνη, θέλησε να πάρει το μέρος της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στη λεζάντα της οποίας έγραψε:

«Το να έχεις μια λαμπρή καριέρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις την αξιοπρέπειά σου. Ήθος κι αρχές είναι το παν. @garifalia.kalifoni το reality απέχει πολύ από εσένα η μόδα όμως όχι».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη βρέθηκε σήμερα το πρωί στην "Φωλιά των Κου Κου" και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι του GNTM στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.

Όταν αναφέρθηκε, στην στιγμή της αποχώρησης η Κατερίνα Καραβάτου, η Γαρυφαλλιά έδωσε... ρέστα!

"Συμπαθώ την Ειρήνη, τον ποδοσφαιριστή! Όταν αποφάσισες να φύγεις, οι υπόλοιπες σε χαιρετούσαν και εκείνη στεκόταν ανήμπορη να έρθει κοντά σου και έκλαιγε..." της είπε η παρουσιάστρια και η Γαρυφαλλιά έδωσε απάντηση φωτιά...

"Η Ειρήνη είναι το γυναικείο φύλο που πραγματικά πρέπει να είναι όλες οι γυναίκες. Η πιο καθαρή ψυχή. Οι άλλες τρεις είναι το γυναικείο φύλο που θα έπρεπε να ντρεπόμαστε!" είπε ενώ πρόσθεσε: "Η Μικαέλα έχει ένα παιδί! Θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα και όχι να είναι αυτό που είναι!"

Δείτε το βίντεο:

Η νεαρή καλλονή είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Δεν αποχώρησα επειδή τσακώθηκα με τον σύντροφό μου. Το είδατε το τηλεφώνημα... Δεν υπήρχε κάποιος τσακωμός… Κατάλαβα μέχρι που είναι τα όριά μου. Και για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια... Γιατί θα έφτανα σε αυτό το σημείο. Ε, όχι. Από το να χάσω τον εαυτό μου. Θα το κάνω έξω. Πόσο άλλο να κρατηθώ;»!

Τι άλλο είπε όταν η Κατερίνα Καραβάτου τη στρίμωξε;

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, παρόλο που είναι φίλος με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο, δεν άντεξε και σχολίασε αρνητικά την απόφαση της να αποχωρήσει από το παιχνίδι. 

Ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το ελληνικό modeling χάνει τη Scarlett Johansson... Γαρυφαλλιά μου, πήγες για το ψώνιο σου εσύ εκεί πέρα μέσα, άκου, ήξερες τι θα σου ζητηθεί πριν πας, άρα πας για το ψώνιο».

«Σε ζητήματα καρδιάς, εγώ σέβομαι», συμπλήρωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»