#NomadsGR: Οι 10 επίλεκτοι, οι 5 παίκτες που αποχώρησαν και οι "Εισβολείς" που έφτασαν!

Νέος καβγάς υπήρξε ανάμεσα στη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Χρήστο Βασιλόπουλο στο Nomads 2. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το μοντέλο και ο ηθοποιός αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς.

Οι Κροκόδειλοι έτρωγαν όλοι μαζί και η Δήμητρα δεν καθόταν μαζί τους και ξέσπασε καβγάς μεταξύ τους. 
«Να έρθω να μου χαλάσετε τη μέρα από το πρωί; Δεν θα σας επιτρέψω ξανά να μου χαλάσετε τη μέρα. Μπράβο σου είσαι πολύ καλός ηθοποιός παίρνεις το χρυσό βατόμουρο», του είπε το μοντέλο. «Άσε το καλός ηθοποιός..άσε κορίτσι μου δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο. Δεν θα σου μιλήσω άλλο πολύ ασχολήθηκα μαζί σου», της απάντησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο καβγάς συνεχίστηκε με το μοντέλο να τον αποκαλεί κατίνα. «Είσαι πόσο μεγάλη κατίνα είσαι, τεράστια κατίνα». Με τον ηθοποιό να την αποκαλεί «trash».

Μετά τον καβγά της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον Χρήστο Βασιλόπουλο μετά ξέσπασε ο Μάριος. Τι συνέβη;

Κάποιος έφαγε ένα από τα αβγά του κι έγινε έξαλλος και ζητούσε να μάθει ποιους του έφαγε το αβγό του. «Ποιος ενώ ήξερε ότι δεν ήταν δικά του έβαλε το χέρι του; Δεν λέω ποιος πήρε ένα ή δέκα αλλά ποιος έβαλε το χέρι του. Απλό είναι. Ποιος είναι ο θρασύς, ποιος είναι ο δειλός, ποιο είναι το λαμόγιο; Δεν τα φύλαγα γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη. Δεν απαντήθηκε αυτό το ερώτημά μου και ούτε θα απαντηθεί», φώναζε ο Μάριος για να βρει τον ένοχο.

Ένας ολόκληρος καβγάς για ένα αβγό. Τελικά η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα;

Λίγο πριν το τελευταίο αγώνισμα για τους επίλεκτους στο Nomads 2 ο Δήμος Χαριστέας κα η Αθήνα Κωστοπούλου εξέφρασαν το παράπονό τους με τους συμπαίκτες τους να ενοχλούνται.

 Τι συνέβη; Ο Σάββας Πούμπουρας ρώτησε αρχικά τον Δήμο αν πιστεύει ότι θα βρίσκεται στην ομάδα των επίλεκτων με εκείνον να απαντάει: «Και πάλι νίκες να φέρω δεν νομίζω ότι θα ψηφιστώ από τους συμπαίκτες μου το έχω καταλάβει αυτό. Το νιώθω, είναι κάποια παιδιά ίσως πιο κοντά θέλουν να μπουν σαν παρεάκι πιο πολύ αυτό νιώθω, αυτό λέω. Όσες νίκες και να φέρω το μόνο που θα περιμένω είναι μήπως βγω από το κοινό, έτσι μου λέει το ένστικτό μου». Ενώ και η Αθηνά συνέχισε εκφράζοντας το ίδιο παράπονο: «Έχω την ίδια άποψη με τον Δήμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσουμε το 100% μας».

Αυτό δεν άρεσε στους συμπαίκτες τους που θεώρησαν ότι έπρεπε να το είχαν συζητήσει νωρίτερα μαζί τους για να το λύσουν. Ο Dimar έγινε έξαλλος με την Αθηνά και όπως δήλωσε μιλώντας μετά στην κάμερα ίσως να μην της ξαναμιλήσει.

Τo τελευταίο αγώνισμα επίλεκτων του Nomads 2 τέλειωσε με μία ομάδα να κερδίζει.

Λεμούριοι VS Κροκόδειλων μπήκαν στην αρένα και πάλεψαν πολύ σε ένα αγώνισμα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό σε ένα κρίσιμο αγώνισμα. Στους επίλεκτους είναι ήδη τρεις παίκτες των λεμούριων κι ένας των κροκόδειλων και έδωσαν αγώνα για να μπει ένας μόνο στους επίλεκτους. Η μάχη δόθηκε με τους λεμούριους να έχουν το προβάδισμα και να κερδίζουν με σκορ 7-1.

Τη μεγάλη νίκη έφερε για μία ακόμα φορά στην ομάδα ο Δήμος Χαριστέας. Οι λεμούριοι πανηγύρισαν καθώς ένας ακόμα από την ομάδα τους θα πάει στους επίλεκτους. Ακολούθησε η ψηφοφορία του παίκτη που θα πήγαινε στους επίλεκτους.

Ποιος παίκτης ψηφίστηκε; Ποιος είναι πλέον στους επίλεκτους; Στην ομάδα των επίλεκτων πήγε ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Η ομάδα των επίλεκτων του Nomads 2 ολοκληρώθηκε. 

Οι πέντε πρώτοι παίκτες ήταν οι: Μάριος, Μαριάννα, Dimar, Μάικ και Γρηγόρης και οι άλλοι πέντε ψηφίστηκαν από το κοινό ενώ οι υπόλοιποι παίκτες αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε. Σε λίγο θα μάθετε ποιοι πέντε παίκτες μπαίνουν στους επίλεκτους και ποιοι αποχωρούν από το παιχνίδι. Έχω περάσει πολύ ωραία μαζί σας και θα στενοχωρηθώ για τους πέντε που θα φύγουν αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Ήρθε η ώρα…Στο σύνολο είχαμε περίπου 400.000 ψήφους, πάρα πολλούς», δήλωσε ο Σάββας Πούμπουρας.

Οι πέντε παίκτες που μπαίνουν στους επίλεκτους και παραμένουν στο παιχνίδι είναι οι: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Αθηνά Κωστοπούλου, Δήμτητρα Αλεξανδράκη, Χρήστος Βασιλόπουλος.

Και οι πέντε παίκτες που αποχώρησαν είναι οι: Δημήτρης Κουκουρίκης, Κάτια Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Δημήτρης Κοργιαλάς.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ψηφίστηκε από τον κόσμο να παραμείνει στο ριάλτι επιβίωσης βάζοντάς την στην ομάδα των επίλεκτων. 

Μόλις της το ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει κι αν γίνεται να δώσει τη θέση της στον Δημήτρη Γιαλαμά. Ο λόγος που επικαλέστηκε είναι ότι δεν αντέχει μακριά άλλο από τον σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη.

 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω καταρχήν και είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος αλλά θα ήθελα να ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και στην παραγωγή και στους συμπαίκτες μου. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ σε όλες τις δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθω αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη δεν θέλω να αλλάξω την απόφασή μου».

Ο Σάββας Πούμπουρας της έδωσε χρόνο να του απαντήσει μέχρι την επόμενη μέρα.

Tα δεδομένα του παιχνιδιού πάντως αλλάζουν και οι παίκτες δεν ξέρουν τι τους περιμένει καθώς μια ομάδα από εισβολείς θα μπεί στο παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης: Oι "εισβολείς" του ΝomadsGR στις πρώτες τους δηλώσεις!

Πρώην παίκτες του Survivor έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!